Sök
Oral-B iO6 Eltandborstar

Resultat

Oral-B iO6 Eltandborstar

Oral-B iO serie 6 erbjuder en interaktiv display, AI-teknik och trycksensor som guidar dig i jakten på god munhygien. I uppdraget ingick att recensera tandborsten hos Oral-B. Efter avslutat test väljer 95% av 66 testpiloter i Sverige, Danmark och Finland att rekommendera tandborsten till en vän.

 • 95 % av 66 testpiloter rekommenderar Oral-B iO6
 • Produkt Oral-B iO6
 • Tillverkare Oral-B
 • Rekommenderat pris 1 799 SEK
 • Pris för testpiloter 900 SEK
 • Antal testpiloter 66
 • Antal som ansökt 3 126
 • Testperiod Okt 2021

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Oral-B. Utvalda testpiloter fick köpa och testa produkten till ett reducerat pris i utbyte mot att dela recensioner hos Smartson och Oral-B samt att dela sina upplevelser i sociala kanaler.

Så tycker testpiloterna om Oral-B iO6

Hela 95% av 66 testpiloter väljer efter avslutat test att rekommendera Oral-B iO6 till en vän. Tandborsten upplevs göra rent tänderna bättre än många andra eltandborstar och såväl design som användarvänligheten med displayen uppskattas. De som inte rekommenderar tandborsten tycker att den är kostar för mycket och att utbyteshuvuderna är för dyra.

95 % rekommenderar (63 testpiloter)

avatar
Så nöjd med tandborsten att jag köpte en till min fru med.
Ehsan Banisaid
avatar
Det är en väldigt bra tandborste som passar dom flesta. Det märks att det är nästa generation med bra app och tydligt display och led indikator
Kristoffer Rehnstedt
avatar
Borsten är mjuk i munnen, eltandborste låter extremt tyst och man blir på glatt humör av displayen som visar en glad gubbe efter borstning. Älskar känslan av hög kvalitet och den står fint i badrummet. Du kan ställa in olika färger på ljus, lyxig detalj!
Jennifer Jordal

5 % rekommenderar inte (3 testpiloter)

avatar
Prislappen är för högt satt både för eltandborsten samt för nya munstycken.
Zakaria Gaatur
avatar
Högt pris. Saknar en funktion för att stänga av den så att den inte töms på ström när man reser.
Carsten Andersen
avatar
Själva tandborsthuvudet är för stort och batteritiden är för dålig, tar ca 8% batteri per gång vilket ger 12 tandborstar
Martin Monrad

Hälsning från Oral-B

Vi på Oral-B är stolta över att vara det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över. Elektriska tandborstar tar effektivt bort plack och gör dina tänder skinande rena. I detta test finns möjligheten att prova Oral-B iO6, Oral-B:s nya eltandborste som med hjälp av AI-teknik guidar din borstning. Du kan välja Oral-B iO6 i tre olika färger – grå, vit eller rosa.

 • Revolutionerande iO-teknik för en professionellt ren känsla
 • Fem smarta borstlägen
 • Förbättrad smart trycksensor
Felix Jängnemyr, Nordics eCommerce Brand Manager, Oral-B
Felix Jängnemyr

Nordics eCommerce Brand Manager, Oral-B