Sök
Milda Färdig Baksmet

Resultat

Milda Färdig Baksmet

Tycker du om att baka men känner att tiden inte räcker till? Vi har utmanat 818 testpiloter att se hur mycket tid de kan spara genom att prova på Mildas Färdiga Baksmet för denna nyhet är precis som den låter - en färdig smet som gräddas på 20 minuter. Kika in hos testpiloterna för att se sockersöta cupcakes, sockerkakor och tårtor.
 • Milda Färdig Baksmet Choklad 91 % av 487 testpiloter rekommenderar Milda Färdig Baksmet Choklad
  Choklad
 • Milda Färdig Baksmet Klassisk 87 % av 331 testpiloter rekommenderar Milda Färdig Baksmet Klassisk
  Klassisk
 • Produkt Milda Färdig Baksmet
 • Tillverkare Milda
 • Antal testpiloter 331
 • Antal som ansökt 8 280
 • Testperiod Apr - maj 2018

Choklad

 • Rekommenderat pris 29 SEK
 • Antal testpiloter 487

Klassisk

 • Rekommenderat pris 29 SEK
 • Antal testpiloter 331

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Choklad

Smidigt att använda, bekvämt att ”slänga ihop” och härlig god smak – det är betygen från många av testpiloterna om Mildas chokladsmet. De som väljer att inte rekommendera produkten hade önskat att det var lättare att få ut smeten ur påsen, upplevde att det var för sött samt för svag chokladsmak.

Milda Färdig Baksmet image 1 - Choklad Milda Färdig Baksmet image 2 - Choklad Milda Färdig Baksmet image 3 - Choklad

91 % rekommenderar (487 testpiloter)

avatar

Bra att man kunde lägga bär i smeten och det funkade utmärkt att baka och blev bra konstistens. Bra med förslag på förpackningen. Pösiga och fina muffins. Smakliga. De smakar gott och det finns ingen bismak. Gästerna tyckte om dem. Det smakade verkligen choklad. Jag köper produkten igen.

Grazyna G Ernlund
avatar

För enkelhetens skull, smakar precis som hembakat. Perfekt att slänga ihop när man får oväntat besök.


Kaj Tiihonen
avatar

Jättegoda muffins. Lättsamt att baka med, kanske lite väl trögflytande smet som hade svårt att flyta ut i formarna. Jag tog vit choklad och stoppade ner hela rutor i varje muffins, så då fick jag ut smeten i formarna. Kanske inget jag vardagsbakar med men kommer absolut köpa igen till sommarstugan.


Anneli Djurman

9 % rekommenderar inte (50 testpiloter)

avatar

Produkten var klar mycket tidigare än angiven tid på förpackningen, vilket startade mitt brandlarm. Smeten är alldeles för tjock och svår att hälla och muffisen smakar kemiskt.

Annelie Eriksson Blok
avatar

Smaken av choklad var för stark, blev nästan beskt. Muffinsarna blev hårda på ytan, annars var det väldigt smidigt att göra dom.

Kathy Sandberg
avatar

Trots sin bruna färg, saknades choklad/kakao smak. Smakade inte mycket av något alls.

Magnus Rixtorp

Så tycker testpiloterna om Klassisk

Att baksmeten är så lätt att använda väger tungt hos många av testpiloterna. Produkten verkar även passa för barn och ovana bagare. Enligt testpiloterna får muffins och andra bakverk en härlig doft och god smak av baksmeten, som är lätta att dekorera eller kombinera med ytterligare smaksättare. Testpiloter som inte rekommenderar baksmeten uppskattar inte konsistens och smak, utan tycker att det är lika lätt att göra en egen smet när det är dags att baka.

Milda Färdig Baksmet image 1 - Klassisk Milda Färdig Baksmet image 2 - Klassisk Milda Färdig Baksmet image 3 - Klassisk

87 % rekommenderar (331 testpiloter)

avatar

Enkelt och gott. Barnen föredrar ju att dekorera, så då är det suveränt att kunna köpa färdig smet!

Marie Hallinan
avatar

Fluffigt och enastående resultat. Vi blev väldigt överraskade att de va såååå goda. Enkelt att baka ned den färdiga smeten och man slipper disk och krångel med bunkar och framförallt disk. Snabbt smidigt och supergott!

Maggan Nilsson
avatar

Mycket enkel och smidig att använda. En bra väg in om man vill lära sig baka. God smak och en mycket saftig kaka, rekommenderas starkt till dom som vill ha ett enkelt och gott bak.

Thomas Gyllstedt

13 % rekommenderar inte (50 testpiloter)

avatar

Lika lätt att vispa ihop sin egen muffinssmet.

Maria Carlfjord
avatar

Vi tyckte det var en krånglig förpackning, väldigt svårt att trycka ut smeten

Ulrika Lindrooz
avatar

En god idé med färdig smet att trycka ut i form och klar att äta snabbt. Men smaken var obefintlig och trist och den brändes långt innan den skulle vara klar. Jag gör hellre bakverk från scratch och får dom betydligt bättre än så här. Eller köper färdiga om jag inte vill baka. Det är också godare.

Jerker Nilsson

Från sociala medier

Hälsning från Milda

Milda Färdig Baksmet
Med Mildas färdiga baksmet får du på bara 25 minuter färdiga bakverk som hela familjen kan njuta av. Det bästa? Du behöver inte tillsätta något! Slipp kladd och fokusera på det roliga-att dekorera! Klipp upp förpackningen, spritsa ut i formar, och grädda i 20 minuter. Vips så är fikat klart! Du kan välja mellan smakerna klassisk och choklad och baka muffins, cupcakes, tårtbottnar, eller sockerkaka.
 • Inget att tillsätta
 • Snabbt & gott - färdigt på 20 min!
 • Slipp kladd & disk!
Isabel Wahlgren, Brand Manager, Milda
Isabel Wahlgren

Brand Manager, Milda