Sök
Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån

Resultat

Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån

Har du en liten en som dricker välling? Nu har 500 testpiloter haft en mysstund med sitt barn och testat Nestlé Min Välling Fullkorn 12 månader. En välling som beskrivs som mild, mättande och näringsrik. Ta del av vad föräldrarna och deras barn tyckte här nedan.

  • 89 % av 453 testpiloter rekommenderar Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån
  • Produkt Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån
  • Tillverkare Nestlé Barnmat
  • Rekommenderat pris 60 SEK
  • Antal testpiloter 453
  • Antal som ansökt 1 668
  • Testperiod Mar - apr 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser med text, bild, video via Smartson och i sociala medier. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendation baserat på antalet testpiloter som rekommenderar produkten.

Så tycker testpiloterna om Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån

Fullkornsvällingen från Nestlé är riktigt omtyckt bland våra minitestpiloter som dricker den med stor glädje. Föräldrarna berättar att barnen håller sig mätta och deras sömn har blivit bättre. De upplever den också som lätt att blanda utan klumpar. Plus får den för fullkorn och att den har två påsar i paketet. En del tyckte att den kändes grynig och var svår att blanda ut, någon nämner även att den är för söt. De små är dock nöjda och verkar ha hittat en riktig favorit!

Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån image 1 Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån image 2 Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån image 3

89 % rekommenderar (401 testpiloter)

avatar

Min dotter älskar vällingen! Hon äter den med stor glädje och sover jätte gott på den, vaknar inte en enda gång på natten!!! Super tycker både mamma och dotter!!!

Katarina Lönn
avatar

Vällingen går snabbt att göra och klumpar inte, äldsta dottern på två år vaknar på morgonen och frågar efter vällingen och fortsätter sedan hela dagen tills hon går och lägger sig. Mer godkänt än så går inte att få =).

Jacqouline Liljemärker
avatar

Jag rekommenderar produkten, min son på 1 år tyckte väldigt mycket om den. Den var lätt att blanda i ordning, inga klumpar som det kan bli ibland. Ett stort plus var att det var två påsar i förpackningen.

Ida Liimatainen

11 % rekommenderar inte (52 testpiloter)

avatar

Den är för grov i pulvret. Allt pulver blandas inte med vattnet (oavsett temperatur) och fastnar i nappen så att det inte kommer ut något.


Matilda Bengtsson
avatar

Svår att "skaka ut" i flaska då den klumpar sig, och dessa löser sig inte genom att skaka. Upplever vällingen som tunn och mättar inte lika bra som konkurrents.

Linda Johansson
avatar

Den smakar för sött. Nästan som tropisk smak. Skulle önska att den var naturell i smaken. Förpackningen är för stor, mindre förpackning i en och samma påse.


Anna Forssten

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé Barnmat

Nestlé Min Välling Fullkorn 12 mån

Nestlé min Välling är en välling för de mysiga stunderna tillsammans med ditt barn – oavsett om den dricks på morgonen eller kvällen. Vällingen har en mumsig smak av fullkorn och fibermängden är speciellt anpassad för barnets ålder, den innehåller hela 39% fullkorn från vete, havre och råg. Fibrer ger bra mättnadskänsla och håller dessutom magen i form. Vi är nyfikna på att få se och höra vad ditt barn tycker om vår 12-månadersvälling.

  • Mild och mättande
  • Berikad med Järn
  • Allt det goda från fullkorn
Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester