Sök
NIVEA Micellar Water

Resultat

NIVEA Micellar Water

Ingår ansiktsvatten i din hudvårdsrutin? 600 testpiloter har under en tid testat NIVEA Micellar Water i en av tre varianter; beroende på om de haft torr, känslig eller normal hy. Nu har testpiloterna tyckt till om ansiktsvattnets rengöringseffekt, känsla och återfuktningsgrad. Samtliga får fina rekommendationer.

 • NIVEA Micellar Water NIVEA Gentle Micellar Cleansing Water 89 % av 155 testpiloter rekommenderar NIVEA Micellar Water NIVEA Gentle Micellar Cleansing Water
  NIVEA Gentle Micellar Cleansing Water
 • NIVEA Micellar Water NIVEA Refreshing Micellar Cleansing Water 89 % av 150 testpiloter rekommenderar NIVEA Micellar Water NIVEA Refreshing Micellar Cleansing Water
  NIVEA Refreshing Micellar Cleansing Water
 • NIVEA Micellar Water NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water 87 % av 154 testpiloter rekommenderar NIVEA Micellar Water NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water
  NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water
 • Produkt NIVEA Micellar Water
 • Tillverkare NIVEA
 • Antal testpiloter 154
 • Antal som ansökt 11 629
 • Testperiod Feb - apr 2016

NIVEA Gentle Micellar Cleansing Water

 • Rekommenderat pris 75 SEK
 • Antal testpiloter 155

NIVEA Refreshing Micellar Cleansing Water

 • Rekommenderat pris 75 SEK
 • Antal testpiloter 150

NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water

 • Rekommenderat pris 75 SEK
 • Antal testpiloter 154

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om NIVEA Gentle Micellar Cleansing Water

Att hitta hudvårdsprodukter som passar en kan vara knepigt. Majoriteten som testat NIVEA Micellar Water för torr hy tycker att den har en skonsam, återfuktande effekt och upplever att huden känns renare och fräschare utan att bli torr. Mindre positiva omdömen var att den saknade doft, och vissa tyckte inte att den tog bort sminket på djupet. Summerat får detta ansiktsvatten mer än godkänt.

NIVEA Micellar Water image 1 NIVEA Micellar Water image 2 NIVEA Micellar Water image 3

89 % rekommenderar (138 testpiloter)

avatar

Nivea Micellar Water är skonsam mot hyn och man känner sig mycket fräsch när man använt den. Den rengör effektivt samtidigt som man inte känner sig uttorkad efter att ha använt den. Känns som att min hy fått mer lyster efter att jag använt den under cirka en månad.

Anne Löfgren
avatar

Huden blir återfuktad och känns fräsch hela dagen. Ingen doft som stör. Min hud som kan irriteras lite har mått jättebra med denna produkt.

Camilla Lönn
avatar

Den är enkel, lätt o man känner sig fullständigt ren efter att använt den. Tar bort all makeup och lämnar efter sig en fräsch känsla.

Emma Nilsson

11 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar

Den är smidig att använda och tar bort vattenlösligt smink. Men man känner sig inte helt ren i ansiktet och den lämnar en hinna kvar.

Kristine Herman
avatar

Jag tycker inte produkten höll vad den lovar. Fick inte bort allt smink även om man tog i. Tycker den funkar bättre som ansiktsvatten efter sminkborttagning.

Maja Jansson
avatar

Jag saknar doft! För mig är det en viktig "ingrediens" för att jag ska känna mig fräsch.

Johanna Ohlsson

Så tycker testpiloterna om NIVEA Refreshing Micellar Cleansing Water

För testpiloterna med normal hy har detta ansiktsvatten varit positiv för de flesta - en riktigt bra produkt som är perfekt för resan eller för dem som inte vill använda många olika produkter i sin hudvårdsrutin. Mest positivt är att den har varit uppfriskande, vårdande och tar bort smink bra. De mindre positiva tycker istället att den inte tar bort smink bra, speciellt runt ögonen.

NIVEA Micellar Water image 1 NIVEA Micellar Water image 2 NIVEA Micellar Water image 3

89 % rekommenderar (133 testpiloter)

avatar

Den var verkligen en komplett lösning som tog bort smink å smuts och lämnade hyn fräsch och återfuktad.

