Sök
Nestlé Fitness

Resultat

Nestlé Fitness® Flingor

Frossandet i flingor är förbi för testpiloterna! Vi har ett resultat. Totalt var det 811 som valde att rekommendera Nestlé Fitness® Flingor med fullkornshavre. 

  • 88 % av 811 testpiloter rekommenderar Nestlé Fitness
  • Produkt Nestlé Fitness
  • Tillverkare Nestlé
  • Rekommenderat pris 30 SEK
  • Antal testpiloter 811
  • Antal som ansökt 4 958
  • Testperiod Feb - mar 2019

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Nestlé Fitness

Frasiga, knapriga och goda summerar positiva kommentarer från testpilotsgänget. Trots att flingorna ofta ligger i en fil, yoghurt eller smoothieskål så blir inte flingorna blöta och sega - utan behåller sin krispighet. Förbättringspunkter som några av testpiloterna påpekar är att flingorna är för söta samt att produktnamnet “Fitness” i kombination med mängden socker i flingorna inte överensstämmer med deras förväntningar på produkten. Trots detta är det majoriteten av testpiloterna som rekommenderar produkten, och 68% anger även att de kommer att köpa flingorna igen!

Nestlé Fitness® Flingor image 1 Nestlé Fitness® Flingor image 2 Nestlé Fitness® Flingor image 3

88 % rekommenderar (712 testpiloter)

avatar

De höll krispigheten väldigt bra, blev inte mjuka som många andra blir. Smaken passade min sura yoghurt bra, blev lagom sötma då.

Aleksandra T
avatar

Supergoda flingor med mycket smak och crunch! Mättar bra.

Ida Olsson
avatar

Det är riktigt gott och lyxigt. Samtidigt känns det nyttigt och väldigt enkelt. Passar både vardag och helg.

Gunilla Petersson

12 % rekommenderar inte (99 testpiloter)

avatar

De är för söta för min smak.

Sofia Sartoni
avatar

Jag tyckte de var ganska smaklösa, alltså smakade inte tillräckligt mycket för att de skulle ge mig en god känsla. Flingorna var lagom hårda.

Maria Jolfors Detert
avatar

De är goda men är man ute efter nyttiga frukostflingor tycker jag inte att Nestlé Fitness Flingor är ett bra alternativ då de innehåller så pass mycket socker.

Malin Albertsson

Hälsning från Nestlé

Nestlé Fitness

Tack för att du är nyfiken på att prova våra Fitness® Flingor. De innehåller 57% fullkorn, och vi kan med stolthet kalla denna vår största ingrediens. Välj Fitness för en balanserad frukost och en bra start på dagen. Vi hoppas att du kommer att gilla smaken och frasigheten av våra goda flingor!

  • 57% fullkorn och hög fiberhalt
  • Nyckelhålsmärkt
  • Extra krispiga