Sök
Naked Juice

Resultat

Naked Juice

Nu har vi höjt energinivån och bjudit in 1000 personer till testet av en naken och färskpressad nyhet. Naked är en smoothie utan tillsatt socker och konserveringsmedel som är fylld med frukt och boostad med grönsaker och vitaminer. Testpiloterna har testat Naked Blue Machine eller Green Machine och delat dina energifyllda smakupplevelser. Läs om deras omdömen här eller via #smartson #nakedsweden.

 • Naked Juice Naked Blue Machine 91 % av 363 testpiloter rekommenderar Naked Juice Naked Blue Machine
  Naked Blue Machine
 • Naked Juice Naked Green Machine 88 % av 513 testpiloter rekommenderar Naked Juice Naked Green Machine
  Naked Green Machine
 • Produkt Naked Juice
 • Tillverkare Naked Juice
 • Antal testpiloter 513
 • Antal som ansökt 14 867
 • Testperiod Nov

Naked Blue Machine

 • Rekommenderat pris 27 SEK
 • Antal testpiloter 363

Naked Green Machine

 • Rekommenderat pris 27 SEK
 • Antal testpiloter 513

Testet har genomförts av Smartson under november-december 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa Naked Smoothie Green Machine eller Blue Machine, att dela smakupplevelser via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. Utvalda testpiloter har fått en pdf-kupong via mejl för att kunna hämta ut produkten i butik.

Så tycker testpiloterna om Naked Blue Machine

Naked Blue Machine har gett våra testpiloter en kollektiv energikick och varit en mycket uppskattad nyhet för många. Rekommendationerna rör juicesmoothiens friska och höga smak av bären som levererar en härlig sötma. Den har fungerat som ett bra mellanmål då den har en lätt mättande effekt och gett en vitaminboost innan/efter träning. Negativt är att produkten är för dyr enligt vissa, och några gillade inte smaken som upplevdes konstgjord.

Naked Juice image 1 Naked Juice image 2 Naked Juice image 3

91 % rekommenderar (329 testpiloter)

avatar

Den var väldigt god. Jag drack den efter skolan som mellanmål innan träningen och orkade med mycket i 1.5 timme. Den var en aning för sött för min smak men det gav mig en naturlig sockerkick som gav mig energi.

Fleur Schouten
avatar

Väldigt uppfriskande och fräsch upplevelse. Motsvarade mina förväntningar av vad en sådan smoothie ska smaka. Tydliga inslag av bär vilket jag uppskattar!

Axel Thornström
avatar

Alltså godaste smoothien jag druckit, och då har jag testat allt på marknaden. Älskar smoothie, har redan köpt säkert 5 flaskor till av denna.

Magdalena Edström

9 % rekommenderar inte (34 testpiloter)

avatar

Den var lite konstig i smaken och konsistensen. Kanske för mycket banan? Förpackningen var svårläst.

Kimberley Crosby
avatar

En len och söt smoothie som passar perfekt som mellanmål. Dock alldeles för söt! Blev tyvärr ingen hit hemma hos mig.

M
avatar

Helt okej, men betydligt dyrare än andra produkter. Minus för att det inte är pant på flaskan.

Caroline Olsson

Så tycker testpiloterna om Naked Green Machine

Även Naked Green Machine har gått hem hos testpiloterna. Konsistens, smak, storlek och ingredienser hyllas. Green Machine har druckits som frukostalternativ på tåget, i biltrafiken på väg till förskolan och innan/efter träning bland annat. De som inte rekommenderar tycker även här att priset är för högt, smaken för söt och konsistensen för grynig.

Naked Juice image 1 Naked Juice image 2 Naked Juice image 3

88 % rekommenderar (453 testpiloter)

avatar

Konsistensen är lagom avvägd, varken för rinnig eller för tjock. Den känns fräsch och man kan tydligt känna spår i smaken av alla frukter som ingår. Den är dessutom ganska stor, så det räckte till ett glas till frukosten dagen efter. Perfekt för den som vill få i sig mer frukt och grönt på morgonen!

Julia Lindqvist
avatar

Helt ärligt så är det den godaste smoothie jag druckit. Oftast brukar de antingen vara för söta eller för sura. Den här var perfekt. Väldigt god smak - jag ger 5 av 5 möjliga. Jag kör på LCHF-diet men jag kommer att köpa NGM i alla fall... Riktigt bra!

Susanne Karlsson
avatar

Juicen är god och innehåller en massa nyttiga saker så som banan, spenat, chlorella osv. Smaken är syrlig, frisk och lagom söt. Perfekt som mellanmål eller innan träning. Juicen känns som ett vinnande koncept i dagens rådande hälsoklimat!

Jessika Niklasson

12 % rekommenderar inte (60 testpiloter)

avatar

Den var god, men den kostade lite för mycket för att jag skulle rekommendera den.

Sandra Näslund
avatar

Produkten var god, men var inte ekologisk. Dessutom ser förpackningen inte lockande ut. Den känns inte alls anpassad efter den svenska marknaden, vilket gör att den upplevs som lite billig.

Maria Kronwall
avatar

Smakar väldigt friskt och hälsosamt. Smak av ananas, kiwi, äpple och banan och lite gräsig smak. Inte i min smak. Väldigt svår att få tag i, i butik.

Rickard Heed

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Naked Juice

Vad kul att du vill vara med som testpilot för Naked Juice! Vi på Naked är dedikerade att skapa den bästa juicesmoothien av de mest läckra frukterna. Vi vill fylla varje flaska med ännu mer gott för att kunna erbjuda en välsmakande juice med en extra energiboost. Vi är stolta över varje enskild ingrediens i vår produkt och vi tillsätter aldrig, aldrig, aldrig socker. Vi håller det enkelt. Hoppas det smakar!

 • Aldrig från koncentrat
 • Fri från konserveringsmedel
 • Utan tillsatt socker
Anne Hanssen, JR Brand Manager, Naked Juice
Anne Hanssen

JR Brand Manager, Naked Juice