Sök
L'atelier premium chokladkakor

Resultat

L'atelier premium chokladkakor

Vad sägs om lite vardagslyx? Här kan du inspireras av 1000 testpiloter som unnat sig L'atelier, en premiumchoklad med hela bär och nötter. Denna nyhet innehåller endast naturliga ingredienser och finns i tre varianter: mörk choklad med blåbär, mörk choklad med russin och mjölkchoklad med tranbär. Ta del av knapriga bilder och recensioner nedan.

 • L'atelier premium chokladkakor Mörk choklad med russin 82 % av 261 testpiloter rekommenderar L'atelier premium chokladkakor Mörk choklad med russin
  Mörk choklad med russin
 • L'atelier premium chokladkakor Mjölkchoklad med tranbär 81 % av 368 testpiloter rekommenderar L'atelier premium chokladkakor Mjölkchoklad med tranbär
  Mjölkchoklad med tranbär
 • L'atelier premium chokladkakor Mörk choklad med blåbär 81 % av 376 testpiloter rekommenderar L'atelier premium chokladkakor Mörk choklad med blåbär
  Mörk choklad med blåbär
 • Produkt L'atelier premium chokladkakor
 • Tillverkare Nestlé
 • Antal testpiloter 376
 • Antal som ansökt 12 936
 • Testperiod Okt - nov 2017

Mörk choklad med russin

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 261

Mjölkchoklad med tranbär

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 368

Mörk choklad med blåbär

 • Rekommenderat pris 25 SEK
 • Antal testpiloter 376

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Mörk choklad med russin

Denna variant var verkligen en hit till eftermiddagsfikat och den goda, djupa smaken uppskattas av testpiloterna. Kombinationen av choklad, russin och nötter passar utmärkt ihop och ger ett härligt tuggmotstånd. Några hade däremot högre förväntningar på själva chokladen och hade uppskattat ännu mer kakaosmak.

L'atelier premium chokladkakor image 2 L'atelier premium chokladkakor image 3 L'atelier premium chokladkakor image 1

82 % rekommenderar (213 testpiloter)

avatar

En god mörk choklad som i sig inte är för besk, mycket "fyllning" av både nötter och russin i varje bit. Riktigt trevlig, perfekt med en kopp kaffe eller ett glas vin!

Selin Safer Demirbüker
avatar

Underbart god choklad, lagom söt i kombination med russin och nötter och inte "sötsliskigt" som vissa kan bli! Ny favorit i godishyllan!


Caroline Wred
avatar

Fantastisk smak av mörk choklad, och med nötter och russin blev den helt oemotståndlig! Den enda nackdelen är att det inte går att ta en bit utan att hela kakan slank ner...


Linda Theander

18 % rekommenderar inte (48 testpiloter)

avatar

Den mörka chokladen var för bitter, inget god alls. Rekommenderar den inte och kommer inte att köpa den själv.

Christina Rydell
avatar

Chokladen var inte så god som jag förväntat mig. För lite kakaosmak, tråkig i längden. Lite för få nötter för min smak.


Ann-Sofie Brittmark
avatar

Den mörka chokladen är alldeles för söt och den smakar blockchoklad. Skulle gift sig så mycket bättre med en mörkare choklad på minst 70%.

Maria Kronvall

Så tycker testpiloterna om Mjölkchoklad med tranbär

Kombinationen av mjölkchoklad och tranbär var en riktig smaksuccé. Denna chokladkaka passar perfekt till kaffet eller bara som den är. Testpiloterna uppskattar de stora bitarna av nötter och smaken av de syrliga tranbären som väger upp sötman från chokladen. Några upplevde däremot att chokladkakan var för söt och inte tillräckligt balanserad.

L'atelier premium chokladkakor image 1 L'atelier premium chokladkakor image 2 L'atelier premium chokladkakor image 3

81 % rekommenderar (299 testpiloter)

avatar

Lagom söt mjölkchoklad med stora bitar av nötter och torkade bär. Det ser väldigt lyxigt ut med de fina chokladbitarna där nötterna och bären är synliga, och smakmässigt passar det väldigt bra ihop. Perfekt till en kopp kaffe.


