Sök
Naturens Bästa Rödbeta och Svarta Vinbär

Resultat

Naturens Bästa Rödbeta och Svarta Vinbär

Vilken dryck får dig att må bra? Kiviks Musteris nya smak från Naturens Bästa bjuder på en kombination av söta rödbetor och syrliga svarta vinbär. Vi lät 1 464 testpiloter testa och dela sina smakupplevelser via sociala medier och Smartson.

  • 88 % av 1464 testpiloter rekommenderar Naturens Bästa Rödbeta/Svarta Vinbär
  • Produkt Naturens Bästa Rödbeta/Svarta Vinbär
  • Tillverkare Kiviks Musteri
  • Rekommenderat pris 20 SEK
  • Antal testpiloter 1 464
  • Antal som ansökt 9 990
  • Testperiod Mars - juni 2015

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa, tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. 

Så tycker testpiloterna om Naturens Bästa Rödbeta/Svarta Vinbär

Tummen upp från testpiloterna där hela 88 % väljer att rekommendera Naturens Bästa Rödbeta/Svarta Vinbär. De som uppskattar drycken lyfter fram den friska smaken, att den känns nyttig och att den är alldeles lagom söt. Några testpiloter upplevde att den var för söt och att det saknas en mer tydlig smak av rödbeta, smakar mest äpple.

Naturens Bästa Rödbeta Svarta Vinbär image 1 Naturens Bästa Rödbeta Svarta Vinbär image 2 Naturens Bästa Rödbeta Svarta Vinbär image 3

88 % rekommenderar (1283 testpiloter)

avatar

Jag tycker produkten hade en god och frisk smak med lagom sötma och den luktade gott. Den kändes nyttig.

Hans Jönsson
avatar

En mycket smakfull dryck som gav mycket mer över förväntningarna, kommer att bli en naturlig del i min frukost.

Carl-Gustav Gedda
avatar

Väldigt god dryck, perfekt till frukost enligt mig. Inte för söt och intensiv, som mångta fruktjuicer kan vara, utan verkligen välbalanserad i smaken.

Laila Bjöörn

12 % rekommenderar inte (181 testpiloter)

avatar

Den var för söt. För mycket äppeljuice och alldeles för lite rödbets- och svartvinbärsjuice, därav missvisande namn.

Ann-Carin Söderström
avatar

Jag tycker att det är vilseledande information på förpackningen. Största delen av drycken innehåller äpple, men det marknadsförs som svarta vinbär/rödbeta. För lite inslag av rödbeta.


Petra Vensryd
avatar

Jag tycker att drycken är blaskig och man känner ingen smak av rödbeta. Däremot slår äppelsmaken tydligt igenom vilket känns helt fel när det ska vara smak av rödbeta och svarta vinbär.


Elisabeth Lundgren

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Kiviks Musteri

Naturens bästa Rödbeta Svarta Vinbär

Vad roligt att du vill testa vår nyhet från Naturens Bästa. Det är en serie smakrika frukt-, bär- och grönsaksdrycker där vi låtit naturens egna nyttigheter vara i fokus. Dryckerna har ett högt fruktinnehåll och råvaror med utpräglade hälsoegenskaper. Vår nya smak som du ska få testa, Rödbeta/Svarta Vinbär, har en härlig kombination av rödbetans och äpplets sötma tillsammans med svarta vinbärets något syrliga smak. Du hittar den som en smidig To-Go-förpackning (33 cl) på 7-eleven och Pressbyrån eller en mer kylskåpsvänlig 1-litersförpackning i din matbutik. I detta test är det den stora 1-litersförpackningen som ingår i testet. Nu är vi nyfikna på hur du kommer uppleva och använda vår dryck i din vardag.

  • Innehåller endast sötma från frukt & bär
  • Har ett högt fruktinnehåll på 40%
  • Råvaror med utpräglade hälsoegenskaper
Susanne Harde, Produktchef, Kiviks Musteri
Susanne Harde

Produktchef, Kiviks Musteri

Fler tester från Kiviks Musteri

Fler tester