Sök
NanLite Halo

Resultat

NanLite Halo

Vi gav 50 testpiloter chansen att köpa och testa en NanLite Halo 14 eller 16 till ett unikt testpilotspris. Användningsområdena har varit många, allt ifrån sminkning, fotografering och filmning till arbetsbelysning. Nedan kan du ta del av de fantastiska resultatet och läsa vad det var som gjorde NanLite Halo så omtyckt. 

 • 98 % av 47 testpiloter rekommenderar NanLite Halo Nanlite Halo
 • Produkt NanLite Halo
 • Tillverkare Focus Nordic
 • Rekommenderat pris 1 290 SEK
 • Pris för testpiloter 645 SEK
 • Antal testpiloter 47
 • Antal som ansökt 922
 • Testperiod Nov 2020

Paketet innehåller belysning med kontrollvred, bordsstativ, mjuk väska som rymmer alla delar, sminkspegel, mobilhållare samt nätkabel.

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Focus Nordic där testpiloterna fick köpa produkten till ett reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson samt recensera på externa sidor.

Så tycker testpiloterna om Nanlite Halo

Det är ingen tvekan om att NanLite Halo har imponerat på testpiloterna. Användningsområdena är många, belysning till sminkning, fotografering, filmning och arbetsbelysning är några. Många uppskattar det justerbara ljuset från kallt till varmt samt en bra ljusstyrka. Den beskrivs också som smidig och portabel då den inte är för tung. Plus får NanLite Halo för tillbehör med spegel och mobilhållare. Några upplever stativet som något vingligt, lågt och plastigt. Trots det är det endast en person som inte rekommenderar.

98 % rekommenderar (46 testpiloter)

avatar
Väldigt bra produkt som är lätt att använda. Ger ett fantastiskt ljus och man ändrar ljusstyrka samt hur varmt eller kallt ljus man vill ha med lätthet. Värd varenda krona.
Anna Nybom
avatar
En jättebra produkt om man är ute efter lättanvänd och väldigt mobil belysning för smink, foto och film. Bra tillbehör som medföljer.
Naima Abrahamsson
avatar
Nanlite är en fantastisk lampa med så många funktioner! Jag uppskattar verkligen möjligheten att kunna sätta fast telefonen med en hållare som är stabil men ändå kan justeras åt alla sidor. Lampan kommer i ett påkostat etui som känns väldigt professionellt.
Ida Strid

2 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Såg verkligen fram emot den. Visst ger den bra ljus till foton och videos, dock väldigt plastig för sitt ordinarie pris. Jag har inte fått så mycket användning av den som jag trodde, men inom företaget när våra smycken ska fotograferas så ger den bra studioljus. Inte värt sitt fullpris, har du nya iPhone så behövs inte denna ändå, men coolt att ha.
Jelena Do

Från sociala medier

Hälsning från Focus Nordic

Focus Nordic NanLite Halo

Nu har du chansen att prova någon av NanLites produkter i Halo-serien. Med en belysning från Halo tar du både din make up, foton och dina videos till nästa nivå. Halo ger ett snyggt mjukt ljus med korrekta färger, och vi ser fram emot att ta del av vad du kan skapa med hjälp av den.

 • Kompakt och bärbar
 • God färgåtergivning
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
Per Skog, Marketing Manager, Focus Nordic
Per Skog

Marketing Manager, Focus Nordic