Sök
Mjau Noga utvald kattsand

Resultat

Mjau Noga utvald kattsand

Nu har 400 kattägare tillsammans med sin fyrbenta vän provat Mjau Noga utvalt kattsand med mild doft av lavendel. Denna kattsand består av 100% naturlig bentonitlera och ger fasta klumpar i sanden. Den innehåller även “signalkristaller” som gör att dessa klumpar blir blå vid kontakt med urin. Se missarnas och deras ägares upplevelser nedan.

 

  • Produkt Mjau Noga utvald kattsand
  • Tillverkare Mjau Kattmat
  • Rekommenderat pris 139 SEK
  • Antal testpiloter 800
  • Antal som ansökt 6 784
  • Testperiod Jan 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Mjau Noga utvald kattsand

Testpiloterna är tillsammans med sina fyrbenta vänner väldigt nöjda med Mjau Kattsand. De upplever behaglig doft som dämpar urinlukten bra, det är lätt att ta bort klumparna och kornen fastnar inte så mycket i pälsen. Plus får den för att den är lättillgänglig då den kan köpas i vanlig matbutik. De missar som inte är helt nöjda upplever att det hamnar i pälsen och inte suger upp urinet tillräckligt samt att priset är för högt. Att de övriga missarna är nöjda med sin sand är det dock ingen tvekan om.

Mjau Noga utvald kattsand image 1 Mjau Noga utvald kattsand image 2 Mjau Noga utvald kattsand image 3

89 % rekommenderar (559 testpiloter)

avatar

En mycket bra kattsand som klumpar sig bra. Jag har bl.a. en fertil hankatt vars kiss kan lukta väldigt starkt, Mjaus kattsand lyckas binda all lukt och hålla lådan fräsch.

Caroline Pettersson
avatar

Har använt Ever Clean lavendel alla år men denna var en riktig utmanare till den då jag upplever att mindre sand fastnar under katternas tassar samt att det inte faller i sär lika lätt då man ska rensa. Lukten är neutral, inte för starkt och kiss-lukt kommer inte igenom när katterna varit på lådan.

Linda Forsman
avatar

Är supernöjd med Mjau kattsand. Dammar lite och har en behaglig doft. Klumpar sig väldigt bra. Och den är lättillgänglig att köpa på en vanlig matvarubutik. Mina katter verkar nöjda med sanden. Fastnar inte så lätt i tassarna.

Inga Lill Jakobsson

11 % rekommenderar inte (72 testpiloter)

avatar

Dålig uppsugningsförmåga, har en kastrerad hankatt, som kissar 2 ggr /dag å då kissar han mkt, sanden suger inte upp det så allt hamnar i hans långa päls (ragdoll)

Lotta Gustafsson
avatar

Jag tyckte att den var ok. Men för dyr. Klumparna delar sig när man ska rensa lådan. Lavendeldoften märks knappt.


Annika Agnér
avatar

Kattsanden gjorde det den skulle och funkade bra men jag skulle inte rekommendera den på grund av priset då det finns andra som funkar minst lika bra men som är billigare.

Linda Svensson

Från sociala medier

Hälsning från Mjau Kattmat

Testa Mjau Noga utvalts extra fina kattsand är en vit kattsand med mild lavendeldoft, bestående av 100% naturlig bentonitlera som ger fina och fasta klumpar som är lätta att avlägsna. Noga Utvalt kattsand från Mjau är skön att trampa på för små tassar, speciellt utvecklade för att skapa harmoni för både dig och din katt. Den innehåller även hygieniska färgskiftande signalkristaller som gör det enkelt att hålla fräscht i lådan, motverkar obehaglig doft och har en långvarig bakteriehämmande effekt.
  • Extra fin klumpbildande kattsand
  • Kristaller som skiftar färg vid väta
  • Mild och fräsch doft av lavendel
Anna Lindblad, Brand Manager, Mjau Kattmat
Anna Lindblad

Brand Manager, Mjau Kattmat