Sök
Nestlé Min Välling

Resultat

Nestlé Min Välling

Nu har 450 små nyfikna vällingdrickare testat Nestlé Min Välling med fullkorn. I detta test har föräldrarna valt mellan Godnatt Mild Havre 6 månader, Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader eller Godnatt Mild Fullkorn 8 månader. Ta del av bilder och omdömen nedan. Eller läs mer om produkterna hos Nestlé Barnmat

 • Nestlé Min Välling Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader 94 % av 126 testpiloter rekommenderar Nestlé Min Välling Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader
  Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader
 • Nestlé Min Välling God natt Mild Havre 6 månader 94 % av 124 testpiloter rekommenderar Nestlé Min Välling God natt Mild Havre 6 månader
  God natt Mild Havre 6 månader
 • Nestlé Min Välling God natt Mild Fullkorn 8 månader 89 % av 162 testpiloter rekommenderar Nestlé Min Välling God natt Mild Fullkorn 8 månader
  God natt Mild Fullkorn 8 månader
 • Produkt Nestlé Min Välling
 • Tillverkare Nestlé Barnmat
 • Antal testpiloter 162
 • Antal som ansökt 2 573
 • Testperiod Sep - nov. 2016

Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader

 • Rekommenderat pris 56 SEK
 • Antal testpiloter 126

God natt Mild Havre 6 månader

 • Rekommenderat pris 56 SEK
 • Antal testpiloter 124

God natt Mild Fullkorn 8 månader

 • Rekommenderat pris 56 SEK
 • Antal testpiloter 162

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Mild Fullkorn Katrinplommon 8 månader

Smaken med katrinplommon får ett bra omdöme den också, smaken är mjuk och len och har även hjälpt de små magarna att fungera bättre samt hålla sig mätta. Det uppskattas att den innehåller fullkorn och känns nyttig. Även denna får plus för bra, krämig konsistens utan klumpar. Några få tycker dock tvärtom och menar att pulvret var svårt att lösa upp samt att smaken upplevdes för söt.


Nestlé Min Välling image 1 Nestlé Min Välling image 2 Nestlé Min Välling image 3

94 % rekommenderar (115 testpiloter)

avatar

Min lilla gillade den starkt och med fullkorn så fick vi äntligen slippa att vakna nån gång per natt pga hungrig och magen hålls igång tack vare karinplommonen i den.


Sara Johansson
avatar

Min dotter dricker upp all välling i ett nafs. Hon verkar alltså tycka att det smakar bra och håller sig sedan mätt och belåten hela natten!

Ulrika Peterson
avatar

Jag rekommenderar denna till andra för att den verkligen gick hem hos dottern. Hon som aldrig tidigare druckit välling tar flaskan utan protester nu.

Mia Brobäck

6 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar

Tycker att vår son sover MINDRE med God natt Mild än med vår vanliga välling. Så den har tyvärr tvärtom den effekt vi ville.

Tomas Tegner
avatar

Pulvret löser sig inte särskilt bra och därför tar det extra tid att göra.

Angelica Larsson
avatar

Sötaktig smak, dottern gillade den inte, inte jag heller.Annica Hansson

Så tycker testpiloterna om God natt Mild Havre 6 månader

Vällingdrickarna verkar gilla det uppdaterade receptet på vällingen, en mild och god havresmak med en finkornig konsistens tycker testpiloterna. Flera upplever även att sömnen blivit bättre tack vare att vällingen mättar bra. De som inte rekommenderar tycker den är för tjock och svår att lösas upp, några gillade inte smaken samt upplevde att sömnen blev sämre.

Nestlé Min Välling image 1 Nestlé Min Välling image 2 Nestlé Min Välling image 3

94 % rekommenderar (117 testpiloter)

avatar

Dottern var lite skeptisk i början, men sen gick den ner. Hon hade inte smakat välling innan. Flera kvällar har hon druckit vällingen o sovit hela natten! Vi är nöjda.

