Sök
L300 Bright & Firm

Resultat

L300 Bright & Firm

Upplever du problem med pigmentfläckar i ansiktet? I februari 2015 lanserade L300 serien Bright & Firm som synligt ska kunna minska pigmentering och göra huden slätare. Vi gav 300 testpiloter chansen att utvärdera dag- och nattkrämen under 8 veckor. Testpiloterna visade på stort engagemang under testet och har bidragit med värdefulla insikter och före- och efterbilder. Totalt sett är det 218 testpiloter som fullföljde hela testperioden. När vi summerar resultatet svarar 83 % att de skulle rekommendera L300 Bright & Firm Dag- och nattkräm till en vän. Ta del av fler intryck och slutkommentarer nedan.  

  • 83 % av 218 testpiloter rekommenderar L300 Bright & Firm
  • Produkt L300 Bright & Firm
  • Tillverkare L300
  • Rekommenderat pris 179 SEK
  • Antal testpiloter 218
  • Antal som ansökt 8 484
  • Testperiod Maj - oktober 2015

Uppdraget var att under åtta veckor prova produkterna och tycka till och dela åsikter via Smartsons blogg och sociala medier samt besvara ett utvärderingsformulär. 

Testet genomfördes av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser med andra. Besök oss gärna på smartson.se. Smartson grundades i Stockholm år 2000.

Så tycker testpiloterna om L300 Bright & Firm

De som väljer att rekommendera L300 Bright & Firm lyfter fram att det är en bra förpackning med en smidig pump. De nämner att krämerna får huden att kännas len, mjuk och att pigmentfläckarnas synlighet minskat under testperioderna. L300 Bright & Firm levde dock inte upp till förväntningarna hos alla. Bland kritiken nämns att krämen känns fet och att doften inte tilltalar. Flera uppger även att de ej inte sett någon tydlig skillnad efter avslutat test när det gäller minskning av pigmentfläckar.

L300 Bright & Firm - 1 L300 Bright & Firm - 2 L300 Bright & Firm - 3

83 % rekommenderar (181 testpiloter)

avatar

Om man som jag har en del pigmentfläckar, så kan jag absolut rekommendera L300 Bright & Firm. Jag ser en tydlig blekning av mina egna fläckar!

Kristina Johansson
avatar

Det är en härlig kräm som gör att huden känns len och mjuk. Den får ett stort plus för att mina pigmentfläckar som alltid kommer på våren inte har visat sig!

Sofia Lindblom
avatar

Riktigt bra och proffsiga produkter! Snabb intorkning och huden blir jämnare i hudton. Den bleker pigment förändringar och mina acne-ärr har minskat en del!

Natalie Grahn

17 % rekommenderar inte (37 testpiloter)

avatar

Reducerade varken pigmentfläckar eller rynkor. Fick däremot problem med finnar när jag använde krämerna.

Helene Ambrosi
avatar

För min personliga del gjorde krämerna att jag fick utslag, prickar och finnar på ett sätt som jag aldrig får annars. Krämen var något fetare än den jag brukar använda så det kan bero på det.

Ulrika Cederberg
avatar

I reklamen framgick att krämen skulle minska synligheten av pigmentsfläckar. Då jag börjat få flera hade jag hoppats på ett positivt resultat, men det uteblev. När det kommer till vanlig ansiktskräm tycker jag det finns bättre alternativ.

Marie Thorslund

Inlägg från Testpiloternas blogg

(Sida 1 av 0)

Hälsning från L300

L300 Bright & Firm

Vad kul att du vill prova vår senaste nyhet, L300 Bright & Firm. Vi på L300 tror på att använda ingredienser som huden faktiskt behöver, nämligen hudens egna ingredienser. Bright & Firm innehåller hudegna ämnen som tetrapeptider vilket synligt minskar pigmentförändringar, samt hyaluronsyra som gör huden slätare. Dagcremen innehåller även SPF 15. Vi vill gärna veta vad du tycker om vår senaste lansering och att du delar med dig till oss och andra. PS: självklart innehåller L300s produkter inga parabener eller mineraloljor och produkterna är parfymfria.

  • Innehåller hudegna ingredienser
  • Minskar synligt pigmentförändringar och gör huden slätare
  • Innehåller inga parabener eller mineraloljor
Susanne Edenby, Nordic Brand Manager, L300
Susanne Edenby

Nordic Brand Manager, L300