Sök
image with high pressure washer

Resultat

Nilfisk högtryckstvätt

Högtryckstvätten Core 150-10 Powercontrol från Nilfisk får ett fint crowdscore på 95% av våra testpiloter. Uppdraget var att prova tvätten och dess funktioner under våren för att sedan skicka in text- och videorecensioner. Här under kan du tal del av deras omdömen!

 • 95 % av 44 testpiloter rekommenderar Core 150-10 Powercontrol
 • Produkt Core 150-10 Powercontrol
 • Tillverkare Nilfisk
 • Rekommenderat pris 2 995 SEK
 • Pris för testpiloter 999 SEK
 • Antal testpiloter 44
 • Antal som ansökt 1 224
 • Testperiod maj 2023

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Nilfisk där testpiloterna fick köpa produkten till reducerat pris. Uppdraget var att skriva en recension hos Prisjakt samt skicka in en videorecension via Smartsons webbformulär.

Så tycker testpiloterna om Core 150-10 Powercontrol

Högtryckstvätten Core 150-10 Powercontrol från Nilfisk får nästan alla tummar upp av våra testpiloter. Den beskrivs som kompakt, smidig och kraftfull. Flera av testpiloterna tycker att just storleken är bra då det gör den enkel att förvara samtidigt som det är lätt att flytta runt den när du tvättar. Att slangen går att veva ut är något testpiloterna gillar, och flertalet nämner även att det är lätt att byta munstycken på den. De testpiloter som väljer att inte rekommendera tvätten tycker att den låter för mycket och att den inte är tillräckligt effektiv. 

Nilfisk 1 Nilfisk 3 Nilfisk 2

95 % rekommenderar (42 testpiloter)

avatar
Blev mycket positivt överraskad av denna, rejält bra tryck i den, lätt att montera o komma igång, smidig med vevhandtag för slangen, mycket kraftfull och smidig att arbeta med, har bara positiva upplevelser med den, använt både till att rengöra sten samt trätrall och funkade till båda.
Staffan Demyr
avatar
Bra funktioner! Bla tar den liten plats med inrullningsbar kabel för vattenmustycket. 2 olika munstycken att välja på! Ganska tyst.
Lars Christiansen
avatar
Den är liten och smidig och den mjuka slangen på hela 10 meter är den bästa saken med hela tvätten.
Johan Dagerhamn

5 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar
Extremt klen, detta är första högtryckstvätten jag testar för hemmabruk. Jag trodde det skulle vara bättre effekt. Jag förstår att den inte går att mäta sig med en Kent-tvätt. Men jag hade hoppats på lite mer. Skumlansen var bra. Den gav ett fint skum. Det gillade jag.
Johan Rehnvall
avatar
Främst för det fruktansvärt enerverande ljudet som fortsätter efter man slutat spola, men även för den hårda, plastiga elsladden som inte går att fästa/hänga upp utan att ramla ned. En småsak egentligen men det innebär att elsladden kommer att ramla av kroken hela tiden. Det är även svårt att byta munstycke på tvätten.
Stefan Holm

Från sociala medier

Hälsning från Nilfisk

Säg adjö till smuts utomhus med den här expertutformade högtryckstvätten, som är idealisk både för att ta bort märken från känsliga ytor och för att avlägsna envis smuts från hårdare områden, som t.ex. terrasser. Den har en mängd praktiska integrerade förvaringsfunktioner som den interna slangrullen, det hopfällbara handtaget och den dubbla spolrörshållaren. Nu är vi nyfikna på att höra vad du tycker om den!

 • Maxtryck på 150 bar
 • Metallpump med lång livslängd
 • 10 meter ultraflexslang med intern slangrulle