Anna Bergström
avatar

Produkten känns fräsch och enkel att använda. Jag är mkt på resande fot och då är detta den perfekta produkten att ha med på resan!

Caroline Henriksson
avatar

Jag blev väldigt överraskad av denna produkten då den var väldigt, väldigt bra. Den gjorde inte bara min ansikte rent utan jag fick även en väldig glow i ansiktet som satt kvar hela dagen. Detta är en av dom bästa ansiktsprodukterna jag någonsin använt och kommer tipsa alla nära och kära om denna fantastiska produkt.

Jennifer Berggren

11 % rekommenderar inte (17 testpiloter)

avatar

Tycker produkten är ganska bra, inte så bra mot vattenfast mascara. Men den duger för sitt pris.

Claudia Guerrero
avatar

Saknar en god doft, förpackningen är färglös och tråkig.

Eva Jonsson

Så tycker testpiloterna om NIVEA Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water

Mild, rengörande, sval och prisvärd är några av de positiva omdömen från testpiloterna. De har använt ansiktsvattnet såväl morgon som kväll och upplevt att de fått en mjukare samt lenare hy. Här lyfts också tidsaspekten upp, då många upplever att de inte behöver komplettera hudvårdsrutinerna med någon annan produkt vilket är positivt. För vissa var denna produkt inte något för dem - några kände att huden blev mer uttorkad eller inte rengjordes på djupet som önskat.

NIVEA Micellar Water image 1 NIVEA Micellar Water image 2 NIVEA Micellar Water image 3

87 % rekommenderar (134 testpiloter)

avatar

Mycket bra produkt som rengör enkelt och effektivt. Tar även bort ögonmakeup utan problem. Skönt att bara behöva använda en enda produkt!

Christina Jönsson
avatar

Jag är väldigt nöjd! Produkten känns otroligt fräsch och avlägsnar orenheter i min hy utan att torka ut eller irritera den. Jag blev positivt överraskad, hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra. Extra plus för att den snabbt och effektivt även tar bort min mascara.

Linda Mårtensson
avatar

Jag har använt produkten som ansiktsvatten efter rengöringsgel och är supernöjd! Hyn känns direkt lugnare och fräschare. Fungerar också bra som sminkborttagning om man har extra bråttom eller är på resande fot. Smidigt!

Kim Lindblom Eriksson

13 % rekommenderar inte (20 testpiloter)

avatar

Jag tycker inte att produkten håller måttet, tar inte bort ens den enklaste makeup och absolut inte mascara.

Edie Vigren
avatar

Jag tycker inte produkten gjorde någon som helst skillnad på huden. Har fortfarande blandad/fet hy som lätt får finnar.

Monica Hagberg
avatar

Känns inte tillräcklig som enda rengöringsprodukt utan mer som en snabbuppfräschning.

Maria Jepson

Från sociala medier

Hälsning från NIVEA

NIVEA Micellar Water
NIVEA Micellar Water
NIVEA Micellar Water

Hej! Det är så roligt att ni vill testa produkter från vår hudvårdsserie NIVEA Daily Essentials Micellar Water som är anpassad till tre olika hudtyper. Gemensamt för dem alla är att de rengör, avlägsnar makeup från ansikte samt ögon och är återfuktande. 

Har du torr hy? Då är Gentle Micellar Cleansing Water den du ska satsa på som har en vårdande formula med mandelolja. Har du däremot känslig hy så kan Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water bli din bästa vän. Produkten reducerar rodnad, torrhet, stramhet och med den vårdande formulan som innehåller druvkärneolja samt dexpanthenol (provitamin B5) rengör den milt. Och har du normal hy - tycker vi att du ska testa Refreshing Micellar Cleansing Water som innehåller E-vitamin och fräschar upp huden.

 • Rengör på djupet med effektiva, men ändå skonsamma rengöringsegenskaper
 • Återfuktar och fräschar upp huden
 • Är fri från parabener, färgämnen och parfym
Jessika Hamberg, Senior Brand Manager, NIVEA
Jessika Hamberg

Senior Brand Manager, NIVEA