Sök
Nestlé Ekologisk barnmat

Resultat

Nestlé Ekologisk barnmat

Har ni precis börjat med smakportioner där hemma? Då kan du se hur det gick när 500 föräldrar lät sina små barn testa tre sorter av Nestlé ekologiska barnmatsprodukter. Spaghetti bolognese EKO från 6- eller 8 månader samt Min frukt EKO i två smaker: Päron och Äpple.

 • Nestlé Ekologisk barnmat Min frukt EKO 95 % av 428 testpiloter rekommenderar Nestlé Ekologisk barnmat Min frukt EKO
  Min frukt EKO
 • Nestlé Ekologisk barnmat Spaghetti Bolognese EKO 91 % av 404 testpiloter rekommenderar Nestlé Ekologisk barnmat Spaghetti Bolognese EKO
  Spaghetti Bolognese EKO
 • Produkt Nestlé Ekologisk barnmat
 • Tillverkare Nestlé Barnmat
 • Antal testpiloter 404
 • Antal som ansökt 1 925
 • Testperiod Sep - nov 2017

Min frukt EKO

 • Rekommenderat pris 10,95 SEK
 • Antal testpiloter 428

Spaghetti Bolognese EKO

 • Rekommenderat pris 10,95 SEK
 • Antal testpiloter 404

De testade sorterna var Nestle Organic spaghetti bolognese från 6 mån och 8 månader samt Min Frukt Ekologiskt Päron och Min Frukt Ekologiskt Äpple.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Min frukt EKO

Min frukt EKO med äpple och päron är en riktig favorit hos minitestpiloterna. Föräldrarna uppskattar förpackningarna som är lätta att ta med sig som mellanmål, och framför allt att de är ekologiska. Tummen upp för att det endast är en smak och inte flera blandade. Några upplevde att förpackningarna var lite för små, samt tyckte att en vanlig frukt fungerar lika bra som mellis. Slutrekommendationen blir stark och klämpåsarna är uppskattade både av stora och små.

Nestlé Ekologisk barnmat image 1 - min frukt EKO Nestlé Ekologisk barnmat image 2 - min frukt EKO Nestlé Ekologisk barnmat image 3 - min frukt EKO

95 % rekommenderar (407 testpiloter)

avatar

Sonen ÄLSKAR klämmisarna och att dessa är ekologiska är ett stort plus. Känns väldigt fräscha och perfekt att ha med när man är på resande fot och behöver något snabbt å lätt att mätta liten mage med.

Loice Lundström
avatar

Väldigt goda framför allt! Extra plus för att det är ekologiska och enbart innehåller 100% frukt. Har tidigare inte hittat klämmisar från 4 månader så det är en produkt som behövs på marknaden.

Jessica Håkansson
avatar

Lätt att ha med sig när man är iväg. Bra smak och lagom portioner min lilla kille älskade både äppel och päron👍 Snygg förpackning

Isabell Wretmalm

5 % rekommenderar inte (21 testpiloter)

avatar

Min son åt dom med god aptit, däremot tyckte jag att påsarna va lite för små, så det blev nästan att jag fick ge båda för att han skulle bli nöjd!

Angelica Fischlein
avatar

Vilket konstigt sätt att lära barn att äta på, smakerna är det inget fel på. Stor fördel att det kan bevaras i rumstemp. Jag skulle hellre vilja ha en annan sorts förpackning som är mjuk, lätt att ta med men där man äter med sked

Annette Wennerberg
avatar

Även om det är smidigt att ta med en klämmis så kan vi lika enkelt ta med en riktig frukt istället. Både äpple och päron var goda och sonen åt dem så anledningen är enbart att jag tycker de är onödiga i sig.

Sandra Mols

Så tycker testpiloterna om Spaghetti Bolognese EKO

Den klassiska rätten spaghetti bolognese från Nestlé, går helt klart hem hos de små som åt med god aptit. Föräldrarna tyckte den både luktade gott och såg aptitlig ut. Den får extra plus för att den är ekologisk och lagom storlekar på bitarna. Några upplevde att den var smaklös och hade önskat att den varit mer puréaktig i konsistensen. Denna maträtt landar ändå på över 90% som rekommenderar.

Nestlé Ekologisk barnmat Spaghetti Bolognese EKO - 1 Nestlé Ekologisk barnmat Spaghetti Bolognese EKO - 2 Nestlé Ekologisk barnmat Spaghetti Bolognese EKO - 3

91 % rekommenderar (369 testpiloter)

avatar

Jag kan bara säga gott om denna bolognese, luktade gott redan efter klicket i locket vid öppning, Nikki tyckte att den var super åt upp hela burken.

Magdalena Edström
avatar

Jag tyckte den ekologiska bolognesen såg mycket fräschare och aptitlig ut än de andra barnmats-burkarna. Maten såg hemmagjord ut. Min son älskade maten och var väldigt nöjd. Smakade själv på maten och tyckte också att den var godare än de andra jag smakat.


Ida hed
avatar

Thea gillade verkligen produkten. Tyvärr bättre än min egna hemmagjorda mat. Till och med jag tyckte att den smakade gott :)

Therese Gyrling

9 % rekommenderar inte (35 testpiloter)

avatar

Om man använder det som första mat så tycker jag det borde var mer puréaktigt...nu är det små bitar av köttfärs. Bra att det är okryddat.

Tina Näsström
avatar

Vår son har provat flera olika barnmatsburkar inklusive denna. En av alla har han ätit, övriga har han spottat ut. Jag har också provat dem alla och jag tycker att de är smaklösa, inklusive den här. Hemmalagat fungerar alltid.

Richard Escobar Johnsson
avatar

Erik har precis börjar äta mat å de mesta har slunkit ner. Dock blev spagetti bolognesen ingen hit. Om det berodde på smak eller konsistens är oklart. Men det blev ingen hit hos lillkillen tyvärr.

Jessica Ström

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé Barnmat

Kul att du är intresserad av våra ekologiska produkter till ditt barn. Vår Spagetti Bolognese EKO är lagad efter ett mumsigt recept som är utvecklat för att passa små magar. Med goda smaker från tomat, morot, palsternacka och kryddad med örter. Min Frukt EKO i praktisk klämpåse passar perfekt som en del av barnets första mat. Innehåller bara en ekologisk frukt åt gången i en smidig återförslutningsbar påse. Lätt att ta med i väskan på utflykt eller när du är på språng - Mätta barn är glada barn!

Min Frukt EKO
 • Ekologisk
 • Barnanpassade råvaror
 • 100% fruktpuré och utan fruktkoncentrat (socker) 
Spagetti Bolognese EKO
 • Ekologisk
 • Barnanpassade råvaror
 • Fullproppad med grönsaker 

Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester