Sök
MyDay endagslinser

Resultat

MyDay™ endagslinser

Är du nöjd med dina nuvarande linser eller är du på jakt efter något modernare? Vi lät över 300 testpiloter testa MyDay™ endagslinser som ska erbjuda bättre komfort och släppa igenom mer syre för friskare, vita ögon. Efter att ha testat linserna i 10 dagar svarar 89 procent att de skulle rekommendera produkten till en vän.

  • 89 % av 332 testpiloter rekommenderar MyDay endagslinser
  • Produkt MyDay endagslinser
  • Tillverkare LensOn
  • Rekommenderat pris 249 SEK
  • Antal testpiloter 332
  • Antal som ansökt 4 884
  • Testperiod Okt - dec 2015

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Linstillpassning till ett värde av 395 kronor samt 2x10 st MyDay endagslinser till ett cirka pris av 170 kronor* ingår i testet. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler.


* Ett 30-pack MyDay™ endagslinser kostar cirka 249 kr

Så tycker testpiloterna om MyDay endagslinser

Testpiloterna är överlag nöjda med linsernas komfort, passform och känsla. Många beskriver dem som mjuka och sköna att bära under dagen. De är lätta och smidiga att sätta i och ta ur och ger en bra känsla av syre och fuktighet till ögat. Bland de testpiloter som inte rekommenderar är det främst önskemål om en bättre komfort som efterfrågas. Ta del av några utvalda citat nedan och ta även del del av fler inlägg på bloggen.

MyDay™ endagslinser image 1 MyDay™ endagslinser image 2 MyDay™ endagslinser image 3

89 % rekommenderar (296 testpiloter)

avatar

Linserna känns väldigt sköna på ögonen, känner mig inte torr i slutet av dagen trots att jag suttit vid datorn hela dagen, varit på gymmet, handlat osv.

Helena Dahlin
avatar

Linserna är enkla att använda då man enkelt kan slänga bort dem efter dagens slut. De är sköna på och känns inte speciellt mycket, släpper igenom mycket syre och blir inte torra. Trots att de är lite mer kupade så passar de även mig som har ganska platta ögon. Jag rekommenderar dem till alla som behöver enkla och sköna endagslinser.

Sanja Skiljo
avatar

Jag har nu använt MyDay´s endagslinser i snart 3 veckor och är så himla nöjd! Jag hade tidigare 2-veckors linser och hade ofta problem med vaglar, kliande ögon samt rinnande ögon, men sen jag bytte har jag inte haft några problem alls med ovanstående så jag är riktigt nöjd.

Ronnie Enander

11 % rekommenderar inte (36 testpiloter)

avatar

Linserna kändes bra på ögonen och aldrig torra, men efter ett tag började mina ögon alltid klia och rinna.

Natalya Dutova
avatar

Linserna uppfyller inte min krav på ett par linser tyvärr. På eftermiddagen känns ögonen trötta och torra vilket de inte gör med mina vanliga linser.

Lina Selim
avatar

Funkade bra i början, men med tiden satt de jobbigt i ögonen och var svåra att ta ur.

Jens Josefsson

Från sociala medier

Hälsning från LensOn

MyDay™ endagslinser

Vad roligt att du vill prova MyDay™ endagslinser som är en av de bättre linserna på marknaden. Med dessa premiumlinser behöver du inte välja mellan komfort, hälsa och hantering. Silikonmaterialet i linsen ger ögonen en optimal kombination av syre och fukt, vilket ger vitare, friskare ögon och komfort från morgon till kväll. Alla MyDay™ endagslinser har dessutom UV-skydd och omfattas av en komfortgaranti. Det ska bli spännande att höra vad du tycker om linserna samt även hur du tycker det fungerar att boka en linskontroll via LensOn’s hemsida, som sedan utförs hos en av LensOn’s partneroptiker.

  • Kompromisslös komfort och UV-skydd
  • Släpper igenom syre för vitare, friskare ögon
  • Mjuka och enkla att sätta i och ur