Sök
LG G3

Resultat

LG G3

Är du nyfiken på LG G3? Det är sammanlagt 20 testpiloter som har utvärderat telefonen runt om i Norden. Efter avslutat test är det hela 95 procent som skulle rekommendera LG 3G till en vän. 

 • 95 % av 20 testpiloter rekommenderar LG G3
 • Produkt LG G3
 • Tillverkare LG Electronics
 • Antal testpiloter 20
 • Antal som ansökt 8 154
 • Testperiod Juni - aug. 2014

Testpiloternas uppdrag har varit att prova LG G3 i sin vardag under sommaren 2014. De har varit fördelade med 5 testpiloter i vardera land, Sverige, Norge, Finland och Danmark. De har utvärderat produkten med hjälp av testuppdrag och de har bloggat löpande om sitt test. Bland annat har de tittat extra på mobiltelefonens kapacitet, design, funktioner, kvalitet och prisvärde. Ta del av deras slutliga omdöme nedan.

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om LG G3

Testpiloterna är överlag mycket nöjda med LG G3 och tycker att det är en bra telefon med stor funktionalitet och användarvänlighet. Den beskrivs som lätt att komma igång med och erbjuder många funktioner. Speciellt uppskattad är kameran som bedöms som bättre än genomsnittet och ger mycket fina bilder. Att skärmen är både stor och tydlig är också ett plus och någon påpekar att trots storleken så sitter den överraskande bra i handen.

Det som de flesta anmärker på är att batteritiden är alldeles för kort. Någon testpilot tycker också att telefonen är väl stor och därför lite besvärlig att bära omkring på. Vissa har upplevt att den kan vara trög att starta igång med knackmetoden. Trots detta är det flera av testpiloterna som säger att detta är en av de bästa telefoner som de har haft. Läs deras samlade omdömen nedan och ta del av bloggen.

LG G3 image 1
avatar

Jag själv har aldrig ägt en sådan bra mobil som LG G3. LG G3 har varit enkel att lära sig och fått mig till en helt ny nivå inom mobila världen.

Hannah Larsson
avatar

Jag tycker att LG med sin G3’a har skapat en telefon som mycket väl kan vara med och konkurrera med Samsung och iPhone. Den stora skärmen och kameran med laserfokus är det bästa jag upplevt på en mobiltelefon. LG G3 är väldigt lätt att komma igång med och använda.

Daniel Wallenborg
avatar

Det är en väldigt fin och bra telefon. Den har en stor och fin skärm och en bra kamera som ger fina bilder. Tyvärr drar den lite för mycket batteri men det är förståeligt med tanke på skärmens storlek.

Katrin Habir
avatar

Mycket bra telefon med bra stor skärm. Bra kamera som dock kunde varit lite bättre mjukvarumässigt. Telefonen i sig skulle utan tvekan också kunna ses över mjukvarumässigt för att göra den mer användarvänligt/användarinriktad. Allt som allt en bra telefon och det enda jag saknar är ip-klassning.

Joacim Hansson
avatar

Bra kamera, bra skärm. Något kort batteritid men det kan man nog skylla på skärmens storlek och kapacitet. Snabb laddning vilket uppskattas.

Kim Brusewitz

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från LG Electronics

LG:s nya smartphone G3 är inte bara en förnyad version av förra årets prisbelönta toppmodell G2. LG G3 levlar upp på alla fronter och hälsar dig välkommen till nästa nivå av mobilupplevelse.
 • Fjäderlätt design som maximerar din upplevelse
  LG G3 har en lyxig metallinspirerad design, tunna ramar för maximal bildyta och är helt fri från knappar på sidorna då LG istället placerat sin smarta Rear Key på baksidan. Dessutom är LG G3 lätt som en fjäder och ligger naturligt i handen trots den på pappret stora storleken på 5,5 tum.

 • Unik Quad HD-skärm för bästa möjliga bildkvalitet

 • LG G3 är försedd med mobilmarknadens första Quad HD-skärm (2560x1440) med mer än 75 procent fler pixlar än Full HD. Det ger en helt fantastisk detaljrikedom och skärpa, samt naturtrogna och levande färger.

 • Ett batteri som räcker hela dagen och en bit in på nästa

 • Trött på att ladda batteriet i din smartphone flera gånger om dagen? Ett utbytbart batteri på hela 3000mAh gör att LG G3 räcker hela dagen och en bit in på nästa vid normal användning.

 • Revolutionerande snabb kamera med smarta funktioner

 • 13MP-kameran i LG G3 har revolutionerande laserteknologi för snabbare autofokus, optisk bildstabilisering och dual flash för bättre bilder i dåligt ljus, videoinspelning i 4K-upplösning och smarta selfie-funktioner. Den perfekta följeslagaren i vardagen och på semestern.
Med LG G3 står vi på LG inför årets mest spännande smartphone-lansering. Vi är verkligt glada över att via Smartson få följa 20 mobilintresserade testpiloter som får möjlighet att hårdtesta alla funktioner och finesser i G3 nu under sommaren.
SUSANNE PERSSON, Produktspecialist mobiltelefoner, LG Electronics
SUSANNE PERSSON

Produktspecialist mobiltelefoner, LG Electronics