Sök
Nestlé Barnmat Varmrätter

Resultat

Nestlé Barnmat Varmrätter

Nu har 300 småbarnsföräldrar tillsammans med sina barn provat tre varmrätter från Nestlé Barnmat. Varianterna som dukats fram är Couscous Kyckling, Makaronigryta och Potatismos Lax - varmrätter anpassade för barn från 8 månader. Ta del av minipiloternas middagar här nedan.

 • Nestlé Barnmat Varmrätter Couscous Kyckling 91 % av 320 testpiloter rekommenderar Nestlé Barnmat Varmrätter Couscous Kyckling
  Couscous Kyckling
 • Nestlé Barnmat Varmrätter Makaronigryta 89 % av 302 testpiloter rekommenderar Nestlé Barnmat Varmrätter Makaronigryta
  Makaronigryta
 • Nestlé Barnmat Varmrätter Potatismos Lax 85 % av 315 testpiloter rekommenderar Nestlé Barnmat Varmrätter Potatismos Lax
  Potatismos Lax
 • Produkt Nestlé Barnmat Varmrätter
 • Tillverkare Nestlé Barnmat
 • Antal testpiloter 315
 • Antal som ansökt 2 137
 • Testperiod Jul - aug 2016

Couscous Kyckling

 • Rekommenderat pris 10 SEK
 • Antal testpiloter 320

Makaronigryta

 • Rekommenderat pris 10 SEK
 • Antal testpiloter 302

Potatismos Lax

 • Rekommenderat pris 10 SEK
 • Antal testpiloter 315

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om Couscous Kyckling

Goda med en mild smak och lagom stora bitar tycker flera av minipiloterna om barnmaten. Gällande smaken skiljer sig resultatet något. Couscousen tycktes vara lite torr och klibbig medan andra gillade konsistensen och tyckte den kändes matig. Laxen uppskattas med dess mjuka bitar och milda fisksmak men några tycker den är för slät. Makaronigrytan tyckte flera var smakrik med mjuka och stora bitar, medan andra ansåg att bitarna var för stora. Favoriterna är blandade men sammantaget tycker testpiloterna att det är en bra variation på smak och innehåll.

Nestlé Barnmat Varmrätter image 1 Nestlé Barnmat Varmrätter image 2 Nestlé Barnmat Varmrätter image 3

91 % rekommenderar (290 testpiloter)

avatar

Min son som för övrigt är väldigt kräsen åt dubbelt så mycket som han brukar göra. Han gillade särskilt kyckling couscous.

Tanja Sjögren
avatar

Vi hämtade ut två rätter då den tredje var slut. Jag smakade på dom innan jag gav barnet. Dom funkade, men jag skulle vilja ha lite mer krydda i makaronigrytan. Barnet älskade dock kycklingrätten och åt glupskt upp maten.

Sandra Lind Johansson
avatar

Saga (min dotter) åt dessa rätter med god aptit. Jag upplevde konsistensen som bra och smakrik.

Jennie Bellnert

9 % rekommenderar inte (30 testpiloter)

avatar

Barnmatsrätterna gick hem hos vår dotter. Hon tyckte om smakerna och åt med glad aptit. Cous cous kyckling tyckte hon var aningen torr. Men när vi blandade ut med lite vatten och matolja gick även den hem. Smakerna var det inget fel på.

Therese Asplund
avatar

Barnet gillade alla maträtter förutom den med couscousgrynen som var för klibbiga.

Lotta Woxberg
avatar

De två första kändes fräscha och innehållsrika medan kyckling couscous var väldigt vattnig. Dottern som annars äter det mesta åt alla 3 men den sista med mycket tveksamhet.

Sara Enqvist

Så tycker testpiloterna om Makaronigryta

Makaronigrytan tyckte flera var smakrik och och uppskattas för stora men mjuka bitar, andra ansåg att bitarna var för stora och att den kändes geléaktig. En del nämner även att den smakade för mycket tomat vilket flera barn inte uppskattar. Tummen upp för att man tydligt ser vad maten innehåller och att den ser aptitlig ut.

