Sök
Logitech MX Vertical Mouse

Resultat

Logitech MX Vertical Mouse

Jobbar du med ergonomi eller upplever du smärta av för mycket tid framför datorn? Kolla in testet av Logitech MX Vertical som är en ny typ av ergonomisk datormus som enligt studier minskar muskelpåfrestningen med 10%.

  • 97 % av 69 testpiloter rekommenderar Logitech MX Vertical Mouse Logitech MX Vertical Mouse
  • Produkt Logitech MX Vertical Mouse
  • Tillverkare Logitech
  • Rekommenderat pris 1 199 SEK
  • Antal testpiloter 69
  • Antal som ansökt 3 322
  • Testperiod Apr

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Logitech MX Vertical Mouse

Logitech MX Vertical får en tydlig rekommendation från testpiloterna (97% rekommenderar). En stor anledning till detta är att produkten verkligen gett en lindring i besvären med spända axlar och nacke. Den är enkel att installera och både snabb och responsiv vid användning. Designen kräver en del invänjning och en del upplever den som väl stor, särskilt på resande fot. Sammantaget är detta en intressant produkt för dig som är ute efter en ergonomisk mus med syfte att lindra spänningar i nacke och axlar. Här nedan kan du ta del av några slutomdömen och inlägg från testet.

Logitech MX Vertical Mouse image 1 Logitech MX Vertical Mouse image 2 Logitech MX Vertical Mouse image 3

97 % rekommenderar (67 testpiloter)

avatar

En bra och bekväm ergonomisk mus för dom som tillbringar dagarna framför datorn. MX Vertical är elegant och greppvänlig, handen behåller sin naturliga position. Plug and play så inga specifika drivrutiner behövs och den är uppladdningsbar. Produkten är toppen.

Tanja Velvin Fransson
avatar

Jag har under en längre period haft problem med mina skuldror då jag sitter framför en dator över 8 timmar/dag. Jag upplevde absolut en lindring av detta problem när jag testade av MX Vertical, så detta var en mycket välkommen produkt till mitt arbetsliv.

Michael björnberg
avatar

Med problem efter att ha krossat armbågen för ett antal år sedan är jag otroligt glad över att äntligen hittat ett arbetsredskap som fungerar & jag slipper känna smärta. Musen tillåter mig att ha armen i ett läge som gör att jag slipper tryck & påfrestningar på armbågen & jag slipper smärta. 

Linda Malta

3 % rekommenderar inte (2 testpiloter)

avatar

Kul grej, tar för lång till att vänja sig vid den, den ligger "fel" i handen och skapar irritationsmoment hos mig. Tog ett tag innan det blev rätt. Föredrar min rullplatta på jobbet.

Marcus Kronberg
avatar

Produkten uppnår dessvärre inte mina förväntningar. Jag hade hoppats på att få avlastning på armar och nacke vilket den dessvärre inte hjälpte mig med. Den är ganska stor och är inte den bästa resekompisen.

Dusan Gocic

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Logitech

Vi är stolta att kunna presentera MX Vertical som kombinerar en vetenskapsbaserad design med den höga prestandan i vår MX-serie. Musen är utvecklad för att minska muskelpåfrestningen, reducera trycket på handleden och förbättra hållningen. Kunskap och insikter från våra användare är viktigt och vi ser fram emot att ta del av era ergonomiska upplevelser med MX Vertical.

  • Utformad för mänskliga handen och känns smidig att hålla i
  • Den unika vertikala vinkeln på 57° minskar trycket på din handled
  • Testad och godkänd av ergonomer
Malin Sörensson, Marketing Manager Nordics, Logitech
Malin Sörensson

Marketing Manager Nordics, Logitech

Fler tester från Logitech

Fler tester