Sök
LG Soundbar

Resultat

LG Soundbar

Under sommarens fotbollsfest har 12 testpiloter maxat matcherna med LG Soundbar, ett ljudsystem som trådlöst kopplas ihop med din TV och även kan användas som multiroomhögtalare. Ta del av testpiloternas upplevelser och coachning från soffan här nedan.

  • 100 % av 12 testpiloter rekommenderar LG Soundbar
  • Produkt LG Soundbar
  • Tillverkare LG
  • Rekommenderat pris 4 500 SEK
  • Antal testpiloter 12
  • Antal som ansökt 11 785
  • Testperiod Maj - juni 2016

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppgiften är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam blogg och i sociala kanaler samt att utvärdera produkten.

Så tycker testpiloterna om LG Soundbar

Fotbollsgänget som testat LG Soundbar är helt klart nöjda med sin ljudupplevelse. De hyllar bland annat att systemet är trådlöst, enkelt att installera och ger ett klart ljud som passar både TV-upplevelser och musik. Även den stilrena designen får tummen upp även om vissa hade önskat att den fanns i fler färger. Kort sagt: vilken fullträff, LG!

LG Soundbar image 1 LG Soundbar image 2 LG Soundbar image 3

100 % rekommenderar (12 testpiloter)

avatar

LG Soundbar är en fantastiskt bra ljudanläggning, jag rekommenderar verkligen produkten till kommande kunder. Ljudet är klart och tydligt och sprids bra i rummet. Dessutom är systemet en snygg inredningsdetalj i rummet vilket gör att den passar in utmärkt. Jag är mer än nöjd med produkten, 10/10.

Josef Ågren
avatar

Jag gillar den extra ljudupplevelsen som den tillför, speciellt när man kollar på äventyrs/science fiction-filmer. Den är även snygg att ha synlig.

Sofia Beckman
avatar

Har redan rekommenderat produkten till flera av mina vänner pga smidigheten, designen och det maffiga ljudet! Music flow appen skötte hela installationen snabbt och smidigt med bara några knapptryck. Denna är klart en vinnare för mig.

Thomas Lindwall

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från LG

LG Soundbar

Vad kul att du välkomnar LG Soundbar till ditt vardagsrum! Detta är en ljudprodukt designad för att matcha din TV på ett stilrent sätt och kopplas enkelt ihop trådlöst via bluetooth. Den förstärker ljudet till din TV avsevärt, men kan även användas som multiroomhögtalare för att spela upp musik från Spotify, din dator, telefon eller surfplatta trådlöst via wifi eller bluetooth. Du kan också skicka ljud från din soundbar till alla multiroomhögalare hemma, det vill säga strömma tv-ljud till hela huset eller spela musik i flera rum på samma gång. Häftigt va? 

  • Kan spela upp vilket slags ljud som helst från din smartphone, utan begränsningar
  • Kan strömma tv-ljud till hela huset, eller spela musik i flera rum på samma gång
  • Stilrent designad och kopplas trådlöst till din TV via bluetooth
Erik Åhsgren, Product specialist, LG
Erik Åhsgren

Product specialist, LG