Nestlé Barnmat Varmrätter image 1 Nestlé Barnmat Varmrätter image 2 Nestlé Barnmat Varmrätter image 3

89 % rekommenderar (269 testpiloter)

avatar

Sonen tyckte om alla tre rätterna. Han gillade speciellt makaronigrytan! Han spottade inte alls ut den på en gång, som han brukar med nya rätter. Utan svalde nöjt det på en gång! Det visar verkligen hur bra det var!

Maya Jalmarsson
avatar

Laxen var för slät i konsistensen. Hade föredragit mera bitar i den istället. Både kycklingen och macaronigrytan gick hem och mest gillade dottern macaronigrytan.

Susanne Nauclér
avatar

Elsa åt dessa med god aptit. Nu är hon strax över året så hon saknade lite bitar att tugga på men smaken föll henne helt in, speciellt makaronigrytan!

Cecilia Åkerlind

11 % rekommenderar inte (33 testpiloter)

avatar

Makaronilådan var ingen hit hos min som men de andra måltiderna vi testade slank ner som bara den.

Lina Eriksson
avatar

Jag skulle inte rekommendera makaronigrytan till vänner, tycker den hade en konstig lukt och såg väldigt tråkig ut. Men de andra rätterna luktade "riktig" mat och såg ändå helt okej ut för ögat.

Hanna Petersson
avatar

Hade önskat mer smak på maträtterna samt mer bitar i. Blev lätt ointressant att äta de båda rätterna utöver makaronigrytan eftersom det var mer som släta soppor i konsistensen. Det hade vart trevligt med mat som lockade till ätande genom att de kan plocka i sig själva, känna på texturer och ordentliga smaker.

Cia Lorentzon

Så tycker testpiloterna om Potatismos Lax

Laxen har flera glatt glufsat i sig, även av dem som inte vanligtvis gillar fisk. Den uppskattas för dess mjuka bitar och milda fisksmak. Vissa tycker dock att den var lite väl slät i konsistensen och rekommenderar den därför till ännu yngre barn.

Nestlé Barnmat Varmrätter image 1 Nestlé Barnmat Varmrätter image 2 Nestlé Barnmat Varmrätter image 3

85 % rekommenderar (268 testpiloter)

avatar

Dottern var nöjd med alla rätterna men hälsar att Lilla laxgrytan slår lax och potatismos alla gånger :-)

Jessica Lenart
avatar

Laxgrytan älskade tjejen som vanligtvis inte gillar fisk, så ett stort plus! Min vanligtvis matglada tjej gav dock tummen ned till kyckling och cous cous så den skulle vi inte rekommendera.

Sofia Möller
avatar

Jag rekommenderar potatismos lax då min son älskade maträtten, tyckte själv det luktade gott ingen stark fisk lukt direkt som andra matburkar med lax brukar göra.

Yasmin Abdul Razek

15 % rekommenderar inte (47 testpiloter)

avatar

Laxrätten är inte god. barnet vägrade äta efter några teskedar. Smakade själv och tyckte inte heller att den var god. kanske lite mer citron?

Roshan Malekian
avatar

Laxen var för slät i konsistensen, ratades av dottern. De andra två storgillades och kommer köpas av smidighetsskäl.

Sara Ståhl
avatar

Laxen var lite för lite bitar för oss, de andra var jättebra! Lagom bitar för vår 8 mån.

Jennie Persson Söderman

Hälsning från Nestlé Barnmat

Nestlé Barnmat Varmrätter

Vad roligt att du och ditt barn vill prova våra varmrätter. Att få feedback från er föräldrar betyder mycket för oss. Visste du förresten att våra måltider är utformade för att innehålla precis rätt mängd näring för ditt barns olika åldersteg? Dessutom är våra varmrätter tillverkade av råvaror med hög kvalitet och är alla ingredienser är speciellt godkända som livsmedel till barn. Produkterna behåller sin goda smak och har en naturlig lång hållbarhet utan tillsatt konserveringsmedel. 

 • Osaltad
 • Bra fettsammansättning
 • Rätt näring för ditt barns ålder
Åsa Paulander, Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat
Åsa Paulander

Barnsjuksköterska och mamma, Nestlé Barnmat

Fler tester från Nestlé Barnmat

Fler tester