Sök
Nestlé NAN PRO 3

Resultat

Nestlé NAN PRO 3

Har du ett litet charmtroll på 10 månader eller äldre som gillar nappflaskan ibland? Nu har föräldrar testat Nestlé NAN Pro 3, en mjölkbaserad tillskottsnäring till barn från 10 månader som kan användas som del av en varierad kost. Se resultatet nedan om vad de små tyckte.

  • 94 % av 312 testpiloter rekommenderar Nestlé NAN PRO 3
  • Produkt Nestlé NAN PRO 3
  • Tillverkare Nestlé Barnmat
  • Rekommenderat pris 82,50 SEK
  • Antal testpiloter 312
  • Antal som ansökt 1 174
  • Testperiod Apr - juni 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett webbformulär.

Så tycker testpiloterna om Nestlé NAN PRO 3

NAN Pro 3 har fungerat väl för de små magarna, barnen gillar smaken och sover bättre. Föräldrarna beskriver att ersättningen mättat bra, är näringsrik och samtidigt varit snäll mot magen. Uppskattas gör även konsistensen som är lätt att blanda utan att klumpa sig. Några få upplevde att ersättningen var för tunn samt att smaken inte gick hem och valde därför att inte rekommendera. Slutresultatet blir högt och våra minitestpiloter är minst sagt nöjda.

Nestlé NAN PRO 3 image 1 Nestlé NAN PRO 3 image 2 Nestlé NAN PRO 3 image 3

94 % rekommenderar (292 testpiloter)

avatar

Bra och näringsriktig ersättning som barnet gärna dricker till skillnad från andra produkter vi testat. Klumpar inte och kan drickas kall, vilket är skönt ibland på natten. Känns prisvärd!

Johanna Gullberg
avatar

Vi har testat flera olika sorter av ersättning och vårt självklara val har blivit Nestlé då vår lille son mår som bäst av att dricka den. Ersättningen får inga klumpar utan är slät och fin! Magen på vår lille är också i sin ordning med denna produkt :)

Caroline Simonsson
avatar

Mitt barn slukade flaskan så jag gissar på att den smakade bra. Den är lätt och blanda, pulvret löser sig jätte bra. Har provat Nan tidigare men aldrig Nan PRO 3 men den var bra.

Ellinor Persson

6 % rekommenderar inte (20 testpiloter)

avatar

Upplever att konsistensen är tunn och känns blaskig i jämförelse med andra märken på marknaden. Men tack för att vi fick prova.

Mari Olausson
avatar

Jag tycker den var för vattnig och tyckte att liten inte va något vidare. Det fungerade tyvärr inte för oss vilket var väldigt tråkigt. Men tack för att jag fick testa produkten. ☺

Veronica Johansson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(generic.page 1 generic.of 0)

Hälsning från Nestlé Barnmat

Vi på Nestlé har utvecklat NAN PRO 3 med vår speciella proteinteknologi och produkten har allt som behövs för att ge ditt barn en stark grund för livet. Den innehåller järn som bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn och D-vitamin som är viktigt för en normal utveckling av barnets skelett. Bröstmjölk är bäst för det lilla barnet och du bör fortsätta amma så länge som möjligt. NAN PRO 3 är inte avsedd att användas som ersättning för bröstmjölk till spädbarn under 10 månader. Från 6 månader rekommenderas det att börja med smakportioner av annan mat. Nu ser vi fram emot era omdömen och bilder. Åsikter, insikter och upplevelser från er föräldrar betyder mycket. 

  • Proteinkvalitet anpassad till barn
  • Berikad med Järn, Vitamin D och Omega 3 & 6
  • Bakteriekultur Bifidus BL
Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester