Sök
Pattex Re-New

Resultat

Pattex Re-New

Har du gamla och fula silikonfogar i badrummet eller köket? Med Pattex Re-New kan du förnya dessa i ett enda steg utan att ta bort de gamla, istället applicerar du direkt på den befintliga fogen. Vi har låtit hemmafixande testpiloter prova och utvärdera Pattex Re-New, här visar de upp resultatet med före- och efterbilder. 

 

  • 57 % av 389 testpiloter rekommenderar Pattex Re-New
  • Produkt Pattex Re-New
  • Tillverkare Pattex
  • Rekommenderat pris 99 SEK
  • Antal testpiloter 389
  • Antal som ansökt 8 779
  • Testperiod Okt

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Pattex Re-New

Flera av testpiloterna uppskattar silikonförnyaren men meningen är delad då många haft svårt med själva appliceringen. De testpiloter som lyckats trots lite spill är mycket nöjda, med diskbänkar och duschar som känns fräscha och ser ut som nya. De som inte rekommenderar Pattex Re-New tycker den var för kladdig och svår att få jämn. En del hade även synpunkter på att munstycket hade för dålig precision och att den ramlade av. Trots en del trixande är det fler än hälften som rekommenderar.

Pattex Re-New image 1 Pattex Re-New image 2 Pattex Re-New image 3

57 % rekommenderar (222 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar produkten för att resultatet var över all förväntan. Diskbänken blev som ny och det känns otroligt fräscht. Produkten var mycket enkel att applicera. Beskrivningen var pedagogisk. Ingen obehaglig doft.


Sara Marteus
avatar

En smidig lösning för att få vita fina fogar i badrummet igen! Lätt att använda, ganska bra munstycke men inte så enkelt att dosera mängden silikon. Det blev en del svinn och kladd när jag testade. Slutresultatet ser dock perfekt ut, både i fog i dusch och vid handfat. Badrummet känns som nytt!

Erik Larsson
avatar

Krävs ett par försök att få rätt kläm och vinkel på tuben, men när man väl fått det är det en väldigt enkel produkt att använda. Lätt att torka av ev. kladd och fogarna blev jämna, fina och framförallt VITA! Rekommenderas!


Tyra Svensson

43 % rekommenderar inte (167 testpiloter)

avatar

Svårt att applicera med ett jämt tryck över en längre fogsträcka vilket gör att resultatet blir kladdigt och ojämnt.

Mikael Eliasson
avatar

Löst, kladdigt och resultatet inget vidare. Svårt att applicera på svängda fogar, som i vår duschkabin, och var orginalfogen bara lite ojämn eller bubblig, så var det svårt att få den nya fogen att täcka den gamla efter att man jämnat ut den med applikatorn.


Joakim Kock
avatar

Lite för kletigt, lite för dålig precision i munstycket. Jag vet inte ifall blandningen är unik i Pattex, annars hade jag nog rekommenderat en smalare pip och någon av de billigare lösningar som finns, tyvärr.

Andreas Karlsson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Pattex

Pattex som ingår i Henkel-koncernen är ett välkänt varumärke runt om i världen och har funnits nästan 10 år i Sverige. Pattex erbjuder hemmafixare ett brett sortiment av lim, silikon och tejp i hög kvalitet. Nu lanserar vi Pattex Re-New Silikonförnyare och blir först med en produkt som gör att du kan förnya fogarna i ett enda steg. Den gamla fogen behöver inte tas bort, utan det räcker att applicera över den. Applikatorn med automatisk utjämning ger ett perfekt resultat varje gång. Pattex Re-New är även antimögelbehandlad för ett långvarigt skydd mot mögel. Vi är glada att du är nyfiken på vår silikonförnyare och kommer följa era bilder och omdömen med stort intresse.

  • Snabb lösning att förnya fogarna
  • Gamla fogen behöver inte tas bort
  • Antimögelbehandlad
Ilona Reinekoski, Brand Manager Henkel, Pattex
Ilona Reinekoski

Brand Manager Henkel, Pattex