Sök
L'Oréal Revitalift & Age Perfect

Resultat

L'Oréal Revitalift & Age Perfect

Testpiloter runt om i Norden har provat serum och dagkräm från L’Oréal. De har fått möjlighet att prova antingen Revitalift Laser Day Cream, eller ett kit med två produkter - Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum och Revitalift Laser Pure Retinol Serum, alternativt kit två som innehåller Age Perfect Rosy Oil-Serum samt Age Perfect Midnight Serum. Testpilotuppdraget innebar att skriva ärliga recensioner om produkterna - ta del av alla omdömen på Lyko.se.

  • Produkt L'Oréal Revitalift & Age Perfect
  • Tillverkare L'Oréal Paris
  • Antal testpiloter 90
  • Antal som ansökt 4 161
  • Testperiod Aug

Kit 1

Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum
Rekommenderat pris 249 SEK

Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum
Rekommenderat pris 249 SEK

Kit 2

Revitalift Filler 1,5% Hyaluronic Acid Serum
Rekommenderat pris 249 SEK

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
Rekommenderat pris 249 SEK

Kit 3

Revitalift Laser Day Cream
Rekommenderat pris 275 SEK

Information om användning av retinol, även kallat A-vitamin: Produkten ska vänjas in, vilket betyder att du börjar 1-2 gånger första veckan. Därefter kan du gradvis öka till varje kväll om din hud tolererar det. Följ alltid upp med en fuktkräm efter och undvik ögonområdet. När du använder retinol ska du dagligen skydda huden med solskyddsfaktor.

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av L'Oréal utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att utvärdera och recensera via Smartson.

Hälsning från L'Oréal Paris

L'Oréal Revitalift Age Perfect

Huden är olika mottaglig för näringsämnen på dagen och natten. Serum och krämer från Revitalift och Age Perfect ger huden ämnen den mår bra av - när de gör störst inverkan. Produkterna är även framtagna för att passa hudtypen hos olika åldersgrupper.

  • Kit 1: Age Perfect Rosy Oil-Serum är anpassad för att ge intensiv fukt till mogen hud. Age Perfect Midnight Serum är ett lystergivande nattserum med en kombination av neohesperidin och E-vitamin, för att skydda huden mot fria radikaler och för att revitalisera huden under natten. Passar 45-60 år.
  • Kit 2: Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum fyller på hudens fuktnivå för smidigare hud och för att ge ett mer ungdomligt utseende. Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum har en kraftfull lösning för att reducera tecken på åldrande och djupa rynkor. Passar 25-35 år.
  • Kit 3: Revitalift Laser Day Cream innehåller fragmenterad hyaluronsyra, framställd i mindre form för att hjälpa till att reducera rynkor. Passar 40-50 år. 
L'Oréal Paris, , Because you're worth it
L'Oréal Paris

Because you're worth it