Sök
miele triflex hx2 pro

Resultat

Miele Triflex skaftdammsugare

Är du på jakt efter det senaste bland skaftdammsugare? Nu har utvalda testpiloter provat Miele Triflex HX2 Pro, en skaftdammsugare med upp till 120 minuters städtid och LED-belysning i munstycket. Dammsugaren erbjuder en innovativ 3in1-funktion beroende på om du dammsuger under möbler, stora ytor eller bilsäten. Ta del av testpiloternas omdömen här nedan.

 • 78 % av 32 testpiloter rekommenderar Triflex HX2 Pro Triflex HX2 Pro
 • Produkt Triflex HX2 Pro
 • Tillverkare Miele
 • Rekommenderat pris 11 890 SEK
 • Pris för testpiloter 5 945 SEK
 • Antal testpiloter 32
 • Antal som ansökt 2 173
 • Testperiod Juni 2022

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Miele där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och dela upplevelser via Smartson samt recensioner på externa sajter. 

Så tycker testpiloterna om Triflex HX2 Pro

Det har städas ordentligt hos testpiloterna när de har provat Miele Triflex HX2 Pro. Flera av testpiloterna tycker att dammsugaren är mycket effektiv och stark, och städar undan både damm, smulor och hår från husdjuren. Att den även kommer med 2 batterier får tummen upp då städtiden blir mycket längre och man kan dammsuga en större yta, vilket gjort att många testpiloter enbart använt denna för hela hemmet. LED-lampan längst fram får även den mycket uppskattning, och många tycker även att den känns gedigen och robust. De som väljer att inte rekommendera dammsugaren tycker att den är för tung och otymplig, samt att ordinarie pris är för högt.

78 % rekommenderar (25 testpiloter)

avatar
Oväntat tung men effektiv i lägenheten. Gillar verkligen att man kan byta batteri, det gör att det blir en fullvärdig ersättare till en vanlig dammsugare. Uppskattar lampan i fronten för man ser verkligen skiten då!
Lovisa Sjölund
avatar
Flexibel skaftdammsugare som är kraftig nog att ersätta en vanlig dammsugare.
Conny Björling
avatar
Finns inget negativt att säga. Sjukt bra komplement till vår robotdammsugare. Så bort med den vanliga dammsugaren och säg hej till denna.
Daniel Andersson

22 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar
En så pass dyr produkt borde ha snabbguide på svenska. Dammsugaren slutar suga när man byter mellan golv och matta. Den klarar inte av att suga rent när man går över trösklar. Svårt att se hur full behållaren är. Klurigt att rengöra den.
Clara Floberg
avatar
Väldigt tung och otymplig. Svårt att komma åt i vinklar och vrår. Det positiva är att den är tyst och suger bra. Bra är också belysningen och att den har två batterier. Sedan är den alldeles för dyr.
Inge Kvist
avatar
Jag tycker produkten är för dyr i förhållande till andra mer innovativa toppmodeller från andra tillverkare.
Jakob Bohm Öhlund

Hälsning från Miele

Miele Triflex skaftdammsugare

Vad kul att du är intresserad av vår nya sladdlösa skaftdammsugare Triflex HX2 Pro! Här får du tre dammsugare i en. Triflex HX2 Pro kan enkelt byggas om så den passar ytan du vill dammsuga. Med upp till 120 minuters städtid kan du hinna med hela huset, och enkelt ställa ifrån dig den när du är färdig då den inte behöver lutas mot något. Med extra brett munstycke och LED-belysning kan du enkelt få upp alla partiklar från golvet.

 • Sladdlös handdammsugare med extra litiumjonbatteri och laddningsstation för extra lång livslängd
 • Innovativ 3in1-funktion för högsta flexiblitet
 • Lika kraftfull som en vanlig dammsugare