Jannica Rosén
avatar

Min 6-månaders dotter sover äntligen hela nätterna efter att vi börjat med godnatt mild havre. 

Sanna Martinsson
avatar

Min bebis gillade den och det var en mild god smak. Fin konsistens och inte alltför tjock. Jättebra!

Sofia Rosenberg

6 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar

Tycker att vår son sover MINDRE med God natt Mild än med vår vanliga välling. Så den har tyvärr tvärtom den effekt vi ville.

Tomas Tegner
avatar

Havrevälling fungerade inte på vår 6-månaders bebis, däremot fungerade majsvällingen. Säkert olika ifrån bebis till bebis men lättare att börja med majsvälling och sedan övergå till en välling som blandar majs och havre för att sedan gå på havre helt.

Samira Cherbak
avatar

Min dotter åt inte vällingen alls. Testade flera gånger även olika tidpunkter på dagen och kvällen men hon åt den inte. Den är inte lika krämig som de andra vällingarna vi har provat. Det känns som den inte löser upp sig lika bra som andra vällingar. 


Johanna Näsholm

Så tycker testpiloterna om God natt Mild Fullkorn 8 månader

Godnatt Mild fullkorn var den smak som fick minst antal rekommendationer. Den uppskattas för sin naturella smak, även denna mättar bra och flera upplever att sömnen hos barnen blivit bättre. Precis som med de andra smakerna skiljer sig åsikterna något kring konsistens, flest tycker den är len och lätt att blanda medan några anser den lite tunn och grynig. Resultatet är övervägande positivt.


Nestlé Min Välling image 1 Nestlé Min Välling image 2 Nestlé Min Välling image 3

89 % rekommenderar (144 testpiloter)

avatar

Vi rekommenderar den, då det är bra konsistens på den, inte för tunn och inte för tjock, och den fick ner glatt i Almas mage. Så vi rekommenderar den till er andra med små barn.

Kristin Söderberg
avatar

Min lille prins är väldigt svår att få till att äta välling en gång/ dag men med den här åt han 3 gånger. Smakade tydligen mycket bättre än tidigare vällingar som han fått.


Agneta Widen
avatar

Mycket god smak och len i konsistensen inte alls grynig som många andra kan va. Min dotter drack den till och med varm vilket hon aldrig gjort innan. Så tummen upp!


Sofia Strömblad

11 % rekommenderar inte (18 testpiloter)

avatar

Tycker att vällingen var sliskigt söt i smaken. Jag håller mig gärna till neutral smaker så jag inte vill vänja min dotter med söta smaker redan nu. Annars gillar jag konsistensen på vällingen.


Rebecca Lilja
avatar

Klumpade sig trots att det lovades att det nya receptet inte skulle göra det. Sen gillade mitt barn inte alls vällingen.


Elin Svensson
avatar

Jag skulle inte rekommendera den men det beror på att vi tycker att den blir för grynig , vilket drar ner smaken lite. Det märks att pojken inte är helt övertygad, även om han dricker den.
Rebecka Johansson

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Nestlé Barnmat

Nestlé Min Välling
Nestlé Min Välling
Nestlé Min Välling

Vi har lyssnat på er föräldrar och ytterligare förbättrat vårt vällingrecept. Nya Min Välling är baserad på mjölk, mer fullkorn än tidigare och många olika smaker från frukt. Kort sagt har den blivit krämigare och ännu mera mumsig. Vi hoppas att ditt barn kommer uppskatta den nya smaken och vi ser fram emot att följa era bilder och smakrecensioner. Ett allmänt tips när du introducerar välling är att barnet kan behöva prova några gånger för att vänja sig vid smak och konsistens. Lycka till!

 • Ännu godare smak
 • Innehåller Järn+
 • Allt det goda från fullkorn
Åsa Paulander , Barnsjuksköterska och mamma , Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma , Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester