Sök
Lindahls kvargyoghurt

Resultat

Lindahls kvargyoghurt

Nu har 3000 aktiva testpiloter provat Lindahls kvargyoghurt i en av fyra smaker: Naturell, Vanilj, Jordgubb eller Mango & Kokos. Ta del av testpiloternas smakupplevelser från stugan, skogsturen och frukostbordet här.

 • Lindahls kvargyoghurt Vanilj 92 % av 1094 testpiloter rekommenderar Lindahls kvargyoghurt Vanilj
  Vanilj
 • Lindahls kvargyoghurt Jordgubb 90 % av 487 testpiloter rekommenderar Lindahls kvargyoghurt Jordgubb
  Jordgubb
 • Lindahls kvargyoghurt Naturell 91 % av 339 testpiloter rekommenderar Lindahls kvargyoghurt Naturell
  Naturell
 • Lindahls kvargyoghurt Mango & Kokos 83 % av 529 testpiloter rekommenderar Lindahls kvargyoghurt Mango & Kokos
  Mango & Kokos
 • Produkt Lindahls kvargyoghurt
 • Tillverkare Lindahls
 • Antal testpiloter 529
 • Antal som ansökt 12 000
 • Testperiod Mars - april 2017

Vanilj

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 1 094

Jordgubb

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 487

Naturell

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 339

Mango & Kokos

 • Rekommenderat pris 18 SEK
 • Antal testpiloter 529

Testet har genomförts av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget har varit att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Vanilj

Krämig är ledordet för denna kvargyoghurt. Tespiloterna gillar verkligen den lena konsistensen och även den milda vaniljsmaken. Kvargyoghurten har ätits både som frukost, mellis och dessert i olika kombinationer. Plus får förpackningen som ger känslan att den håller längre. Några hade lite svårt för kombon med kvarg och yoghurt samt synpunkter på för svag och syrlig smak. Men denna smak som hela 92% rekommenderar får toppbetyget av testpiloterna.

Lindahls kvargyoghurt image 1 Lindahls kvargyoghurt image 2 Lindahls kvargyoghurt image 3

92 % rekommenderar (1008 testpiloter)

avatar

Fantastisk god, krämig och lagom smak. Förvånandsvärt mättande. Kommer definitivt fortsätta köpa. Kan tänka mig att den är grym till desserter också, och den naturella ska jag testa att laga indiskt med.

Tina Axelsson
avatar

Kvargyoghurten är ett mycket bra alternativ till vanlig yoghurt då den innehåller mer protein och mindre socker, vilket jag uppskattar. Den smakar inte lika sött som en sötad yoghurt och passar ypperligt till frukost eller mellanmål!

Jennifer Nykvist
avatar

Lagom konsistens, krämig och mjuk. Behaglig god vaniljsmak som passar till tillbehör som bär och frukt. Passar mycket bra som frukost, mellanmål, efter träningen eller varför inte till efterrätt istället för vaniljsås eller glass! Toppenprodukt till mycket.

Katarina Jernstig

8 % rekommenderar inte (86 testpiloter)

avatar

Gillade inte blandningen, antingen får det vara yoghurt eller kvarg, gillar både kvarg och yoghurt, men med denna kändes det som en sämre version av yoghurt, tyvärr.

Jenny Berggren
avatar

Smaken är för söt för mig, konsistensen är bra och tjockleken men inget jag skulle äta som mellanmål eller till frukost.

Cecilia Högberg
avatar

Föredrar vanlig yoghurt. Denna smakade något syrligt som jag inte gillade och inte heller priset.

Andreas Dahlström

Så tycker testpiloterna om Jordgubb

Jordgubbssmaken är en favorit hos testpiloterna, den har en lagom sötma och smakar inte konstgjort. Konsistensen känns krämig och len, det som uppskattas är att den innehåller mindre socker och mättar bra. Några påpekade att jordgubbsmaken var för svag och att förpackningen inte är optimal med den tjocka konsistensen. I slutändan är det övervägande som väljer att rekommendera.

Lindahls kvargyoghurt image 1 Lindahls kvargyoghurt image 2 Lindahls kvargyoghurt image 3

90 % rekommenderar (438 testpiloter)

avatar

Fantastiskt god smak. Inte för söt och smakar inte konstgjort. Perfekt för oss som inte tycker om ren kvarg då denna inte är ett dugg sträv :-)

Sofia Hidnäs
avatar

Kvargyoghurten smakade mycket bra och hade en trevlig och krämig konsistens. Den hade en bra jordgubbssmak som inte kändes för söt eller konstgjord.

Lisa Arbin
avatar

Jag gillar det här från första början. Förpackningen är snygg och tilltalande. Produkten har en bra och fyllig konsistens och känns lätt och mjuk i munnen. Smaken av jordgubbar är naturlig och tar inte över. Den är fräsch och balanserad med den naturliga syrligheten. Den känns nyttig och god.

Jonas Palm

10 % rekommenderar inte (49 testpiloter)

avatar

Lite för sträv i konsistensen för min smak och jordgubbsmaken var inte riktigt tydlig.

Marie Kristiansson
avatar

Svag smak av jordgubb där syrligheten tar över. Konsistensen för tjock, det var svårt och onödigt långt tid att få ut yoghurten ur förpackningens lilla hål.

Joakim Merstrand
avatar

Den var krämig, och smaken av jordgubb var god, men tyvärr känner jag smaken av sötningsmedel alldeles för tydligt.

Heidi Näslund

Så tycker testpiloterna om Naturell

Den naturella yoghurtkvargen har många valmöjligheter enligt testpiloterna, allt från frukost och smoothie till dipp och matlagning. Smaken beskrivs som fräsch med en bra balans mellan syrlighet och sötma. Några hade synpunkter att konsistensen var lite för tjock för förpackningen samt att smaken var för syrlig. Slutresultat landar trots detta på topp!

Lindahls kvargyoghurt image 1 Lindahls kvargyoghurt image 2 Lindahls kvargyoghurt image 3

91 % rekommenderar (308 testpiloter)

avatar

Fräsch yoghurt smak som passar till allt. En matig yoghurt man håller sig mätt på. Passar till smoothie, dipp eller med flingor. Skulle definitivt rekommendera den till unga såväl som gamla.

Ellen Holmberg
avatar

God och krämig. Det extra proteinet från kvargen gör att den mättar bra. Passar utmärkt till både frukost och mellanmål. Bra att Lindahls produkter numera görs på svensk mjölk!

Åsa Hedberg
avatar

Allmänt god med lagom balans mellan syrlighet och sötma samt att den är rätt så dryg då konsistensen är tjock och trögflytande.

Jens Andersson

9 % rekommenderar inte (31 testpiloter)

avatar

God men för dyr. Svårt att få ut det sista när förpackningen inte är anpassad för den tjocka konsistensen.

Eva Malmgren
avatar

Det var väldigt syrlig i smaken och jag hade önskat en mer mjuk smak. Konsistensen gillade jag men smaken överväger i detta fall och därför blir det mer negativt än positivt.

Carina Kristiansen
avatar

Den var visserligen krämigare än vanlig yoghurt men i min smak alldeles för sur/syrlig. Skulle ha provat någon med fruktsmak.

Mona Gidhagen

Så tycker testpiloterna om Mango & Kokos

Tropisk och somrig säger testpiloterna om manko/kokossmaken. Även denna beskrivs som perfekt krämig och att passar både med müsli och som smoothie eller bara som den är. Skruvkorken uppskattas vilket gör den lätt att ta med. Synpunkter på förbättringar är att minska kokossmaken samt sötningsmedel som flera tyckte tog över smaken. Men allt som allt; en riktigt god och trevlig smak på kvargyoghurten.

Lindahls kvargyoghurt image 1 Lindahls kvargyoghurt image 2 Lindahls kvargyoghurt image 3

83 % rekommenderar (438 testpiloter)

avatar

Jag tycker att den var perfekt krämig med inget övertag av kokossmaken som vissa yoghurtar kan ha. Plus i kanten såklart att den är utan tillsatt socker och finns i 1-liters förpackningar!

Elin Joelsson
avatar

Jättegod, spännande ny smak till frukost, smakar somrigt med kokos. God att äta som den är, god även med flingor och passar utmärkt till smoothie! Rekommenderar starkt denna yoghurt :-)

Sandra Markusson
avatar

Så god!! Riktigt krämig, mycket smak av kokos och mangosmaken kom mest i eftersmaken. Passar till både frukost, mellis och lunch, varierade med olika toppingar som granola, blåbär, mango och banan. Har verkligen hittat en ny favorit!

Lina Svensson

17 % rekommenderar inte (91 testpiloter)

avatar

Smakkombination är spännande. Konsistensen är fluffig och lätt. Tyvärr slår aspartamsmaken igenom och det blir så där obehagligt strävt på tungan. Så som det blir av sötningsmedel.

Anna Lindqvist
avatar

Anledningen till att jag inte skulle rekommendera produkten är att jag inte gillade smaken. Lite väl konstgjord/artificiell för min smak. I stort sett obefintlig mangosmak, mest kokos - tyvärr.

Mikael Rehn
avatar

Den var lam i smaken, kunde inte definiera om det var kokos och mango eller vara "sött". Den var inte söt i negativbemärkelse utan bara lam, jolmig. Annars tycker jag att Lindahls är bra men inte när det gäller kvargyoghurt.

Birgitta Wictorin

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från Lindahls

Lindahls kvargyoghurt

Kul att du är nyfiken på vår kvargyoghurt! Den kommer i förpackning med skruvkork om 1000 gram/1 liter och har en slät och krämig konsistens samt innehåller 5 % protein och bara 2 % fett. Passar utmärkt till frukost och mellanmål mellan aktiviteter, för stora som små. På konsumenternas önskemål kommer denna produkt nu med skruvkork samt utan tillsatt socker, från vecka 7 2017. Hoppas att du kommer gilla den lika mycket som vi gör.

 • Proteinrik kvarg och krämig yoghurt i ett
 • Utan tillsatt socker
 • Praktisk förpackning med skruvkork för den aktiva familjen
Emma Persson, Marketing Coordinator, Lindahls
Emma Persson

Marketing Coordinator, Lindahls