Sök
Kvibille Ösarps Cheddar

Resultat

Kvibille Ösarps Cheddar

Ostfantaster – se hit! Nu har drygt 500 testpiloter med ett sinne for goda ostar satt tänderna i Kvibille Ösarps Cheddar. Ta del av bilder och smakupplevelser från frukost, kvällsmackan och ostbrickan.
  • Produkt Kvibille Ösarps Cheddar
  • Tillverkare Kvibille
  • Rekommenderat pris 80 SEK
  • Antal testpiloter 600
  • Antal som ansökt 10 670
  • Testperiod Apr - jun 2018

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Kvibille Ösarps Cheddar

En krämig och smakrik ost med karaktär säger testpiloterna om Kvibille Ösarps Cheddar. Osten får fina rekommendationer tack vare mångsidigheten som gör att den passar både på mackan, i maten eller på ostbrickan. Några hade synpunkter på att den smular för mycket och att priset var för högt. Att denna smakhöjare går hem hos testpiloterna är det dock ingen tvekan om!

Kvibille Ösarps Cheddar image 1 Kvibille Ösarps Cheddar image 2 Kvibille Ösarps Cheddar image 3

92 % rekommenderar (512 testpiloter)

avatar

Supergod ost med mycket smak som även passar att skära små bitar av till tapas tallriken, jag kommer köpa den igen. Den kommer bli en favorit. Kommer varmt rekommendera den.

Susanne Krafth
avatar

Smidig konsistens och fantastiskt smakrik! God både på bröd eller kex. Eller varför inte bara gröpa ur en bit som tilltugg till ett glas portvin - perfekt avslutning på en god middag!

Pia Ljungberg
avatar

Smakrik och mångsidig ost som passar lika bra på frukostmackan, som smakhöjare i maten och som huvudnumret på ostbrickan till efterrätt.


Linnea Glaving Palmgren

8 % rekommenderar inte (41 testpiloter)

avatar

Det är ingen typisk ost som man brukar äta varje dag på mackan pga specifik och stark smak. Den var lite jobbigt att skära med osthyvel. Men smaken sitter bra.

Magdalena Okurowska
avatar

För högt pris. Trodde den skulle smaka mer. För hård.

Cecilia Berggren
avatar

Fin ost med god och rund smak, min förväntan var dock högre och hade väntat mig mer karaktär varför de höga priset inte kan motiveras.

Camilla Henriksson

Från sociala medier

Hälsning från Kvibille

I Kvibille har vi lång tradition av osthantverk. Alla våra ostar är ystade och lagrade i mejeriet i Kvibille på mjölk från halländska gårdar. Unikt för Ösarps cheddar, är att vi särhåller mjölken från en gård, Ösarps gård, och ystar den på enbart mjölk därifrån med egen kultur som ger Ösarps Cheddar en härligt brödig och knäckig smakprofil. Med en djup, lite brödig, smak sticker Ösarps cheddar ut från våra andra ostar. Den tydliga eftersmaken av rostad kastanj och knäck försäkrar att den första tuggan du tar snabbt leder till en andra.
  • Utvecklad av ostmästarna i Kvibille
  • Gjord enbart på mjölk från Ösarps gård
  • Egen unik smak - Ösarps cheddar är en annorlunda cheddar
Malin Hammarström, Varumärkesansvarig, Kvibille
Malin Hammarström

Varumärkesansvarig, Kvibille