Sök
Paulúns Supermix

Resultat

Paulúns Supermix

Tycker du att maten ska vara klar på 20 min och ha ett nyttigt innehåll? Då tipsar vi om Paulúns Supermix som gjort supersuccé hos våra testpiloter. Produkten är en rårisblandning med hög proteinhalt och naturliga ingredienser som bönor, linser och fröer. Här kan du ta del av resultatet och testpiloternas inspirerande rätter.

 • Paulúns Supermix Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön 94 % av 244 testpiloter rekommenderar Paulúns Supermix Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön
  Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön
 • Paulúns Supermix Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön 89 % av 205 testpiloter rekommenderar Paulúns Supermix Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön
  Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön
 • Paulúns Supermix Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö 96 % av 536 testpiloter rekommenderar Paulúns Supermix Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö
  Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö
 • Produkt Paulúns Supermix
 • Tillverkare Paulúns
 • Antal testpiloter 536
 • Antal som ansökt 15 100
 • Testperiod Apr - maj 2016

Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

 • Rekommenderat pris 40 SEK
 • Antal testpiloter 244

Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

 • Rekommenderat pris 40 SEK
 • Antal testpiloter 205

Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö

 • Rekommenderat pris 40 SEK
 • Antal testpiloter 536

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

God och mättande med bra sammansättning av smaker - så kan vi sammanfatta åsikterna kring denna variant. Testpiloterna nämner att mixen passade utmärkt till flera olika rätter och känns nyttigare än andra alternativ de brukar välja. Några som inte rekommenderar har synpunkter på konsistensen som upplevdes vara för kladdig och gav för lite tuggmotstånd. Smaken var också lite intetsägande. Även här nämns priset som en nackdel.

Paulúns Supermix image 1 - Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön Paulúns Supermix image 2 - Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön Paulúns Supermix image 3 - Rött råris med mungbönor, mathavre, brunt råris & solrosfrön

94 % rekommenderar (229 testpiloter)

avatar

Skulle absolut rekommendera denna, luktade fantastiskt gott medan den puttrade på spisen och smakade jättegott! Mättande & smakrik.

Lisa Ekstrand
avatar

Väldigt god smak, lätt att tillaga och en trevlig variation till traditionellt ris.

Kim Wihlborg
avatar

Över förväntningarna! Riktigt gott och jag som inte gillar ris hittade en bra ersättare i Pauluns Supermix. God smak och bra tuggmotstånd.

AnneGrethe Berglund

6 % rekommenderar inte (15 testpiloter)

avatar

Det var ingen speciell smak, bara tråkig och det smakade inget alls i stort sett.

Robert Hane
avatar

Det blev ingen hit i min familj. Smakerna passade inte riktigt, hade varit bättre om man fick smaksätta den själv.

Maria Mosesson
avatar

Lite mjölig, grötig konsistens och lite smaklös. Skulle velat ha mer tuggmotstånd, kanske hela matvetekorn. Bra mättnadskänsla, provar eventuellt de andra sorterna.

Markus Lönn

Så tycker testpiloterna om Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

Denna supermix var en härlig blandning enligt majoriteten av testpiloterna. Precis som de andra två sorterna hyllas den goda smaken och höga mättnadskänslan. Mixen med knapriga solrosfrön är ett utmärkt tillbehör till flertalet rätter och är enkel att tillaga. Bland kritiken nämns däremot att mixen är lite smaklös och inte så utstickande som förväntat. Konsistensen levde inte heller upp till förväntningarna hos vissa.

Paulúns Supermix image 1 - Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön Paulúns Supermix image 2 - Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön Paulúns Supermix image 3 - Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

89 % rekommenderar (182 testpiloter)

avatar

Jag gillade produkten jättemycket! Den känns väldigt modern och passar perfekt som ett roligare och nyttigare alternativ till det annars så tråkiga vanliga vita riset.

Cecilia Jonsson
avatar

Jag tycker att det är jättegott, bra med en blandning så slipper man köpa en massa olika sorter själv.

Jennie-Ann Olsson
avatar

Mycket och god smak med hög mättnadskänsla.

Niklas Nordkvist

11 % rekommenderar inte (23 testpiloter)

avatar

Innehåller mycket bra, men tycker inte kryddningen smakar särskilt mycket. Även minus för det höga priset.

Hulya Guldpalm
avatar

Står inte ut i smak eller har en blandning jag inte kan göra själv.

Pia Holmberg
avatar

Blev positivt överraskad av doften. Riktigt gott luktade det. Tyvärr var inte smaken lika god och konsistensen lite udda, men blandningen. Gillade idén med högre proteinhalt, men inte till priset av smaken. Dyrt är det också.

Ann-Sofie Gunnarsson

Så tycker testpiloterna om Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö

Paulúns Supermix får helt klart bra betyg av testpiloterna som beskriver produkten som nytänkande, mättande och smakrik. Många nämner även ett härligt tuggmotstånd och uppskattar att den är enkel att tillaga. Ett extra plus är att mixen är färgglad och fin på tallriken. Några få upplevde dock att smaken inte levde upp till förväntan och att priset är i högsta laget.

Paulúns Supermix image 1 . Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö Paulúns Supermix image 2 - Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö Paulúns Supermix image 3 - Rött råris med gröna linser, quinoa & pumpafrö

96 % rekommenderar (513 testpiloter)

avatar

God smak. Lätt att hitta i butik och enkelt att tillaga. Kul med variation och nyttigare alternativ till andra rissorter.

Malin Andersdotter
avatar

Enkelt och framförallt gott. Det är en blandning av olika goda saker. Att det sen ser färgrik och inbjudande ut på tallriken är så bra, man äter mycket med ögonen. Barnen tyckte också det var gott, så det kommer jag köpa igen.

Anna Kingborg
avatar

Detta gillade jag! Känns verkligen nyttig och nytänkande. Bra tuggmotstånd, bra blandning och man blev mätt länge. Och så enkelt att det redan är färdigblandat!

Therese Elvstrand

4 % rekommenderar inte (23 testpiloter)

avatar

Tyckte inte att den smakade så mycket, den doftade mycket godare. Helt ok men ingen fantastisk upplevelse.

Nina Svensson
avatar

Hade inte rekommenderat det för det priset som det säljs för.

Rebecca Widholm
avatar

Inget jag kommer köpa igen. Inget fel på produkten i sig, men ingen i familjen tyckte det var något mer än ok.

Henrik Palmqvist

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Paulúns

Paulúns Supermix

Paulúns Supermix är nyheten som ger dig ett gott och nyttigt alternativ till de vanliga kolhydratskällorna. Den är riktigt god och milt kryddad, fullproppad med naturliga och spännande ingredienser. Paulúns Supermix har en god och naturlig smaksättning som passar till alla typer av rätter. Den innehåller extra protein från bl.a. gröna linser, black eyed bönor, mungbönor, quinoa och nyttiga fröer såsom pumpafrön och har därför en högre proteinhalt än t.ex. ris, couscous, pasta och potatis. Kokas med lite salt och olja på 20 minuter och serveras med en bit kyckling, lax eller med ett vegetariskt alternativ tillsammans med sallad och kanske en enkel sås – superenkelt och supergott!

 • God och nyttig mix av råris, bönor, linser, frön och kryddor
 • Mycket protein, lite kolhydrater
 • Endast naturliga råvaror och en koktid 20 minuter
Anders Hedin, Senior Trade & Action Marketing Manager, Paulúns
Anders Hedin

Senior Trade & Action Marketing Manager, Paulúns