Sök
Paj från Dafgårds och Leif Mannerström

Resultat

Mannerströms paj från Dafgårds

Redo för pajparty? Nu har 3000 av våra testpiloter provat nyheten Mannerströms paj från Dafgårds. Serien består av fem olika pajer, varav tre stycken ingår i detta smaktest; Kyckling-, Ost & Skinka- samt Sparrispaj. Ta del av hur testpiloterna ätit sina pajer och vad resultatet blev, här.

 • Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Ost & Skinka 91 % av 874 testpiloter rekommenderar Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Ost & Skinka
  Ost & Skinka
 • Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Kycklingpaj 90 % av 808 testpiloter rekommenderar Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Kycklingpaj
  Kycklingpaj
 • Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Sparris 86 % av 760 testpiloter rekommenderar Paj från Dafgårds och Leif Mannerström Sparris
  Sparris
 • Produkt Paj från Dafgårds och Leif Mannerström
 • Tillverkare Dafgårds
 • Antal testpiloter 760
 • Antal som ansökt 15 701
 • Testperiod Nov 2016 - jan 2017

Ost & Skinka

 • Rekommenderat pris 28 SEK
 • Antal testpiloter 874

Kycklingpaj

 • Rekommenderat pris 28 SEK
 • Antal testpiloter 808

Sparris

 • Rekommenderat pris 28 SEK
 • Antal testpiloter 760

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkterna via ett formulär och får en varsin rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Ost & Skinka

Ost och skinkpajen var inte en besvikelse, krämig med mycket smak av både ost, skinka och purjolök. Kombinationen av frasigt skal, krämig fyllning och skinkbitar med tuggmotstånd uppskattas mycket. Ett bra lunchalternativ tillsammans med en sallad enligt många. Förbättringar som önskades var mer smak och ost, fastare konstistens och ett lägre pris. Trots det blev denna klasskier favoriten.

Mannerströms paj från Dafgårds image 1 Mannerströms paj från Dafgårds image 2 Mannerströms paj från Dafgårds image 3

91 % rekommenderar (795 testpiloter)

avatar

Underbart fin pajdeg och bra med skinka som annars brukar vara obefintlig. Blev glatt överraskad och kommer att köpa denna och dom andra smakerna framöver. Kommer också att rekommendera denna till vänner och bekanta. Kan vara bra att ha i frysen.

Eva Bylund
avatar

Pajen är god i smaken. Den har fina balanserade kryddor och är dessutom mycket krämig vilket jag gillade skarpt. Ett bra val till lunchen med en god sallad till.

Robert Poszepczynski
avatar

Frasigt skal och rejäla skinkbitar gav ett tuggmotstånd som var trevligt. Den smakade dessutom mycket av skinka, ost och purjolök. Så nära hemgjord man kan komma utan att behöva göra mer än bära hem den från affären.

Ulrica Sörman

9 % rekommenderar inte (79 testpiloter)

avatar

Tyckte den inte var märkvärdigare än andra pajer som går att köpa. Varken i storlek eller pris. Så pga priset skulle jag inte rekommendera att köpa den istället för en billigare.

Marie Mattson
avatar

Den var smaklös som de flesta ost och skinkpajerna man köper. Hade den varit mer smakrik och kryddad så hade jag rekommenderat den då pajskalet var mycket gott.

Susann Johansson
avatar

Jag tycker att den var smaklös, inget spring i den, det var bara typ torr pajbotten men det som gjorde mig mest missnöjd var att det var ingen ostsmak! Riktig besvikelse.

Sebastian smith

Så tycker testpiloterna om Kycklingpaj

Smakrik, krämig och frasigt skal beskriver testpiloternas smakupplevelser. Kycklingpajen är har en bra krämig konsistens med balanserad smak, flera tycker den smakar som hemmagjord. Kyckligen tillsammans med mozzarella och tomat var en lyckad smakkombination. Andra åsikter var att det var för mycket pajskal och för lite fyllning och kyckling samt att pajens storlek var för liten.

