Sök
Pågen Surdegskex

Resultat

Pågen Surdegskex

Nu är snacksfesten över för 2000 testpiloter som provsmakat Pågen Surdegskex, en nyhet som ska passa extra bra till ost och smarriga röror. Surdegen gjorde majoriteten glada och 81 procent skulle rekommendera varianten Naturell medan Basilika Oregano kommer strax därefter. Ta del av alla knapriga snacksupplevelser nedan.

 • Pågen Surdegskex Naturell 82 % av 865 testpiloter rekommenderar Pågen Surdegskex Naturell
  Naturell
 • Pågen Surdegskex Oregano 80 % av 934 testpiloter rekommenderar Pågen Surdegskex Oregano
  Oregano
 • Produkt Pågen Surdegskex
 • Tillverkare Pågen
 • Antal testpiloter 934
 • Antal som ansökt 11 213
 • Testperiod Jan - feb 2017

Naturell

 • Rekommenderat pris 23 SEK
 • Antal testpiloter 865

Oregano

 • Rekommenderat pris 23 SEK
 • Antal testpiloter 934

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via Youtube och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Naturell

Dessa kex passar utmärkt tillsammans med ost, lax och röror för att nämna några kombinationer. Många gillar att de är tjockare än andra kex vilket ger en spröd och krispig konsistens. Smaken känns naturlig med lagom sälta som inte tar över utan låter pålägget stå i fokus. De som inte rekommenderar upplevde att kexen var för hårda och några hade även synpunkter på smaken som upplevdes som för tam. Sammanfattningsvis ger majoriteten tummen upp till dessa knapriga nyheter.

Pågen Surdegskex image 1 Pågen Surdegskex image 2 Pågen Surdegskex image 3

82 % rekommenderar (705 testpiloter)

avatar

Godaste, sprödaste och mest smakrika kexen jag smakat. Perfekt till tapaskväll med lite goda ostar på eller att bara äta som de är!

Linnea Börjesson
avatar

Smarriga och frasiga. Perfekt att fika eller äta som mellis!

Sofie Persson
avatar

Väldigt krispigt, goda och spröda kex som passar ypperligt med flertalet pålägg, gärna någon marmelad eller brieost. Riktigt mumsiga!

John Carehag

18 % rekommenderar inte (160 testpiloter)

avatar

De kändes för tjocka och hårda för att vara kex. Hade de varit tunnare så hade de blivit sprödare och säkert känts bättre att tugga på med god ost. Vi åt med dessertost, smaken var god men det kändes som knäckebrödsbitar.

Lena Johansson
avatar

Tycker konsistensen är för hård, mer lik skorpor än kex. Upplever kexen smaklösa.

Thomas Lindenhäll
avatar

Jag tycker inte att kexen smakade så mycket, och så var de lite för hårda. De gick helt klart att äta och det var gott med färskost på, men jag skulle inte rekommendera dem för jag har ätit andra sorter som är godare.

Lina Asp

Så tycker testpiloterna om Oregano

Kombinationen Basilika Oregano gick hem hos testpiloterna som uppskattar den goda och balanserade smaken. Kexen passar perfekt som vardagssnacks eller till ostbrickan, och fick också plus för dess krispighet och tuggmotstånd. Bland kritiken nämns även här att kexen är lite väl tjocka och hårdare än önskat, samt att smaken är för klen. Trots detta landar resultatet på klart godkänt.

Pågen Surdegskex image 1 Pågen Surdegskex image 2 Pågen Surdegskex image 3

80 % rekommenderar (750 testpiloter)

avatar

Alla i familjen, både stora och små, älskade kexen. De var goda att äta som de var eller med pålägg.

Charlotta Sjöberg
avatar

Ett väldigt gott och knaprigt kex som känns mer hälsosamt och är godare än traditionella kex. En tydlig och naturlig smak av basilika. Passar väldigt bra till ostbrickan eller om man bara är sugen på något snabbt och som alternativ till snacks.

Nina Johansson
avatar

Krispiga goda kex, nästan som små knäckebröd. Goda tillsammans med lite färskost och en persiljekvist. Passar som litet tilltugg till en välkomstdrink. Jag bjöd på dessa kex vid en fest nyligen och det uppskattades mycket!

Katarina Tideman

20 % rekommenderar inte (184 testpiloter)

avatar

Detta var inte alls i min smak. Visserligen smakar oregano och basilika bra men vi tycker att kexen är alldeles för kompakta och hårda. Föredrar mer spröda kex.

Marianna Wågström
avatar

Jag tyckte att kexen var för tjocka och mer likt ett knäckebröd, lite trist utseende.

Maria Sandqvist
avatar

För svag smak av basilika & oregano. Konsistensen var inte så tilltalande enligt min smak.

Robin Hagelberg

Från sociala medier

Hälsning från Pågen

Pågen Surdegskex
Pågen Surdegskex

Nu lanserar vi Pågen Surdegskex, ett lite nyttigare kex bakat med surdeg och 55% fullkorn. Våra surdegskex passar utmärkt för att stilla hungern, som snacks med en krämig dipp eller till chark/ostbrickan. Vad tycker du om våra nya kex? Vi kommer följa dina upplevelser och åsikter med stort intresse.

 • Innehåller surdeg & fullkorn
 • Till ostbrickan eller snabbt tilltugg
 • Krispiga och spröda
Petra Alwén, Lanseringsansvarig, Pågen
Petra Alwén

Lanseringsansvarig, Pågen