Sök
Nutrima torrfoder

Resultat

Nutrima torrfoder

Är du mån om att hålla din katt pigg och välmående? Kika in hos 250 kattägare som provt Nutrima torrfoder till sin lilla minitiger. Varianterna i testet är Care Kitten/Adult (komplett foder för kattungar och vuxna katter med mycket energi), Vital Sterilised (steriliserade eller åldrande katter) och Health Dental (anpassat för bättre munhälsa). Se vad missarna tyckte nedan.

 • Nutrima torrfoder Vital Sterilised 89 % av 109 testpiloter rekommenderar Nutrima torrfoder Vital Sterilised
  Vital Sterilised
 • Nutrima torrfoder Care Kitten/Adult 88 % av 52 testpiloter rekommenderar Nutrima torrfoder Care Kitten/Adult
  Care Kitten/Adult
 • Nutrima torrfoder Health Dental 71 % av 55 testpiloter rekommenderar Nutrima torrfoder Health Dental
  Health Dental
 • Produkt Nutrima torrfoder
 • Tillverkare Arken Zoo
 • Antal testpiloter 55
 • Antal som ansökt 3 918
 • Testperiod Nov 2017

Vital Sterilised

 • Rekommenderat pris 319 SEK
 • Antal testpiloter 109

Care Kitten/Adult

 • Rekommenderat pris 319 SEK
 • Antal testpiloter 52

Health Dental

 • Rekommenderat pris 319 SEK
 • Antal testpiloter 55

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Vital Sterilised

Denna kattmat var den som fick allra högst betyg av missarna och deras ägare. Även de mest kräsna katterna åt av maten. Kattägarna uppskattar påsen med zip lock och hög proteinhalt. Några beskriver även att katten har fått finare päls och tänder samt mer energi. De som väljer att inte rekommendera var inte intresserad av denna mat och valde sin vanliga istället. Resultatet är en riktig fullträff och missarna ger tassen upp!

Nutrima torrfoder image 1 Nutrima torrfoder image 2 Nutrima torrfoder image 3

89 % rekommenderar (97 testpiloter)

avatar

Katten tycker definitivt att det är gott! Så gott att han lyckades sortera ut alla bitar och äta bara dem när vi blandade med hans vanliga Royal Canin. Det är fina ingredienser, katten håller sig mätt och håller vikten. Den är dyrare än maten vi har nu men med tanke på hur omtyckt den var så kan vi tänka oss att byta.

Zandra Svensson
avatar

Kräsna katter som jag har brukar inte välkomna nytt foder, men detta gillade båda katterna. Att sen förpackningen var både snygg och återförslutningsbar är ju kanon!

Josefine Eriksson
avatar

När vi öppnade påsen var katterna framme direkt och dom åt med glädje. Det viktigaste för oss är att dom gillar maten. Sedan är det bra om den har ett bra innehåll också.


Charlotte L

11 % rekommenderar inte (12 testpiloter)

avatar

Mina katter tyckte inte om den. De luktar bara på den....och sen går de från matskålen och gnäller efter annan mat. Sorry....

Jessica Argus
avatar

Har testsat produkten på våra 2 katter samt även på vår sons 2 katter men inga katter verkar gilla produkten. Vi fick endast tag i kycklingsmak om det kan vara orsaken. Våra katter äter helst foder med fisksmak.


Helen Gustavsson
avatar

Min katt tycker inte om fodret så kan tyvärr inte uttala mig om hur bra det är.

Emily Clarkson

Så tycker testpiloterna om Care Kitten/Adult

Katterna gav tassen upp redan vid första sniffen och åt med god aptit. Hussar och mattar upplever att missarna har fått mer energi och glansigare päls. Stort plus får kattmaten för bra och näringsrikt innehåll samt lagom storlek på bitarna. Några få var lite extra kräsna och var inte helt förtjust i maten och en av kattägarna tyckte att priset var för högt. Totalt sett var övervägande av de fyrbenta testpiloterna mycket nöjda!

