Sök
Löfbergs Nespresso®-kompatibla kaffekapslar

Resultat

Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar

Hur startar du helst din morgon? Vi har låtit 500 testpiloter börja dagen med kaffe från Löfbergs växtbaserade kaffekapslar som används i en Nespresso®*-kapselmaskin. Testpiloterna har fått välja mellan fem smaker och här presenteras de tre smaker som flest har testat. De har delat kaffeinspirerande innehåll och åsikter om de återvinningsbara kaffekapslarna.
 • Nespresso®-kompatibla kapslar Rosa Nera 88 % av 75 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Rosa Nera
  Rosa Nera
 • Nespresso®-kompatibla kapslar Passionata 87 % av 54 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Passionata
  Passionata
 • Nespresso®-kompatibla kapslar Ethiopian Sidamo 78 % av 106 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Ethiopian Sidamo
  Ethiopian Sidamo
 • Produkt Nespresso®-kompatibla kapslar
 • Tillverkare Löfbergs
 • Antal testpiloter 106
 • Antal som ansökt 2 588
 • Testperiod Apr - jun 2018

Rosa Nera

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 75

Passionata

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 54

Ethiopian Sidamo

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 106

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att hämta produkten i butik med en pdf-kupong, testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderades produkten via ett formulär och fick en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Rosa Nera

Rosa Nera får varma rekommendationer tack vare en rund och god smak med bra styrka. Testpiloterna upplever stora fördelar med att produkten finns tillgänglig i många butiker och till ett bra pris. Vissa testpiloter upplevde att detta kaffe inte var någon smaksensation, men sammanfattningsvis har 66 personer rekommenderat produkten.

Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 1 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 2 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 3

88 % rekommenderar (66 testpiloter)

avatar

Tycker att den var mjuk och fyllig och inte så skarp. Tror att den kan passa många i smaken.

Emma Bruhn
avatar

Det är ett prisvärt kaffe med en rund och fin smak som passar när som helst under dagen, både med och utan mjölk. Tycker även om det faktum att kapseln är miljövänlig!

Åsa Anderberg
avatar

Otrolig god och förförisk smak med en enastående kaffedoft.

David Musazai

12 % rekommenderar inte (9 testpiloter)

avatar

Jag tyckte smaken var lite för mesig helt enkelt. Jag valde rosa nera just för att den beskrevs som mild och tänkte att de sorterna brukar gå hem bäst här, men den var lite för mycket så. Inte dålig riktigt, men inte heller så den föll mig i smaken. Kommer dock köpa några av de andra sorterna och testa! Någon kraftigare variant.

Sara Edström
avatar

Kapslarna fastnar i maskinen, vissa smakar bränt kaffe. Vi har Nespresso Expert och det funkade inte alls bra tyvärr.

Lina Borg
avatar

För besk i smaken o en aningen för sur

Rositer Lo

Så tycker testpiloterna om Passionata

Kaffekapslarna får fina betyg för att de är komposterbara, i jämförelse med andra liknande produkter. Testpiloterna beskriver Passionata som ett kaffe med underbar doft och en rik, fyllig smak som påminner om bryggkaffe. Av de testpiloter som valde att inte rekommendera produkten önskade mer styrka i kaffet och upplevde att kapslarna var krångliga att använda då passformen i maskinen kunder förbättras. Efter testet rekommenderar 47 testpiloter en kopp Passionata.

Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 1 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 2 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 3

87 % rekommenderar (47 testpiloter)

avatar

Jag gillar den milda smaken av torkad frukt och choklad

Linda Gustavsson
avatar

Jag kan varmt rekommendera denna produkt då den verkligen ger en känsla gott kaffe, har upplevt att vanliga nespresso kapslar inte riktigt ger den känslan. Så kommer nog enbart att köpa Löfbergs nespresso kapslar.

Victor Löfman
avatar

Fyllig och mjuk smak har förgyllt våra mornar med fantastiskt gott kaffe. Fin rostning smakar som nymalda bönor.

Jeanette Magnusson

13 % rekommenderar inte (7 testpiloter)

avatar

Det är bra med miljövänlig kapsel men det får inte vara svårt att använda den. Den måste fungera i maskinen när man vill ha kaffe. Skulle också vilja ha lite mer kaffestyrka så att man känner mer arom.

Mattias Kylén
avatar

Kapslarna är tröga att få in i maskinen, förpackningen de kommer i är inte hållbar och smaken är betydligt sämre än nespresso.

Anna Rönnkvist
avatar

Lite svag smak

Annah Gullnered

Så tycker testpiloterna om Ethiopian Sidamo

Smakrik och härligt fyllig, men samtidigt mild och god smak. Testpiloterna uppskattar att kapslarna är återvinningsbara och känner en fin balans och styrka i det här kaffet. De tycker att detta är en prisvärd produkt som dessutom är lättillgänglig i livsmedelsbutiker. Vissa testpiloter anser dock att kapslarnas passform inte är optimal för kaffemaskinen och att smaken är för blek. Totalt rekommenderade ändå 83 personer Ethiopian Sidamo.

Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 1 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 2 Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar image 3

78 % rekommenderar (83 testpiloter)

avatar

Mjuk och härlig i smaken, inte för stark! Exotic & Smooth

Angelica Broo
avatar

Jag har smakat riktigt Etiopiskt kaffe förut, och denna kapselsmak stämde överens med de aromer som jag förknippar med landet!

Ylva Nilsson
avatar

Kul att testa ett kaffe med noter av syrlig och söt frukt. Behaglig sötma, passar en varm sommardag. Nackdelen är att kapselns passform kunde göras bättre, dels fick man ta i för att stänga maskinen och ett par fick man göra om för att slå hål på.

Carl-Fredrik Bothén

22 % rekommenderar inte (23 testpiloter)

avatar

Kapslarna var svårhanterliga eftersom de inte passade så bra i Nespresso-maskinen. Dessutom så var smaken och aromen tyvärr lite blaskig

Stefan Oszák Bengtsson
avatar

Smaken var för svag och kapslarna var för tröga att få in i Nespresso maskinen

Mariette Esso
avatar

Inte god. Fastnar i maskinen då och då.

Johan Ahnmarker

Hälsning från Löfbergs

Löfbergs Nespresso(R) -kompatibla kaffekapslar

För Löfbergs är miljöfrågorna lika viktiga som den goda smaken. Därför är våra nya kapslar för Nespresso®*-systemet växtbaserade och består av förnyelsebar råvara. Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning. Kolla med din kommun vilket alternativ de tycker är bäst. Kapslarna innehåller certifierade premiumkaffen och består av 100 % Arabicabönor. Vi på Löfbergs tycker att kaffe både ska smaka och göra gott, hoppas du håller med.

 • Helt växtbaserade kapslar 
 • Passar din Nespresso®*-maskin 
 • Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning

*Nespresso® är ett registrerat varumärke av tredje part och har inget samröre med AB Anders Löfberg.

Lena Rodin, Marknadschef, Löfbergs
Lena Rodin

Marknadschef, Löfbergs