Sök
Nilfisk Smart Fönstertvätt

Resultat

Nilfisk Smart Fönstertvätt

Hur får du dina fönster att glänsa i vårsolen? Nu kan du ta del av vad 25 testpiloter tycker om Nilfisk Smart Fönstertvätt, en batteridriven fönstertvätt som suger upp vätskan efter sig. Efter testet väljer 80 procent att rekommendera fönstertvätten till en vän.

 • 80 % av 25 testpiloter rekommenderar Nilfisk Smart Fönstertvätt
 • Produkt Nilfisk Smart Fönstertvätt
 • Tillverkare Nilfisk-Advance AB
 • Rekommenderat pris 595 SEK
 • Antal testpiloter 25
 • Antal som ansökt 13 535
 • Testperiod Apr 2015

Testet genomfördes av Smartson under vinter/vår 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Efter testet fick alla som deltog behålla produkten.

Så tycker testpiloterna om Nilfisk Smart Fönstertvätt

De som rekommenderar Nilfisk Smart Fönstertvätt nämner att den är enkel att använda och gör det roligare och lättare att tvätta fönster. De smarta funktionerna uppskattas samt att det går snabbare att tvätta än tidigare. Fönstertvätten levde dock inte upp till förväntningarna hos alla. Bland kritiken nämns att fönstren blev randiga efteråt och att tvättningen var mer tidskrävande än förväntat. En annan nackdel som nämns är att maskinen inte suger upp vätskan ordentligt.

Nilfisk Smart Fönstertvätt image 1 Nilfisk Smart Fönstertvätt image 2 Nilfisk Smart Fönstertvätt image 3

80 % rekommenderar (20 testpiloter)

avatar

En fröjd att putsa fönster numera. Jag har 84 rutor och det gick som en dans. Det är så man hoppas att dem snart är smutsiga igen för det var toppen att arbeta med Nilfisk Smart Fönstertvätt. Rekommenderar den till 100%.

Eva Steele
avatar

Jag rekommenderar produkten då den är enkel att handhava samt kombinerar smarta funktioner i färre redskap. Inget spill, inget kladd - bara rena fönster. Och det snabbt dessutom!

Carl-Christian Ljunggren
avatar

Med denna fiffiga produkt gjorde det fönsterputsningen till ett roligt jobb, önskar jag hade ännu fler fönster! Inga ränder, inga fläckar, utan fönstren lämnades skinande rena, bästa produkten jag stött på. Med mina handledsproblem så brukar jag få skapligt ont efter att ha putsat med trasa och skrapa, med denna hade jag kunnat fortsätta länge till!

Caroline Wred

20 % rekommenderar inte (5 testpiloter)

avatar

Pälshållaren är inte optimal för alla rutor. Upplever sugeffekten som lite klen, och oavsett tillvägagångssätt så har det uppstått ränder på rutorna, om man inte tar det extremt sakta. Tidsvinsten blir tyvärr obefintlig.

Peter Laakso
avatar

Jag förväntade mig att fönstrena skille bli rena direkt utan knussel, men det blev en hel del ränder och det blev tidskrävande. Det går åt mycket vätska då jag måste spraya både 2 och 3 gånger, vilket blir dyrt om jag ska köpa rengöringsvätska. Nilfisk Fönstertvätt får en svag 3:a ifrån mig.

Caroline Andersson
avatar

Det droppar och det rinner. Maskinen suger inte upp ordentligt. Motorn verkar för svag. Det blir ränder kvar. Två grundläggande problem som gör att hela idén fallerar.

Kristian Nordberg

Hälsning från Nilfisk-Advance AB

Hej, vad roligt att du vill prova vår Nilfisk Smart fönstertvätt! Den passar dig som vill göra rengöringen av dina fönster till en lättare och roligare aktivitet. Den nya batteridrivna Nilfisk Smart fönstertvätten ger snabbt perfekt rena fönster. Den smarta fönstertvätten suger upp vätskan efter sig och lämnar inte kvar några droppar eller ränder på rutan. Den smarta, ergonomiska designen gör det lättare att komma in i hörnen på fönstren samt komma åt djupare fönsterkarmar och lister. Och det går mycket snabbare att tvätta fönster än med vanliga metoder. Dessutom kan apparaten användas var som helst, då den är batteridriven och har en kapacitet på 25 minuter. Nu är vi nyfikna på hur ni upplever produkten och användningen av den.
 • Ergonomisk design
 • Låg vikt
 • 100 ml smutsvattenbehållare
 • Stor batterikapacitet
 • Bältesclips
Jan Fors, Sales Manager Consumer, Nilfisk-Advance AB
Jan Fors

Sales Manager Consumer, Nilfisk-Advance AB