Sök
Markslöjd Garden24

Resultat

Markslöjd Garden24

Lys upp tillvaron och rikta strålkastarna mot häcken, poolen, terrassen eller kanske trädet i trädgården. Våra testpiloter har testat ett unikt startpaket av Markslöjd Garden24 bestående av tre markspotlights med tillbehör för att komma igång. En stor majoritet av testpiloterna, som filmat sina installationer och recenserat Garden24 hos Markslöjd menar att produkten är lysande.

 • 95 % av 22 testpiloter rekommenderar Markslöjd Garden24
 • Produkt Markslöjd Garden24
 • Tillverkare Markslöjd
 • Rekommenderat pris 4 987 SEK
 • Pris för testpiloter 2 493 SEK
 • Antal testpiloter 22
 • Antal som ansökt 979
 • Testperiod juni 2022

I testpilotspaketet ingår: 

3 st 106930 Spot 6W svart
1 st 108394 Trafo 60W
1 st 106937 Dimmer
1 st 106926 Kabel 10M
2 st 106927 Kabel 5M
1 st 106939 Y-koppling

Testet genomfördes av Smartson på uppdrag av Markslöjd där testpiloterna fick köpa produkterna till reducerat pris. Uppdraget var att utvärdera och att dela sina upplevelser via video, Smartson, externa sajter samt sociala medier.

Så tycker testpiloterna om Markslöjd Garden24

I stort sett samtliga testpiloter är överens om att dessa markspotlights från Markslöjd Garden24 levererar. Belysningssystemet upplevs ge ett behagligt och stämningsfullt ljus samtidigt som det är enkelt att montera. Det känns också gediget och är av bra kvalitet konstaterar många. Endast en testpilot väljer att inte rekommendera då hen anser att produkten är för dyr och att det borde ingått ett skymningsrelä som komplement till dimmern.

95 % rekommenderar (21 testpiloter)

avatar
Ett mycket välbyggt ljussystem av hög kvalitet som jag varmt rekommenderar.
Staffan Strand
avatar
Robust byggkvalitet och varmt och härligt ljus. Med dimmern kan man få precis den ljusstyrka som passar. Spottarna funkar bäst om ljuset får studsa på något fast objekt som en fasad eller ett plank. Enkla att koppla ihop. Rekommenderas.
André Innala
avatar
Fantastiskt bra kvalitet! Går inte att jämföra med det jag köpt innan. Ja, de är relativt dyra men kommer garanterat hålla mycket länge. Som att jämföra Porsche med en gammal Folka.
Monika Johansson

5 % rekommenderar inte (1 testpiloter)

avatar
Bra kvalitet på lamporna. Dock upplever jag dom dyra och lyser lite svagt. Paketet som man fick köpa innehöll bara en dimmer, inget skymningsrelä. Till det priset skulle det varit ett skymningsrelä.
Peter Lindberg

Hälsning från Markslöjd

Markslöjd Garden 24

Garden24 är ett påbyggnadsbart belysningssystem för utomhusbruk som du enkelt kopplar själv. Garden24 har fast LED med 5 års garanti, så du kan njuta av din utebelysning länge. I samarbete med Smartson ger vi dig möjlighet att köpa ett unikt startpaket med tre spotlights och alla tillbehör du behöver. Testa och upplev hur din trädgård får nytt liv med belysning. Vi ser fram emot din feedback!

 • Belysningssystem för utomhusbruk som du kopplar själv
 • Påbyggnadsbart – Börja smått och bygg vidare efterhand
 • Fast, energisnål LED med 5 års garanti