Sök
Nestlé min Gröt

Resultat

Nestlé Min Gröt

Har du ett barn som idag äter eller snart ska börja äta gröt? Nu har föräldrar med hungriga minipiloter testat nya Nestlé Min Gröt - Havre, Päron & Banan (6 mån) och Havre, Banan & Mango (8 mån). Nestlé Min Gröt ska erbjuda ett förbättrat recept med ännu godare smak och mild fullkorn - perfekt för små magar. Ta del av vad de små tyckte här nedan. Läs även mer om gröten hos Nestlé Barnmat

 • Nestlé min Gröt Havre, Banan & Mango (8 mån) 92 % av 216 testpiloter rekommenderar Nestlé min Gröt Havre, Banan & Mango (8 mån)
  Havre, Banan & Mango (8 mån)
 • Nestlé min Gröt Havre, Päron & Banan (6 mån) 89 % av 187 testpiloter rekommenderar Nestlé min Gröt Havre, Päron & Banan (6 mån)
  Havre, Päron & Banan (6 mån)
 • Produkt Nestlé min Gröt
 • Tillverkare Nestlé Barnmat
 • Antal testpiloter 187
 • Antal som ansökt 2 531
 • Testperiod Okt - dec 2016

Havre, Banan & Mango (8 mån)

 • Rekommenderat pris 44 SEK
 • Antal testpiloter 216

Havre, Päron & Banan (6 mån)

 • Rekommenderat pris 44 SEK
 • Antal testpiloter 187

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa gröten tillsammans med sitt barn eller barnbarn och dela bilder, omdömen i sociala medier och på en gemensam blogg. Samt svara på en utvärdering. 

Så tycker testpiloterna om Havre, Banan & Mango (8 mån)

Smaken med banan och mango var en hit bland våra små testare och deras föräldrar. Barnen tycker om smaken utan att något extra behöver tillsättas. Det som uppskattas mest är konsistensen som blir mjuk och slät utan klumpar, samt lättlagad och bra pris. De som inte rekommenderar har synpunkter på konsistens och att smaken inte riktigt gick hem. Slutresultat blir ändå en stark rekommendation.

Nestlé Min Gröt image 1 Nestlé Min Gröt image 2 Nestlé Min Gröt image 3

92 % rekommenderar (198 testpiloter)

avatar

Det var en mjuk och lätt konsistens på gröten vilket var väldigt omtyckt av barnen, lätt att laga och man spara både tid och pengar. Rimligt pris på ett stort paket.

Diana Sid
avatar

Min dotter på 13 månader fick äran att prova på gröten och den togs emot med glädje. Vi har tidigare testat gröt av andra märken, men den här med smak var verkligen uppskattad. Den har t.o.m fått bli middag en eller två dagar.

Jesper Häggberg
avatar

Gröten har en god smak, som passade min son. Jag upplevde att han var mätt länge samt att gröten var skonsam för magen. Ett mellanmål som går snabbt och enkelt att förbereda både hemma eller när man är på språng!

Maja Siversson

8 % rekommenderar inte (18 testpiloter)

avatar

Gröten passade inte för min bebis, hon tyckte helt enkelt inte om den. Själv tyckte jag att den luktade (och smakade) gammal brun banan. Doseringen på förpackningen verkar inte stämma.

Emma Johansson
avatar

Vår dotter gillade inte konsistensen. Jag smakade på den och den var lite sträv och mjölig i jämförelse med andra barngrötar vi smakat.

Elin Forsman
avatar

Den hade konstig konsistens och dottern gillade inte alls smaken och hon är inte kräsen av sig.

Jessica Lenart

Så tycker testpiloterna om Havre, Päron & Banan (6 mån)

Minipiloterna har glatt smaskat i sig gröten, smaken är mild med en bra konsistens som inte klumpar sig. Föräldrarna (päronen) tycker den är enkel att dosera och blanda ut, de beskriver även att barnen håller sig mätta länge. Plus får den för att den är vitaminberikad och prisvärd. Andra åsikter var att konsistensen var för tjock samt en del synpunkter på innehållet. Totalt sett är de flesta föräldrar och barn riktigt nöjda med gröten.

Nestlé Min Gröt image 1 Nestlé Min Gröt image 2 Nestlé Min Gröt image 3

89 % rekommenderar (167 testpiloter)

avatar

Lätt att tillaga, lagom mycket smak, smakade naturligt och min jänta gillade verkligen gröten så denna kommer vi fortsätta med helt klart :)

Victoria Holmgren
avatar

Är ny favoritgröt för vår lille man, prisvärd och bra storlek på förpackningen. Tidigare har vi köpt naturell gröt och blandat i fruktpure.

Caroline Olsson
avatar

Nestlé min gröt gick verkligen hem hos min lilla 7-månaders. Tycker om att den är vitamin- och järnberikad. Lätt att blanda till utan att det blir massa klumpar. Smaken är god.

Emma Jonesund

11 % rekommenderar inte (20 testpiloter)

avatar

Som mamma är jag tveksam till produkten med hänsyn till innehållet. Rekommenderar därför inte denna produkt.

Cara Edgar
avatar

Jag upplever den väldigt tjock och stabbig! Den blev bättre om jag tog mer vatten än vad som stod på förpackningen.Tyckte inte heller att den smakade banan och päron :-(

Regina Lloyd
avatar

Loke gillade inte havregröten, det verkade nästan som att den var för grynig eller något... vi testade att göra den rinnigare men det hjälpte inte heller. Men kompisen Wille gillade gröten, så jag antar att smaken är som baken :)

Emma Ullsjö

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé Barnmat

Nestlé Min Gröt

Härligt att du vill vara med och tycka till om vår nya gröt som bland annat är berikad med järn, kalcium och vitamin D. Detta ger en näringssammansättning som är anpassad för ditt barns behov. De två grötsmaker vi erbjuder denna gång är Havre Päron & Banan samt Havre Banan & Mango – havregrynsgröt med en naturlig smak, mild fullkorn - särskilt anpassat för små barnmagar. Vi är så glada för ert engagemang och ser fram emot att få ta del av era upplevelser kring gröten.  

 • Ännu godare smak
 • Innehåller Järn+
 • Allt det goda från fullkorn
Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma , Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma , Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester