Sök
N!ck's kexbar

Resultat

N!ck's kexbar

Är du ofta på språng och i behov av ett mellanmål? Nu har 1758 testpiloter satt sötsuget på prov med N!cks kexbar. Dessa bars består av ett kex med choklad och vaniljkräm och är helt utan tillsatt socker. Är du nyfiken på resultatet? Stilla suget och ta del av #nickstosugar berättelserna nedan.

  • 85 % av 1758 testpiloter rekommenderar N!ck's kexbar
  • Produkt N!ck's kexbar
  • Tillverkare N!ck's
  • Rekommenderat pris 11,90 SEK
  • Antal testpiloter 1 758
  • Antal som ansökt 9 103
  • Testperiod Maj

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via sociala kanaler och en gemensam testpilotsblogg. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om N!ck's kexbar

Många av testpiloterna är positivt överraskade av N!cks kexbar. Denna kexbar beskrivs som krämig, krispig och med en god chokladsmak som stillar sötsuget. De gillar också att den är sockerfri och glutenfri. Några tycker att kexbaren är för söt och dämpar inte sötsuget. Några tycker sig också uppleva en konstgjord eftersmak. Rekommendation blir summerat hög och denna N!cks kexbar ger definitivt andra bars en rejäl utmaning.

N!cks kexbar image 1 N!cks kexbar image 2 N!cks kexbar image 3

85 % rekommenderar (1499 testpiloter)

avatar

Blev så positivt överraskad av dessa bars. Kunde aldrig i min fantasi tro att de skulle vara så goda. Till och med mina kräsna barn slank dem ner hos. God smak av choklad och härligt frasiga. Mums.

Carolina Schumacher
avatar

Glutenfri och sockerfri, smakar som vilken annan kexbar som helst! Jättegod om inte ännu godare än vår svenska gulröda klassiker. Heja livet och hälsan, heja Nicks!!!!

Linda Sjöström
avatar

Den är helt fantastisk!! Har INGENTING att klaga på och jag kommer absolut fortsätta äta den! Jag skulle säga att den är godare än vanlig kexchoklad till och med (som ju är sjukt gott). Dessutom - tack vare noll socker får man inget blodsockerfall efteråt märkte jag. Högsta poäng!

Angelica Linde

15 % rekommenderar inte (259 testpiloter)

avatar

Bra med svensk och glutenfri men jag tyckte att den var för söt och sporrad sötsuget istället för att minska det. Med andra ord för mycket sötningsmedel.

Agnes Holmberg
avatar

Efter en lång träning så tänkte jag prova denna bar, den var verkligen inte god! Den hade en konstig smak som var lite salt/soya aktig jag vet inte hur jag ska förklara.

Lana Lundberg
avatar

Kan tyvärr inte rekommendera just denna produkt. Bra med lite socker men i just denna bar en sötning som ger en udda bismak och utan att bidra till så mycket mättnadskänsla (trots ganska mycket proteininnehåll).

Malin Stang

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från N!ck's

N!cks kexbar

N!CK'S kexbar är en bäst i test-vinnande nyhet i godishyllan. Den innehåller choklad och vaniljkräm som smälter i munnen. Har ett frasigt kex som är doppat i en fantastisk mjölkchoklad. Kan det bli bättre? Ja, faktiskt. N!CK'S kexbar har inget tillsatt socker och är dessutom fri från både gluten och vete. Allt för att du och människor i din omgivning ska kunna njuta och må bra på samma gång.

  • Inget tillsatt socker
  • Fri från gluten
  • Fri från vete 
Hanna Granebring, Marketing Manager, N!ck's
Hanna Granebring

Marketing Manager, N!ck's