Sök
Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt

Resultat

Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt

Har du ett litet charmtroll som gillar både gröt och välling där hemma? Nu har drygt 400 minipiloter provsmakat Nestlés nya fullkornsvälling och fullkornsgröt där fettet numera kommer från enbart solros- och rapsolja. Se nedan hur minipiloterna och föräldrar upplevde smak och innehåll.

 • Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018 Fullkornsvälling 87 % av 393 testpiloter rekommenderar Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018 Fullkornsvälling
  Fullkornsvälling
 • Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018 Fullkornsgröt med yoghurt äpple 83 % av 405 testpiloter rekommenderar Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018 Fullkornsgröt med yoghurt äpple
  Fullkornsgröt med yoghurt äpple
 • Produkt Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018
 • Tillverkare Nestlé
 • Antal testpiloter 405
 • Antal som ansökt 1 878
 • Testperiod Nov 2018 - jan 2019

Fullkornsvälling

 • Rekommenderat pris 40 SEK
 • Antal testpiloter 393

Fullkornsgröt med yoghurt äpple

 • Rekommenderat pris 40 SEK
 • Antal testpiloter 405

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkterna och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Fullkornsvälling

En stor andel av föräldrarna beskriver att vällingen går hem hos deras barn. Smaken gillas, innehållet är bra och produkten är enkel att tillreda. Att innehållet är fördelat på två påsar gör att innehållet känns fräscht över tid, men några lyfter miljöaspekten att blanda både kartong och plast. Det gäng som inte rekommenderar upplever vällingen som tunn och att klumpar bildas. Samt att barnet inte vill dricka den.

Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 1 - Fullkornsvälling Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 2 - Fullkornsvälling Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 3 - Fullkornsvälling

87 % rekommenderar (341 testpiloter)

avatar

Sonen älskade smaken av både välling och gröt. Jag upplevde att han kändes mättare längre med vällingen än med den vi använt tidigare. Gröten var något torr och kladdig om man blandade enligt receptet, men med lite extra vatten blev den perfekt. Mycket goda produkter (enligt min smak med!)

Sofie Andersson
avatar

Barnbarnen gillade båda produkterna. Lätt att laga till och smakrik. Båda barnen gillade både vällingen och gröten trots att de är lite kinkiga med maten i normala fall.

Ilonka W Ljungqvist
avatar

Jag är väldigt förtjust i produkterna! De smakar gott och känns naturliga. Ingredienserna känns noga utvalda och min son uttryckte "den nya vällingen är jättegod"!

Maria Gentele

13 % rekommenderar inte (52 testpiloter)

avatar

Det var inget fel på produkterna i sig, men min bebis verkade inte tycka om hur gröten och vällingen smakade. Fruktbitarna i gröten var ganska hårda också.


Olivia Omonom
avatar

Jag var med i testet för att låta mina barnbarn prova. Ingen av dem gillade varken gröten eller vällingen.

Anette Andersson
avatar

Jag tyckte att vällingen kluppade det sig sen vart det väldig mycket smulor från fullkornen i botten av vällingen. Gröten åt dotter två gånger sen vill hon inte ha mer av den. Så det vart pannkakor av grötpulvret.


Robert Carlstedt

Så tycker testpiloterna om Fullkornsgröt med yoghurt äpple

Bra och god smak som gillas av barnen är summeringen från föräldrarna. Även här får innehållet fina kommentarer. Den absolut vanligaste orsaken till att inte rekommendera gröten var att den innehöll bitar av frukt som gjorde att produkten ratades av en del barn.

Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 1 - Fullkornsgröt med yoghurt äpple Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 2 - Fullkornsgröt med yoghurt äpple Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt image 3 - Fullkornsgröt med yoghurt äpple

83 % rekommenderar (337 testpiloter)

avatar

Min dotter gillar verkligen gröten. Det  var lite bitar vilket gjorde den matigare. Vällingen är en succé varje kväll.

Sabina Billman
avatar

Min dotter tycker både gröt och välling är jättegoda och båda produkterna är en självklar del av min dotters dag.

Sara Rhönnstad
avatar

Jag tyckte båda var superbra! Lilla Ludde älskade gröten speciellt mycket, och han är även lite kräsen. Jag smakade också lite och jag förstår varför han gillar den!

Kasper Ulmanen

17 % rekommenderar inte (68 testpiloter)

avatar

Fullkornsgröten var ingen favorit för min dotter, hon var lite tveksam till äppelbitarna.

Shui-Wah Lau
avatar

Tyvärr tyckte min son inte om den. Provade ett par gånger, men oavsett konsistens åkte den ut och han är annars inte kräsen. Tråkigt.

Mathilda Lundborg
avatar

Vår dotter vägrade äta denna, tror det beror på dom stora bitarna i som inte riktigt finns i liknande gröt

Niklas Larsson

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé

Nestlé Fullkornsvälling & Fullkornsgröt 2018

Med våra nya gröt- och vällingprodukter har vi lyssnat på er föräldrar och ytterligare förbättrat recepten. Nu kommer fettet i alla våra gröter och vällingar bara från solros- och rapsolja. Dessutom är de självklart fria från socker och söta fruktjuicekoncentrat. Vi hoppas att ditt barn kommer uppskatta den nya smaken och vi ser fram emot att följa era bilder och smakrecensioner. Lycka till!

 • Utan tillsatt socker
 • Bara solros- och rapsolja!
 • Berikad med Järn, Kalcium, D-vitamin och Jod
Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester