Sök
LYCKAS Porchetta

Resultat

LYCKAS Porchetta

Drömmer du om italienska middagar hemma? 97 smaksäkra testpiloter har dukat upp till middag hemma och bjudit på LYCKAS Porchetta, en produkt med inspiration från Italien som är färdig för ugnen. Efter avslutat test valde 77% att rekommendera produkten till en vän.

  • 77 % av 97 testpiloter rekommenderar LYCKAS Porchetta
  • Produkt LYCKAS Porchetta
  • Tillverkare KLS Ugglarps
  • Rekommenderat pris 89,90 SEK
  • Antal testpiloter 97
  • Antal som ansökt 5 057
  • Testperiod Okt

Testet har genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften har varit att testa produkten genom att hämta ut den på City Gross, och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt efter testet utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om LYCKAS Porchetta

LYCKAS Porchetta uppskattas av våra testpiloter för sin goda kryddrika smak och för att den går att skjutsa in i ugnen på en gång - förberedd och redo för att tillagas. Positivt är också att Porchettan är mör och saftig. De som inte rekommenderar produkten tycker att tillagningstiden är för lång, köttet för fett och smaken för salt.

LYCKAS Porchetta image 1 LYCKAS Porchetta image 2 LYCKAS Porchetta image 3

77 % rekommenderar (74 testpiloter)

avatar

Mycket god och saftig, lätt att tillaga och behagade även barnen i smakväg.

Göril Lindvall
avatar

En riktigt bra produkt som var riktigt riktigt god. Väldigt smidigt att bara stoppa in i ugnen. Till och med kryddningen var helt i min smak.

Britt-Inger Dahlberg
avatar

Den blev fantastiskt mör och saftig. Serverades till ugnsrostade rödbetor och en god fetaostsallad med sweetchili blandat med kvarg och lime.

Veronica Hedgren

23 % rekommenderar inte (23 testpiloter)

avatar

Alldeles för fet, men om det hade varit sommar så hade den varit perfekt för grillen, så sälj den som en sommarköttbit, då kommer den gå hem.

Heidi Grill Magnusson
avatar

Vi tillagade den enligt instruktion, gjorde en underbar sås & potatisbakelse, med samma slags örter i som i Porcettan. Smaken på Porcettan föll alla på läppen, men var tyvärr en besvikelse i det stora hela, då den var full av fett som man fick sitta och skära av. Kommer dock köpa en till och lägga i röken & sen grilla. Tror den kan göra sig väl då.

Jessica Mellberg
avatar

Tyckte kryddningen var god men gillade inte att det var så mycket fett på köttet.

Cicki Pihl

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från KLS Ugglarps

LYCKAS Porchetta

Hej! Vi vill gärna att du provar LYCKAS Porchetta, en italiensk favorit färdig att tillaga i ugnen som finns att hitta på City Gross. Till fyllningen av den magra sidan av svenskt kött har vi också hämtat inspiration från Italien - bruchetta är en fyllning med tomat, vitlök och örter. Porchettan är rullad och knuten, färdig för ugnen. Hoppas det ska smaka, vi är nyfikna på vad du tycker!

  • Svenskt kött
  • Färdigt för ugnen
  • Enkel och god mat
Jenny-Ann Sundelöf, Marknadschef, KLS Ugglarps
Jenny-Ann Sundelöf

Marknadschef, KLS Ugglarps