Sök
LG G4

Resultat

LG G4

Tillsammans med LG lät vi 20 testpiloter i Norden hårdtesta Smartphone-nyheten LG G4, alla dess funktioner och sedan dela med sig av sina upplevelser. Nu är äntligen resultatet färdigställt och efter avslutat test väljer 100 % att rekommendera mobilen. Nyfiken på varför? Här nedan kan du ta del av några omdömen från testpiloterna. Fler inlägg, bilder och recensioner hittar du på bloggen.

  • 100 % av 20 testpiloter rekommenderar LG G4
  • Produkt LG G4
  • Tillverkare LG Electronics
  • Antal testpiloter 20
  • Antal som ansökt 23 966
  • Testperiod Maj - juni 2015

Testet genomförs av Smartson under våren 2015 utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa LG G4, blogga via Smartson och sociala medier samt svara på ett utvärderingsformulär. Samtliga utvalda testpiloter får behålla produkten efter testet. 

Så tycker testpiloterna om LG G4

LG G4 lovordas av samtliga testpiloter för dess snygga design, smarta finesser, skarpa skärm och funktionalitet. Det som får extra mycket beröm är kameran, som flera testare utnämner till den bästa mobilkameran på marknaden. De uppskattar även kamerans manuella läge som ger möjlighet att ta riktigt bra högupplösta bilder. Det som testarna främst anmärker på är batteritiden samt att några upplever problem med textinmatningen. Helhetsupplevelsen är dock mycket positiv vilket gör att 100 % rekommenderar LG G4 till en vän. Skapa dig gärna en egen uppfattning om telefonen genom att ta del av fler recensioner och bilder på bloggen.

LG G4 image 1 LG G4 image 2 LG G4 image 3

100 % rekommenderar (20 testpiloter)

avatar

Det är en klart värdig motståndare till andra mobiltillverkare! Detta är min första LG-telefon men jag tvivlar på att det blir min sista! Kameran är oslagbar i dagsläget, jag har verkligen haft jätteroligt med att experimentera fram bilder på min resa. Telefonen har även fungerat som ett bra hjälpmedel under resan. Skärmen är precis lagom stor och ljusstark.

Frida Sundqvist
avatar

LG G4 har riktigt många smarta finesser. Den har en läcker design och mycket användarvänliga funktioner. Kameran passar både till professionella och amatörer!

Henriette Baade Hansen
avatar

Telefonen har en snygg design och en stor användarvänlig skärm med hög kvalitet, otroligt bra bildkvalitet och många tekniska inställningar. Riktar sig till dem som ställer höga krav på sin telefon.

Bjørn Olav Edvardsen
avatar

LG G4-kameran är otroligt bra. Skinnet ger en premium-känsla och telefonen känns mycket lätt. Batteriets hållbarhet är bra och skärmen skarp och tydlig. Knapparna på baksidan kräver en viss invänjningsperiod men känns naturliga i slutet av testet. Rekommenderar den till alla!

Jani Tavi

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från LG Electronics

Välkommen till årets mest spännande smartphone-lansering! Vi tycker det är otroligt roligt att ge testpiloterna hos Smartson chansen att testa vårt nya flaggskepp och dela med sig av sina mobila upplevelser. LG G4 är den perfekta kombinationen av fantastisk hårdvara och ett exklusivt designat yttre. Klädd i äkta läder eller snyggt texturerad metallic-design är LG G4 en mobil som skiljer sig från mängden och som du kan bära med stolthet. Med den oslagbara kameran tar du fantastiska bilder i alla situationer, och den högupplösta och färgrika skärmen utlovar en bildkvalitet som du aldrig upplevt förut.

  • Exklusiv design med mjuk böjning och en baksida i äkta läder
  • Fantastisk högupplöst skärm med oslagbar färgåtergivning
  • Avancerad kamera med mängder av inställningar som är enkel att använda
Kristoffer Ejebro, Nordic Product Specialist, LG Electronics
Kristoffer Ejebro

Nordic Product Specialist, LG Electronics