Nutrima torrfoder image 1 Nutrima torrfoder image 2 Nutrima torrfoder image 3

88 % rekommenderar (46 testpiloter)

avatar

Mina två kissar tyckte det var gott och överåt inte som de har en tendens att göra med annat foder. De har haft mer energi och blivit glansigare i pälsen. Det har märkts att fodret gjort dem gott. Kommer fortsätta med produkten.


Annika Funehag
avatar

Katterna gillade fodret och jag upplevde en ökad aptit för min kräsna Sally. Fodret doftade bra även för mig. Stort plus med ett så bra innehåll!

Sara Haggårds Andersson
avatar

Kung George blev som en vild tiger redan av doften när påsen öppnades. Han äter med frisk aptit och pälsen är fin och glansig.


Anna Mineni

12 % rekommenderar inte (6 testpiloter)

avatar

Min katt var inte överförtjust i torrfodret och tanke på priset så väljer jag något jag vet att han älskar och då spelar priset ingen roll.


Natalie Sejsing
avatar

Min lilla kattunge ratade tyvärr maten. Tror han fick ont i magen av den. Dessutom var den väldigt syr jämfört med andra högkvalitativa märken.


Alexandra Almquist
avatar

Mina katter åt fodret ett par dagar sen var dom inte intresserade mer tyvärr.

Susanne Bäckman

Så tycker testpiloterna om Health Dental

Denna variant av Nutrima är uppskattad av de kattägare med katter som har problem med tänderna, det är bra storlek på bitarna som gör att dem får jobba lite med tänderna. Kissarna smaskade glatt i sig med god aptit. Den gemensamma nämnaren för de som inte rekommenderar är att bitarna är för stora och några var för kräsna. Health Dental får ändå helt godkänt betyg.

Nutrima torrfoder image 1 Nutrima torrfoder image 2 Nutrima torrfoder image 3

71 % rekommenderar (39 testpiloter)

avatar

Jag rekommenderar verkligen Nutrima!! Ett näringsriktigt torrfoder som min katt älskar. Han har lite problem med tänderna så jag vill gärna att han äter ett bra torrfoder specialanpassat för tandhälsan. Det här är det första fodret har gillar!

Camilla Linde
avatar

Min katt, som annars är rätt kräsen, ÄLSKAR maten. Han har även problem med tandsten som började bli märkbart bättre redan efter en vecka.

Anna Hägg
avatar

Jag skulle absolut rekommendera den, det är stora och krispiga bitar vilket jag tror är bra för att tänderna skall få sig en omgång och plack lossnar.

Stella Salonen

29 % rekommenderar inte (16 testpiloter)

avatar

Min katt ville inte ha maten och bitarna är väldigt stora för en liten katt. Hunden har tom mindre foderbitar!

Jenny Eriksson
avatar

Min katt tyckte bara om lukten. Kulorna var alldeles för stora. Vi har även provat på andra katter och ingen åt.

Carina Nyman
avatar

Våra katter tyckte att det var för stora bitar, en katt luktade endast på dem, den andra katten slickade på bitarna.

Ann-Sofie Söderberg

Från sociala medier

Hälsning från Arken Zoo

Nutrima torrfoder

Nu har Nutrima utökat sitt sortiment med kattfoder. Kattens glädjeämnen och nyttig kost är Nutrimas inspiration och passion. Bara naturligt och bra innehåll, utan kompromiss med smaken. Välkomna att testa ett nytt högkvalitativt kattfoder från Nutrima!

 • Nutrima är först med att tillsätta PlaqueOff® i foder, för att din katts tänder ska hålla sig friska.
 • Nutrima kombinerar noga utvalda råvaror av högsta kvalitet med funktionella ingredienser som motverkar de vanligaste problemen våra katter stöter på
 • Fodren är fulla av antioxidanter, proteiner och funktionella ingredienser som stödjer en livslång hälsa
Sarah Ekvall, Marknadschef, Arken Zoo
Sarah Ekvall

Marknadschef, Arken Zoo