Sök
NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Resultat

NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Är du ett fan av NIVEAs karakteristiska Creme Care-doft och nyfiken på en ny hudvårdsrutin? Vi lät 600 testpiloter prova NIVEA Creme Care Facial Cleansing i två olika varianter. Efter avslutat test valde 91 procent att rekommendera Cream och Wipes kom strax därefter. Ta del av testpiloternas recensioner här nedan.

 • NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream 91 % av 453 testpiloter rekommenderar NIVEA Creme Care Facial Cleansing Cream
  Cleansing Cream
 • NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes 90 % av 460 testpiloter rekommenderar NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes
  Cleansing Wipes
 • Produkt NIVEA Creme Care Facial
 • Tillverkare NIVEA
 • Antal testpiloter 460
 • Antal som ansökt 8 869
 • Testperiod Jun - jul 2016

Cleansing Cream

 • Rekommenderat pris 65 SEK
 • Antal testpiloter 453

Cleansing Wipes

 • Pris för testpiloter 50 SEK
 • Antal testpiloter 460

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Cleansing Cream

Mjukgörande, god doft och en ren känsla - så beskriver majoriteten denna produkt. Många av testpiloterna är väldigt nöjda med denna kräm och framhäver framförallt att den känns mjuk och återfuktar huden. Andra plus är att den rengör effektivt och upplevs samtidigt som mild och behaglig. Några upplevde dock att de inte fick bort allt smink och att krämen var något fet.

NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 1 - Cleansing Cream NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 2 - Cleansing Cream NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 3 - Cleansing Cream

91 % rekommenderar (413 testpiloter)

avatar

Jag tycker att huden blir märkbart ren med krämen och man känner sig väldigt fräsch efter användning.

Maria Klaesson
avatar

Den är väldigt behaglig att tvätta ansiktet med. Man behöver inte smörja in sig efteråt och får även bort all smink. Lukten är ju det bästa med den!

Sara Ghorbanian
avatar

Toppenprodukter där jag märkte markant skilland på min hud direkt. En fräsch doft och huden blev otroligt len efter. Krämen gick lätt in i huden och man fick inte ut för mycket när man klämde på tuben.

Ida Andersson

9 % rekommenderar inte (40 testpiloter)

avatar

Tycker inte den var tillräckligt bra för att det skulle bli och kännas rent. Speciellt krämen var bara kladdig.

Mia Kuoksa
avatar

Jag tyckte att man blev väldigt fet i hyn av krämen och den var svår att få ut i ansiktet.

Karin Svenson
avatar

NIVEAs cream var dålig på att få bort sminket, trots att man gjorde helt enligt instruktionerna. Förvisso blev hyn ganska mjuk, men den är knappt bättre än tvål och är därför inte prisvärd.

Katarina Andersson

Så tycker testpiloterna om Cleansing Wipes

Det bästa med NIVEAs Wipes är enligt testpiloterna att de är smidiga att ta med sig på resan eller där vattenmöjligheter är begränsade. De är även lättanvända, rengör huden bra och lämnar en len och återfuktande känsla. Den klassiska doften uppskattas även här. De som inte rekommenderar upplevde att servetterna inte rengjorde huden ordentligt och beskrev en viss sveda kring ögonen.

NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 1 - Cleansing Wipes NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 2 - Cleansing Wipes NIVEA Creme Care Facial Cleansing image 3 - Cleansing Wipes

90 % rekommenderar (413 testpiloter)

avatar

Jättesmidiga att ha med sig exempelvis på camping när vatten att skölja med inte är en självklarhet.

Jenny Jonander
avatar

Den är lätt att ha med sig i väskan och är mjuk och behaglig på hyn.. den kladdar inte och lämnar hyn mjuk och fräsch! Rekommenderas absolut!

Malin Axelsson
avatar

Helt klart den skönaste rengöringen jag någonsin testat. Jag sminkar mig dagligen med foundation etc, och har upplevt rengöringens baksida med att ansiktet blir torrt och fnasigt! Den här produkten kommer jag använda hela livet!

Marwa Makdesi

10 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

Mina ögon och hud var alldeles för känslig, det sved när jag använde dem.

Viktoria Isaksson
avatar

Tyckte det var svårt att få bort allt smink , det blev gärna kvar lite mascara under ögonen. Annars luktade den gott och till semester med husvagn/tält är den ju en bra lösning.

Lena Hövre
avatar

Tyckte inte att de rengjorde som jag önskat. Tog ej bort mascaran så lätt. Fick gno ett bra tag och min hy gillade dem inte.

Maria Olsson

Hälsning från NIVEA

NIVEA Creme Care Facial Cleansing
NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Kul att du är intresserad av att testa våra två nyheter från hudvårdsserien NIVEA Creme Care Facial Cleansing. Dessa produkter har den unika doften av NIVEA Creme och kombinerar effektiv rengöring med vårdande ingredienser samt är snälla mot huden. Cleansing Cream används tillsammans med vatten medan Cleansing Wipes är färdiga att använda direkt. Produkterna innehåller Eucerit och Panthenol som har återfuktande egenskaper. Panthenol hjälper dessutom till att motverka irritation. 

 • Rengör grundligt och tar bort make-up
 • Skyddar hudens naturliga fuktbalans
 • Passar alla hudtyper
JESSIKA HAMBERG, Senior Brand Manager, NIVEA
JESSIKA HAMBERG

Senior Brand Manager, NIVEA