Sök
Löfbergs Nespresso®*-kompatibla kapslar

Resultat

Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar

Är du en kaffe- och miljövän? Nu har 1000 kaffesmakare provat Löfbergs växtbaserade kaffekapslar med en Nespresso®*-kapselmaskin, antingen i hemmet eller tillsammans med sina kollegor på arbetsplatsen. Ta del av rykande rekommendationer från testpiloterna nedan.

 • Nespresso®-kompatibla kapslar Passionata 82 % av 197 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Passionata
  Passionata
 • Nespresso®-kompatibla kapslar Nero Intenso 79 % av 230 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Nero Intenso
  Nero Intenso
 • Nespresso®-kompatibla kapslar Oscuro Segreto 76 % av 162 testpiloter rekommenderar Nespresso®-kompatibla kapslar Oscuro Segreto
  Oscuro Segreto
 • Produkt Nespresso®-kompatibla kapslar
 • Tillverkare Löfbergs
 • Antal testpiloter 162
 • Antal som ansökt 4 262
 • Testperiod Mar - maj 2017

Passionata

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 197

Nero Intenso

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 230

Oscuro Segreto

 • Rekommenderat pris 39 SEK
 • Antal testpiloter 162

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Passionata

Kaffedrickarna är väldigt nöjda med Passionata och säger att smaken är rund och mild med förhöjande chokladtoner. Att kapseln också är miljövänlig är något som testpiloterna är väldigt positiva till. Några upplevde att kapseln var trög att sätta i Nespressomaskinen samt att smaken var något svag. Annars är detta en riktig kaffefavorit!

Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 1 passionata Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 2 Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 3 passionata

82 % rekommenderar (161 testpiloter)

avatar

Kan verkligen rekommendera denna då jag tycker den är en lite mildare espresso för den som kanske dricker flera koppar om dagen, ändå kommer chokladtoner fram som höjer njutningen lite extra.

Kenth Johansson
avatar

Dricka gott kaffe med gott samvete för miljön är win-win. Fördelen med en Nespressomaskin är att det är smidigt att brygga kaffe, men när deras kapslar är i aluminium har det fått mig att tänka på slöseriet och miljöaspekten av det. Dessa kapslar från Löfbergs är en kanonkombination med smidigheten i Nespresso-maskinen och att de är miljövänliga.

Mark Heidarjan
avatar

Favoriten! God smak som svart kaffe där man känner smaksättningen. Fortsatt fin men rundare smak om man dricker med mjölk i.

Macarena Fernandez

18 % rekommenderar inte (36 testpiloter)

avatar

Det är bra att kapslarna är miljövänliga, men det känns olustigt att det är så trögt att sätta i kapslarna. Man vill ju inte riskera att något i maskinen ska gå sönder. Smaken på själva kaffet var OK men enligt smaklökarna på vårt kontor kan den inte mäta sig med Nespresso.

Jenny Nyström
avatar

Som espresso fungerar den, dock för mig personligen så är den på det svagaste nivån och föredrar lite starkare espresso.

Fredrik Hjeltman
avatar

De passar väldigt dåligt i en Nespressomaskin. Kaffet är gott men strulet med att få kapseln på plats gör att jag viäljer att inte rekommendera denna produkt till mina vänner.

Henrik Dalin

Så tycker testpiloterna om Nero Intenso

Den intensivare kaffesorten, Nero Intenso tycker testpiloterna har en god, skarp smak med lagom rostning. Många är glada över att dem är kompostvänliga och stort plus att det lätt går att få tag på i butik. En del hade synpunker på att smaken saknade intensitet och därför inte värd prisskillnaden mot andra kapseltillverkare. Den generella kaffeupplevelsen är ändå väldigt positiv.

Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 1 nero Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 2 Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 3

79 % rekommenderar (185 testpiloter)

avatar

Bra att det äntligen finns vettigt kaffe i nedbrytbara kapslar och går att köpa på vissa Ica-butiker. En bra espresso-rostning, ingen extremrostning utan lagom med lite syra och bra smak.

Alexander Silferberg
avatar

Jag och min sambo anser att Löfbergs produkten är ett bra komplement till Nespressokapslarna. Vi valde den kapseln med högst styrka för att bli pigg på morgonen av den. Den har en härlig rund smak. Tycker verkligen om att kapseln är kompostvänlig.

