Sök
MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Resultat

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Ska du snart få barn eller har du precis fått barn? MAM 2 in 1 Electric & Manual Breast Pump tillåter dig, som namnet antyder, att pumpa ut mjölk både manuellt och elektriskt. Nu har 46 mammor i Norden provat MAM:s nya bröstpump med uppdraget att dela sina upplevelser med bilder, omdömen och även videoklipp. Kika in båda metoderna!

  • 96 % av 46 testpiloter rekommenderar MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Produkt MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump
  • Tillverkare MAM
  • Rekommenderat pris 1 400 SEK
  • Antal testpiloter 46
  • Antal som ansökt 911
  • Testperiod Jan

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Som utvald testpilot var uppdraget att spela in ett videoklipp när bröstpumpen testas. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump

Det är en enad skara svenska, norska och danska mammor som ger tummen upp för Bambino MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump. Att den erbjuder både manuell och elektrisk funktion är något de tycker är bra samt att det är enkel pump att förstå. Många tycker också att tillbehören är suveräna. De flesta mammor tycker att den känns bra men några skulle önska att tratten var genomskinlig och att den kan tas av för rengöring. Något de flesta önskar är även längre batteritid och en längre laddsladd.

MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 1 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 2 MAM 2in1 Electric & Manual Breast Pump image 3

96 % rekommenderar (44 testpiloter)

avatar

Jag har provat bröstpumpar förut och jag var väldigt tveksam till att MAMs skulle vara bättre. Jag är väldigt glad att jag hade fel. Pumpen är praktisk, funktionell och mångsidig. Den är enkel att förstå och jag kunde enkelt montera den. Alla delar är användbara och min son tar nappflaskan utan krångel. En fantastisk pump! Bästa bröstpumpen.

Judith S
avatar

Praktiskt med 2 "funktioner" samt med flera tillbehör som kompletterar varandra efter situation och lämplighet. Enkel att använda och underlättar vardagen något väldigt mycket. Oroade mig att det skulle vara obekvämt men det var inte så farligt. Produkterna håller hög kvalite. Hade absolut velat rekommendera till vänner. Prisvärt.

Lena Nguyen
avatar

Jag rekommenderar produkten eftersom den både är elektrisk och manuell. Ska jag iväg tar jag den manuella och hemma den elektriska. Många bra tillbehör. Bra/tydlig manual.

Hanna Cederberg

4 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Fick inte ut speciellt mkt mjölk, och tog vansinnigt lång tid. För min del hade handmjölkning varit lika effektivt.


Linnea Söderling
avatar

Misslyckades efter den andra användningen. Jag tyckte inte om det, det är svårt att pumpa.

Veta Pieke

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från MAM

Amning har många positiva hälsoeffekter för både mamma och barn, men ibland kan det finnas anledning att behöva pumpa ut mjölk. MAM 2 in 1 Electric & Manual Breast Pump är en kombinerad elektrisk och manuell bröstpump - den enkla och flexibla lösningen var du än befinner dig! Vi hoppas att den kan förenkla vardagen för dig och din familj och vi ser fram emot era bilder och recensioner!

  • Lättläst touch-display – enkelt att anpassa pumpningen efter ditt behov
  • Uppladdningsbart batteri – håller upp till 5 timmar
  • Smidig hantering – pumpa direkt ner i MAM:s flaskor eller i förvaringsburken Storage Solution
Evelina Rosén, CR- & Content Manager, Bambino Mam
Evelina Rosén

CR- & Content Manager, Bambino Mam