Erika Danielsson
avatar

Supergod blandning av bär, nötter och choklad! Kollegorna uppskattade en bit choklad på morgonmötet och alla gav en tumme upp.

Anneli Rissanen
avatar

Jag tycker att mjölkchokladen var väldigt god, gott med nötterna och den söta chokladen. Tranbären som bröt av de söta med en syrlig touch.

Marcus Lundborg

19 % rekommenderar inte (69 testpiloter)

avatar

Den är söt på ett konstigt sätt, smälter inte tillräckligt fort. Efterlämmnar en oönskad bismak.


Patrik Sandberg
avatar

Den var för söt, dock jättefin förpackning och gott med mycket frukt. Men det är chokladen som inte var i min smak direkt. Smakar lite billigt.

Alexandra Ljungberg
avatar

Chokladen är god men smakar inte annorlunda än andra, billigare chokladkakor. Nötterna är för stora.

Therese Iversen

Så tycker testpiloterna om Mörk choklad med blåbär

Den mörka chokladen har en väldigt god och nötig smak tycker testpiloterna. Blandningen av blåbär, hasselnötter och mandel fick en positiv respons som bidrog till en lyxig känsla. Den fina förpackningen får också plus i kanten. De som inte rekommenderar tycker bland annat att chokladen var lite väl besk och inte tillräckligt prisvärd.

L'atelier premium chokladkakor image 1 L'atelier premium chokladkakor image 2 L'atelier premium chokladkakor image 3

81 % rekommenderar (303 testpiloter)

avatar

Himmelsk god choklad. Jättemycket smak och sååå gott, jag kommer köpa igen.

Marie Strömblad
avatar

Hög kvalitet rakt igenom. Gott till kaffet och känns trevlig att bjuda på. Bra produkt om man vill lyxa till en rimlig peng.

Emma Pettersson
avatar

God choklad med goda blåbär som är lite sega och stora bitar av nötter som känns lyxigt. Ser fint ut med blåbären och nötterna i chokladbitarna.

Cathrine Ervestrand

19 % rekommenderar inte (73 testpiloter)

avatar

För att klassas som en premiumchoklad så var jag besviken över chokladsmaken, tycker det finns bättre alternativ. Dock var det väldigt goda nötter och bär. nötsmaken kom verkligen fram vilket jag gillade.

Alex Siman
avatar

Smaken på chokladen smakade lite som blockchoklad för bakning. Det blev ingen lyxig känsla. Den smakar helt okej, men är inte värd sitt pris. Chokladens kvalitet borde ändras. Förpackningen är dock jättefin.

Linda Landgren
avatar

Det var ingen god chokladsmak. Vanligtvis gillar jag mörk choklad rätt mycket, men L'atelier kändes alldeles för besk i smaken för att riktigt gå hem hos mig. Vad som var gott var att det var hela bitar av hasselnöt och blåbär!

Sarah Mattson

Från sociala medier

Hälsning från Nestlé

L'atelier premium chokladkakor

L’atelier är en premiumchoklad med hela nötter och hela bär som omfamnas av choklad där varje bit blir helt unik. Just nu finns tre chokladkakor i välsorterade butiker: en mörk choklad med blåbär, en mörk choklad med russin och en len mjölkchoklad med tranbär. Alla tre varianter innehåller även hasselnötter och mandlar och tillverkas i chokladparadiset Schweiz. Vi vill gärna höra vad du tycker!

 • Hela nötter och hela bär som omfamnas av choklad
 • Tillverkas i chokladparadiset Schweiz
 • Mandel, nötter och bär utgör nästan en femtedel av innehållet
Martin Amrén, Kategorichef Konfektyr, Nestlé
Martin Amrén

Kategorichef Konfektyr, Nestlé