Julia Hennström
avatar

Snygg och smidig förpackning. Kapslarna är stilrena och passar bra i maskinen. Smaken är skarp och riktigt god, passar perfekt till Cappucino och latte. Priset är lite lägre än originalet och det är ett stort plus att de finns i vanliga affärer.

Thobias Karlström

21 % rekommenderar inte (45 testpiloter)

avatar

Tyvärr så slår smak från kapseln igenom, lite som på bryggkaffe med lågprisfilter. Då jag alltid har mjölk i mitt kaffe så förväntade jag mer smak av just detta kaffe då det är riktigt mörkrostat.

Cecilia Söderman
avatar

Skulle inte rekommendera det då jag inte tycker de håller samma smak, styrka och intensitet som Nespresso gör och då det är så lite prisskillnad så är det inte värt att byta eller prova de här kapslarna.

Therése Pilefors
avatar

De intensivare sorterna föll inte oss i smaken. Vi saknade intensiviteten och fick istället bara en tråkig eftersmak. Lite som om man försökt göra espresso genom att göra jättestarkt bryggkaffe.

Niklas Wikman

Så tycker testpiloterna om Oscuro Segreto

Kraftfull, intensiv med chokladtoner är orden för Oscure Segreto, en favorit bland flera testpiloter som uppskattar intensiteten och den goda eftersmaken. Även dessa får plus för miljövänlighet. De som väljer att inte rekommendera tycker inte att kapslarna var helt kompatibla med Nespressomaskinen samt föll inte riktigt för smaken. Trots detta får denna kapselsort mer än godkänt!

Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 1 Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 2 Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar image 3

76 % rekommenderar (123 testpiloter)

avatar

Mycket kraftfull smak med toner av nötcréme. Ingen beska, svag syrlighet som ökar efter ett par sippar. Helt klart i klass med Nespressos egna kapslar. Enda nackdelen är passformen, man får ta i med lite våld för att stänga maskinen och det känns inte helt bra. Detta gäller alla Löfbergs kapslar. Totalt 9/10. Rekommenderas varmt.

David Bjurhede
avatar

Detta var min favorit av de 5 sorterna. Även tre kollegor tyckte att den var den bästa av de 5 sorterna. Det var något speciellt med den intensiva, aromatiska och goda eftersmaken.

Jimy Freiding
avatar

Storfavoriten var Oscuro Segreto, kraftig kaffesmak och chokladtoner var oerhört uppskattat. De vana kaffedrickarna flockades kring denna och var den första sorten som tog slut!

Anders Nilsson

24 % rekommenderar inte (39 testpiloter)

avatar

Det blir dåligt flöde genom kapslarna. För vissa kapslar blev det felmeddelanden på maskinen så de fungerar inte lika bra som orginalkapslarna från Nespresso. Sedan var kaffet inte lika gott. Det var för beskt för min smak.

Ellen Janetun
avatar

Kapselns konstruktion gjorde att den med våld fick tryckas på plats, vilket aldrig drabbat "äkta" Nespressokapslar. Själva kaffet, inget särskilt, ungefär med den variation man kan förvänta sig.

Joakim Barkman
avatar

Smakar mer som en bryggkaffe än espresso. Kanske en starkare och nötigare karaktär kan förhöja smaken på denna.

Azad Osman

Från sociala medier

Hälsning från Löfbergs

Löfbergs Nespresso®-kompatibla kapslar

För Löfbergs är miljöfrågorna lika viktiga som den goda smaken. Därför är våra nya kapslar för Nespresso®*-systemet växtbaserade och består av förnyelsebar råvara. Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning. Kolla med din kommun vilket alternativ de tycker är bäst. Kapslarna innehåller certifierade premiumkaffen och består av 100 % Arabicabönor. Vi på Löfbergs tycker att kaffe ska både smaka och göra gott, hoppas du håller med.

 • Helt växtbaserade kapslar
 • Passar din Nespresso®*-maskin
 • Kapslarna kan sorteras som vanligt matavfall eller som hushållssopor för energiåtervinning
*Nespresso® är ett registrerat varumärke av tredje part och har inget samröre med AB Anders Löfberg.
Lena Rodin, Marknadschef, Löfbergs
Lena Rodin

Marknadschef, Löfbergs