Sök
Oatly Havredryck

Resultat

Oatly Havredryck

Våra testpiloter har smakat, bakat, mixat och lagat mat med Oatly Havredryck. Ta del av bloggar, diskussioner och intressanta recept .

 

  • 84 % av 1776 testpiloter rekommenderar Oatly Havredryck
  • Produkt Oatly Havredryck
  • Tillverkare Oatly
  • Antal testpiloter 1 776
  • Antal som ansökt 8 286
  • Testperiod Okt - dec 2012

Under hösten 2012 har 2 500 testpiloter haft möjligheten att utvärdera Oatly Havredryck. Varje testpilot har kostnadsfritt hämtat ut en förpackning av Oatly Havredryck Berikad Färsk eller Oatly Ekologisk Havredryck Färsk.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om Oatly Havredryck

Inför testet valde testpiloterna mellan två alternativ: Ekologisk Havredryck Färsk (58 procent) alternativt Havredryck Berikad Färsk (42 procent). Utav de som varit med och betygsatt Oatly Havredryck är det 84 procent som rekommenderar Oatly Havredryck till en vän efter testperioden.

Efter testperioden kan vi överskådligt se ett mönster bland de 2 500 testpiloterna. En del uppskattar Oatly som dryck medans den andra halvan inte uppskattar smaken. Merparten av testpiloterna verkar däremot tycka att den fungerar bra i mat och bakning både vad det gäller smak men också konsistens. En testpilot beskriver att havredrycken binder samman pannkakssmeten på ett bra sätt och många uppskattade också att göra smoothie på den. Det är flera som är positivt inställda till att det finns ett ekologiskt alternativ. Det är även många som benämner både hälsa och laktosintolerans som ett skäl till att välja havredrycken.

Här nedan kan du ta del av ett urval av blogginlägg från våra testpiloter, för att läsa fler blogginlägg klicka här.

Oatly Havredryck image 1 Oatly Havredryck image 2 Oatly Havredryck image 3
avatar

Har inte tidigare testat havredryck och var helt ärlig lite skeptisk. Men nu när jag smakat så inser jag att jag hade fel. Mycket god och fyllig smak. Nyttigt och gott. Extra positivt är att den finns som ekologisk version.

Benjamin Eriksson
avatar

Havrepannkaksrullen med glass, fick högsta betyg av barnbarnet och av oss. Det är bara jag som gillar att dricka havredrycken naturell, så den hamnar på min frukostgröt i morgon. Jag gillar produkten, men varför är den så dyr i förhållande till mjölk? Synd, för många barnfamiljer blir det då inget alternativ.

Solveig Svensson
avatar

Först provade vi Oatly Havredryck. Men jag får säga att det inte alls föll mig på läppen. Både jag och maken hade samma smak. Den var färglös och smakade som mjöl utspädd i vatten. Det inspirerade inte att användas till något annat heller. Tyvärr!

Gunilla Ljungberg
avatar

Jag ville gärna testa Oatly-produkter som alternativ till alla de mejeriprodukter vi köper, av hälsoskäl helt enkelt. Jag valde den berikade havredrycken och testade idag att göra en smoothie på havredryck, banan, hallon och proteinpulver. Det smakade supergott och var minst lika bra som min vanliga variant som innehåller mejeriprodukter. Jag ska testa att laga pannkakor på havredrycken imorgon så hoppas jag att resultatet blir lika bra då.

Linda Sahlén

Hälsning från Oatly

Oatly Havredryck är gjord på 100 % svensk havre. Den innehåller kolhydrater, proteiner och nyttiga, omättade fetter i en naturlig balans. Du får också i dig fibrer som är bra för både hjärta och mage. Den går att dricka, tillsätta i maten och baka med och den är fri från mjölk och soja.

Oatly