Mannerströms paj från Dafgårds image 1 Mannerströms paj från Dafgårds image 2 Mannerströms paj från Dafgårds image 3

90 % rekommenderar (729 testpiloter)

avatar

Det var en välbalanserad och smaksatt paj. De olika ingredienserna passade mycket bra ihop. Konsistensen var mycket bra. Summerat en av de bästa måltidspajer för värmning i micro som jag smakat.

Anders Nyman
avatar

Mycket god smak och det blev fin yta på den när man värmde den i ugnen den har mycket fyllning och med en liten sallad till blev det en komplett måltid.

Ulf Jönsson
avatar

En alldeles fantastisk paj! Känns som hemmagjord och absolut inte som en mikrovärmd paj. Skalet blev mycket krispigt och gott. Av 8-årige sonen fick den toppbetyg och det tillhör inte vanligheterna.

Anna Polstam

10 % rekommenderar inte (79 testpiloter)

avatar

Det var alldeles för mycket pajskal och för lite fyllning. Och jag som inte äter grönsaker fick inte mycket i mig då där bara fanns 3-4 kycklingbitar i. Bra kryddat dock!

Linda Lindqvist
avatar

Tycker de var mer grönsaker än kyckling, nästan så man skulle kalla den grönsakspaj med kyckling. Sen är de något med konsistensen som inte föll mig i smaken.

Jenny Carlsson
avatar

Pajen var ganska smaklös och det var inte uppenbart vad som var kyckling. Storleken var lite missvisande också. Med tanke på hur stor förpackningen var så trodde jag pajen skulle vara större.

Malin Bergkvist

Så tycker testpiloterna om Sparris

Sparris går också hem hos tespiloterna. Perfekt size för en lunch med frasig botten, krispigt skal och krämig samt smakrik fyllning. Mättar bra gör den också. Några tycker att pajen var något torr och pajdegen för tjock. Men summerat får pajen ett fint betyg.

Mannerströms paj från Dafgårds image 1 Mannerströms paj från Dafgårds image 2 Mannerströms paj från Dafgårds image 3

86 % rekommenderar (656 testpiloter)

avatar

Jag tycker den var kanongod! Frasig botten, krispiga broccolibitar, krämig ost och man kände alla smakerna av både sparris, broccoli, ost & citron. Lagom stor paj som lunch, jag rekommenderar den och kommer definitivt att köpa den igen.

Jenny S Johansson
avatar

Pajen är krispig i skalet och sparrisen är lagom kokt, jättegod paj som är krämig och har en härlig struktur i smaken. Det blir en återkommande lunch!

Anna Borg
avatar

Jag blev positivt överraskad av att en frusen paj kunde smaka så genuint trots att jag använde micron. Kändes färsk och god kryddning. Frasig pajdeg också!

Alexander Lindholm

14 % rekommenderar inte (104 testpiloter)

avatar

Jag tycker bättre om hemlagade pajer, de färdiglagade är ofta trista och lite torra, så också denna, trots att Mannerström gjort den.

Helen Gustavsson
avatar

Pajen var lika tråkig som den såg ut. Smaklös och pajdegen för tjock. Den var däremot saftigare än andra pajsorter jag provat. Storleken bra. Kommer inte köpa den igen.

Sofia Fällman
avatar

Pajen smakade inte dåligt men det var inte mycket sparris i den och den blev degig i micron. Dock var den ganska mättande och funkar som lunch när man har bråttom.

Jenny Fridström

Från sociala medier

Hälsning från Dafgårds

Nu utökar vi vårt samarbete med Leif Mannerström och lanserar en helt ny serie pajer. Tillsammans med våra kockar har Leif komponerat fem premiumpajer i både klassisk och modern tappning - alla med den där hemlagade känslan. Smakrika fyllningar samsas tillsammans med krämig gräddost i ett krispigt pajskal med bl.a. smör och créme fraiche. Vi ser fram emot att höra vad du tycker om dem, och hoppas du gillar dem lika mycket som vi gör!

 • Pajerna är bakade med noga utvalda råvaror av hög kvalitet
 • Pajskalet förgräddas innan vi fyller pajen vilket gör skalet extra krispigt
 • Vi har extra mycket fyllning och använder gräddostar för extra krämig konsistens
Ola Larsson, Marknadschef, Dafgårds
Ola Larsson

Marknadschef, Dafgårds