Sök
NIVEA MEN

Resultat

NIVEA MEN

Enligt Nivea är det generellt sett 3 av 4 som rakar kroppen och upplever irritation efteråt. Känner du igen dig i beskrivningen? Nu har 500 testpiloter utmanat sin rakrutin genom att prova nyheten body shaving stick från NIVEA MEN och 87% väljer slutligen att rekommendera produkten.
  • Produkt NIVEA MEN Protect and Care Body shaving Stick
  • Tillverkare NIVEA MEN
  • Rekommenderat pris 49 SEK
  • Antal testpiloter 500
  • Antal som ansökt 2 238
  • Testperiod Apr - jun 2018

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om NIVEA MEN Protect and Care Body shaving Stick

Smidig, god doft och mindre prickar på huden summerar testpiloternas åsikter kring body shaving stick från NIVEA MEN. Många upplever att rakningen blir lättare och att den är skonsammare för huden. Plus för att den är lätt att ta med på resan också. Dem som väljer att inte rekommendera tyckte produkten var svår att få bort och inte tillräckligt bra glid. En riktigt stark rekommendation blir ändå slutresultatet.

NIVEA MEN image 1 NIVEA MEN image 2 NIVEA MEN image 3

87 % rekommenderar (299 testpiloter)

avatar

Riktigt smidig stick som kan användas med en hand. Slipper onödigt lödder som alltid blir för mycket. Håller länge och är skonsam mot huden.

Ragnar Åström
avatar

Jag tycker att den var kanon. Luktar gott, enkel och smidig att använda. Fick inga röda prickar på bröstet efter att ha använt den heller.

Mats Ankarvall
avatar

Efter att ha testat produkten på olika områden av kroppen flera gånger kan jag konstatera att jag är mycket nöjd med resultatet. Enkel hantering och len samt prickfri hud.

Simon Hägg

13 % rekommenderar inte (45 testpiloter)

avatar

Produkten är för klistrig, gör rakningen svår och man måste tvätta sig mycket efteråt.

Johan Eriksson
avatar

Tyckte inte se var någon speciell produkt som man känner att man måste ha.. ingen wowkänsla.

Robin Andersson
avatar

Väldigt smidigt med deostick och huden känns len och återfuktad efteråt, men ett stort minus är att det inte ger tillräckligt bra glid, främst vid rakning av skägg, vilket är en mindre behaglig upplevelse.

Richard Grimstrand

Från sociala medier

Hälsning från NIVEA MEN

Nu söker vi testpiloter som vill testa och recensera vår nya NIVEA MEN BODY SHAVING STICK som är speciellt utformad för manlig kroppsrakning. Denna produkt möjliggör en effektiv, snabb och säker rakning. Till skillnad mot traditionell rakgel, stryker du på produkten över det området du ska raka och får ett genomskinligt lager som är lätt att arbeta med. Applicera enkelt rätt mängd med bara en hand. 
  • Skyddar din hud från klåda och irritation
  • Enkel att använda och lätt att dosera
  • Sitter kvar på huden vid rakning i duschen
Karin Nordberg, Nordic Brand Manager, NIVEA MEN
Karin Nordberg

Nordic Brand Manager, NIVEA MEN