Sök
LG Music Flow

Resultat

LG Music Flow

LG har under hösten 2014 lanserat Music Flow, en helt ny produktfamilj med trådlösa nätverkshögtalare. Via Smartson har 15 testpiloter i Sverige och Norge varit bland de första i Norden att sätta högtalarna på prov. Efter testet svarar 73 % av testpiloterna att de skulle rekommendera produkten till en vän. Läs mer nedan.

 • 73 % av 15 testpiloter rekommenderar LG Music Flow
 • Produkt LG Music Flow
 • Tillverkare LG
 • Rekommenderat pris 7 500 SEK
 • Antal testpiloter 15
 • Antal som ansökt 6 731
 • Testperiod Okt - dec 2014

Testet genomfördes av Smartson under hösten 2014 utan kostnad för testpiloterna. Varje testpilot har utvärderat högtalarna H5, H7 och nätverksbryggan R1 under åtta veckor.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om LG Music Flow

Det som uppskattas allra mest är en stilren design, bra ljudkvalitet och att de trådlösa högtalarna går att synkronisera mellan olika rum. Det ger goda möjligheter att individuellt anpassa musiklyssningen i hemmet. Testpiloterna ser en del utvecklingspotential med appen och några har haft utmaningar vid installation och behov av extra support från LG. Vissa upplevde även problem med den trådlösa uppkopplingen och synkroniseringen mellan högtalarna. Eftersom testpiloterna varit tidigt ute med att testa produkten har de bidragit med mycket värdefull feedback till LG och deras utvecklingsteam. Slutresultatet är överlag positivt där produkten får en crowdscore på 73 %. Skapa dig gärna en egen uppfattning om användning och ljudkvalitet via de videorecensioner som testpiloterna bidragit med.

LG Music Flow image 1 LG Music Flow image 2 LG Music Flow image 3

73 % rekommenderar (11 testpiloter)

avatar

Jag tycker om hela konceptet, från utseende till ljud! Ljudet är rent och känns inte burkigt. Det bästa med musik flow är att trots att högtalarna är små så fyller ljudet verkligen hela rummet.

Jeanette Åhs
avatar

Rekommenderar produkterna för de är riktigt fräscha och stilrena. Ljudet är rent och klart och det är otroligt trevligt att kunna synkronisera ljudet mellan flera olika enheter. Eller för den delen kunna spela olika sorters musik samtidigt i olika rum.

Rickard Sehlsted
avatar

Fordi de gir utrolig bra lyd, er lette å sette i gang og koble i sammen, og at de er trådløse, noe som er utrolig viktig for meg.

Stine Ramse

27 % rekommenderar inte (4 testpiloter)

avatar

Det skulle finnas fler inställningar kopplat till ljudet, så att man själv kunnat anpassa ljudbilden efter man vad man gillar. Enheterna skulle kunna vara bättre synkade med varandra, om man nu väljer att ha flera. Ibland har det kommit ljud från en av dem istället för båda.

Louice Fulgentius
avatar

Programvaren blir for tungvint og er altfor ustabil. Også problemet som nevnt at høytalerene hopper ut av programmet. Da må man kjøre hele installeringen av høyttaler på nytt hver gang..

Tommy Barken Thorvaldsen

Hälsning från LG

Med LG Music Flow är det enklare än någonsin att trådlöst spela upp musik med fantastisk ljudkvalitet i hemmets alla rum. Produktserien består av de tre högtalarna H3, H5 och H7 samt soundbaren HS6 och nätverksbryggan R1. Du spelar strömlöst och enkelt upp musik från musiktjänster såsom Spotify och Deezer och med den kostnadsfria appen LG Music Flow Player styr du musiken direkt från din smartphone.
 • HD-musikuppspelning LG Music Flow erbjuder det bästa möjliga ljudet med HD-ljud. Stöd för ljud med 24 bits/192kHz samplingsfrekvens.
 • Flerrumsläge med meshnätverk - Genom att kombinera meshnätsteknik med dubbelbands-Wi-Fi (2,4/5 GHz) kan LG Music Flow ge en stabil och skarvlös anslutning som inte missar en enda takt.
 • Automatisk musikuppspelning - När du kommer hem kan du direkt synkronisera dina enheter med dina högtalare. Musiken du lyssnade på fortsätter efter att du kommit in genom dörren, utan avbrott.
 • 40 W (LG H5) + 70 W (LG H7) - Nätverkshögtalarna i LG Music Flow är kraftfulla och bidrar till ett stort och fylligt ljud när du lyssnar på musik i ditt hem.
Tack till alla testpiloter som delat sina upplevelser under testet. Det har verkligen varit intressant och givande att ta del av era recensioner om LG Music Flow.
ERIK ÅHSGREN, Nordisk produktspecialist Home Entertainment, LG
ERIK ÅHSGREN

Nordisk produktspecialist Home Entertainment, LG