Sök
NIVEA Shower Silk Mousse

Resultat

NIVEA Shower Silk Mousse

Att vara testpilot ska vara ett rent nöje. Nu har 1000 testpiloter unnat sig lite vardagslyx genom att testa och utvärdera nyheten NIVEA Shower Silk Mousse, med essentiella oljor som ska få huden att kännas silkeslen. Ta del av deras upplevelser här.

  • 80 % av 770 testpiloter rekommenderar NIVEA Shower Silk Mousse
  • Produkt NIVEA Shower Silk Mousse
  • Tillverkare NIVEA
  • Rekommenderat pris 50 SEK
  • Antal testpiloter 770
  • Antal som ansökt 13 302
  • Testperiod Sep - oktober 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om NIVEA Shower Silk Mousse

Testpiloterna beskriver ett härligt och krämigt duschskum som ger en lyxig känsla i duschen. Doften är behaglig och fräsch och även de torraste testpiloterna tycker den återfuktar bra och upplever en en mjuk och len känsla efter duschen. Några hade synpunkter på för stark doft och att de kände sig torra efteråt. En del tyckte även att priset var för högt då de ansåg att produkten gick åt för fort. Trots det uppskattar de flesta, även de som inte rekommenderar, själva känslan av duschskummet.

NIVEA Shower Silk Mousse image 1 NIVEA Shower Silk Mousse image 2 NIVEA Shower Silk Mousse image 3

80 % rekommenderar (616 testpiloter)

avatar

Gillar konsistensen på moussen och känslan på huden efteråt. Känns lite lyxigare med mousse än med tvål!

Emma Ingestad
avatar

Har aldrig använt mousse på kroppen innan jag använde denna nivea. Det var en positiv upplevelse, den är mjuk mot kroppen och det känns lyxigt. Rekommenderar verkligen.

Ida Persson
avatar

Produkten gav en skön känsla på kroppen och jag blev faktiskt len efter användning också. Produkten luktar jättegott!

Sara Djurström

20 % rekommenderar inte (154 testpiloter)

avatar

För mycket raksumskänsla, samt att min hud kändes torr efter. Doftar gott. Skaka flaskan innan användning, är ett nödvändigt ont. Dissar den inte helt, funkade för mig helt enkelt.

Sofie Holmström
avatar

Jag tyckte att doften var för stark/skarp. Det var härligt med mousse men jag tycker att den även skulle varit mer krämig på huden. Kändes inte som man blev ordentligt ren.

Anne-Marie Hildebrand
avatar

Ger mig tyvärr inte alls det resultat som jag hade förväntat mig. Känner ingen skillnad mot min vanliga duschtvål och till det priset ser jag tyvärr ingen anledning att köpa denna produkt.

Anna von Elern

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från NIVEA

Älskar du vardaglig prisvärd lyx? Då måste du prova den nya NIVEA Shower Silk Mousse, en njutningsfull mousse som ger dig en gnutta lyx varje dag i duschen. Shower Silk Mousse ger huden en silkeslen känsla samt kombinerar mild och effektiv rengöring av kroppen med NIVEA:s unika doft.  

  • Ger huden en silkeslen känsla
  • En silkesmjuk formula som innehåller essentiella NIVEA oljor
  • Rengör huden milt och effektivt

Julie Thygesen, Nordic Brand Manager, NIVEA
Julie Thygesen

Nordic Brand Manager, NIVEA