Sök
Paulúns Superflingor Special

Resultat

Paulúns Superflingor Special

Tycker du att frukosten tillhör ett av de viktigare målen på dagen? Nu har drygt 1000 testpiloter testat Paulúns Superflingor Special och tyckt till om den nya smaken Hallon och Tranbär. Av 1083 testpiloter väljer 56 procent av testpiloterna att rekommendera produkten. Ta del av deras tankar här.

  • 56 % av 1083 testpiloter rekommenderar Paulúns Superflingor Special
  • Produkt Paulúns Superflingor Special
  • Tillverkare Paulúns
  • Rekommenderat pris 45 SEK
  • Antal testpiloter 1 083
  • Antal som ansökt 12 226
  • Testperiod Sep - okt 2015

Testet har genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten via ett webbaserat formulär.

Så tycker testpiloterna om Paulúns Superflingor Special

Det råder delade åsikter om Pauluns Superflingor Special, men majoriteten var ändå nöjda och 56 procent rekommenderar produkten. De positiva testpiloterna har uppskattat att flingorna är utan tillsatt socker, den goda smaken, flingornas konsistens och att det är ett hälsosamt val till frukost och mellanmål. Testpiloterna som inte väljer att rekommendera produkten upplevde den ringa mängden bär, den träiga smaken och ett hårt tuggmotstånd som negativt samt att priset anses vara i högsta laget.

Paulúns Superflingor Special image 1 Paulúns Superflingor Special image 2 Paulúns Superflingor Special image 3

56 % rekommenderar (608 testpiloter)

avatar

Bra tuggmotstånd och mycket god smak. Jag kommer med största sannolikhet att köpa dessa hädanefter.

Anna Göransson
avatar

Detta är riktigt goda flingor och det bästa av allt är att de är helt utan tillsatt socker. Lagom mycket torkad frukt och man kan själv lägga till färska hallon/blåbär m.m om man vill lyxa till det lite extra. Jag kommer varmt rekommendera dem och de passar lika bra till frukost som till mellanmål innan träningen.

Clara Albinsson
avatar

Väldigt god smak och extra bra att det är nyttigt också! Rekommenderar dessa flingor till alla som gillar att träna och äta gott och nyttigt.

David Andreasson

44 % rekommenderar inte (475 testpiloter)

avatar

Brukar annars älska Pauluns produkter men dessa flingor var en besvikelse. Alldeles för lite bär och tråkig smak på flingorna. Men bra crunch i dom!

Eugenia Rosenstam
avatar

Flingor som innehåller bra naturliga råvaror vilket är ett stort plus. Tyvärr föll dom inte mig i smaken, lite för träiga för min smak.

Tina Westholm
avatar

Hade kanske för höga förhoppningar på produkten. Har länge sneglat på de stilrena förpackningarna och det mångsidiga och intressanta innehållet - men varje gång backat för det tilltagna priset. Tyvärr måste jag nog säga att testprodukten var synnerligen smaklös och alldeles för hårt tuggmotstånd för att kännas helt smooth.

Jimmy Bergqvist

Från sociala medier

Hälsning från Paulúns

Vad roligt att det är just du som provsmakar min nya Superflinga Special. Jag hoppas du ska tycka om den lika mycket som jag gör. Det är en flinga rik på fiber med 51% fullkorn. Sånt som är bra för dig helt enkelt. Sen slipper du tillsatt socker vilket finns i många flingor på marknaden. Istället har vi lagt i torkade frukter och bär för en god smak. Smaklig spis!

  • Utan tillsatt socker
  • Endast naturliga råvaror

Fredrik Paulún, Näringsfysiolog, Paulúns
Fredrik Paulún

Näringsfysiolog, Paulúns