Sök
Kvibille Krämig Cheddar

Resultat

Kvibille Krämig Cheddar

Hur vill du ha din ost? Krämig, smakrik och i cheddarform? Då kan vi tipsa om Kvibille Krämig Cheddar, där både den milda och lagrade varianten rekommenderas av hela 97 procent. Denna nyhet i kyldisken är producerad av halländsk mjölk och är dessutom helt utan vax och väv för enklare hantering. Ta del av härliga ostbilder och inspiration nedan.

 • Kvibille Krämig Cheddar Lagrad 97 % av 556 testpiloter rekommenderar Kvibille Krämig Cheddar Lagrad
  Lagrad
 • Kvibille Krämig Cheddar Mild 97 % av 556 testpiloter rekommenderar Kvibille Krämig Cheddar Mild
  Mild
 • Produkt Kvibille Krämig Cheddar
 • Tillverkare Kvibille
 • Antal testpiloter 556
 • Antal som ansökt 13 364
 • Testperiod Sep - okt 2017

Lagrad

 • Rekommenderat pris 90 SEK
 • Antal testpiloter 556

Mild

 • Rekommenderat pris 90 SEK
 • Antal testpiloter 556

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser via en gemensam testpilotsblogg och i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Lagrad

Den lagrade varianten är både krämig och smakrik tycker testpiloterna. Denna ost passar lika bra på smörgåsen och ostbrickan som att använda i matlagningen. Konsistensen får också beröm för att den inte smular och har bra tuggmotstånd. De som inte rekommenderar hade framförallt förväntat sig ännu mer smak och någon tyckte även att var svår att hyvla. Resultat hamnar ändå på hela 97% rekommendation - en riktig fullträff!

Kvibille Krämig Cheddar image 1 Kvibille Krämig Cheddar image 2 Kvibille Krämig Cheddar image 3

97 % rekommenderar (540 testpiloter)

avatar

En krämig och smakrik ost. Den passade mig perfekt i smaken eftersom den hade karaktär. Den var en storfavorit som jag kommer köpa fler gånger, garanterat!


Desiree Ehn
avatar

Den här osten är riktig krämig och har en härlig smak, känns fint även i eftersmaken. Jag blev positivt överraskad när jag upptäckte att konsistensen har bra tuggmotstånd, eftersom osten är krämig. Kan verkligen rekommendera osten både som pålägg och smaksättare i matlagningen.


Nermina Wikström
avatar

Den var både krämig och smakrik, en kombination som ostar generellt inte har.  De flesta lagrade ostar smular sönder men inte denna. Barnen älskade osten vilken inte heller är en självklarhet.


Therese Arnstorp

3 % rekommenderar inte (16 testpiloter)

avatar

Vi tyckte att osten var lite för smulig i konstistensen, det var svårt att hyvla den. Barnen tyckte den var var stark men vuxna gillar smaken. Synd att förpackningen inte gick att återförsluta. God på rostmacka ihop med björnbärsmarmelad.

Elin Sivertsson
avatar

Jag blev besviken. Den lagrade osten var väldigt mild. Hade förväntat mig en ost med mycket smak. Bjöd mina kolleger och de tyckte som jag - var är smaken ?


Ingrid Brandt
avatar

Den är krämig vilket är bra, men den smakar inte alls mycket. Lagrad ost brukar ändå ha lite mer tryck i smaken, mer sälta och en fyllighet. Tycker den saknas tyvärr.


Sofie Andersson

Så tycker testpiloterna om Mild

Även den milda osten får många fina recensioner. Den fylliga och krämiga cheddarsmaken passar perfekt på frukostmackan och snacksbrickan enligt testpiloterna. Den får plus i kanten för att den inte fastnar på osthyveln och är lätt att skära trots den krämiga konsistensen. Ett fåtal tycker att priset är för högt och smaken i mildaste laget och väljer därför att inte rekommendera. Denna krämiga cheddar får trots det lika högt betyg som den lagrade.

Kvibille Krämig Cheddar image 1 Kvibille Krämig Cheddar image 2 Kvibille Krämig Cheddar image 3

97 % rekommenderar (349 testpiloter)

avatar

Denna ost kan jag varmt rekommendera att prova. Den passar hela familjen! Smaken är verkligen cheddar fast i fast form och den bara smälter i munnen och lämnar en god eftersmak. Jag kommer fortsätta med denna nya favorit!


Jaqueline Lindahl
avatar

Vilken underbart god cheddar! Stort plus för krämigheten men ändå fastnar den inte på hyveln när man skivar den. Passar lika bra på frukostmackan som i matlagningen. Rekommenderas varmt!

Eva Höglund
avatar

Jag provade den milda varianten som hade just en mild cheddarsmak med god eftersmak. Perfekt på frukostmackan när man kanske inte vill ha allt för starka smaker.

Richard Grimstrand

3 % rekommenderar inte (11 testpiloter)

avatar

Osten var inte helt lätt att hitta i butik och jag fick köpa den milda varianten men hade hellre valt den lagrade. Den milda var inte alls i min smak, tunn och lite fadd smak. Definitivt inte en ost jag som älskare av ostar med mycket smak skulle köpa igen.  

Rosie Dahle
avatar

Väldigt god ost jag fick turen att vara med och prova. Men den är för dyr om man jämför med andra lika goda men billigare ostar.

Ghada Majeed
avatar

Den var ganska menlös faktiskt gällande smak. Konsistensen var helt ok och den funkar säkert bra som pizzaost eller så. Jag ångrar att jag inte testade den starkare varianten, men den är smakmässigt i klass med Port salut och Billinge. En bra barnost, men en vuxenost är det inte.

Anette Björkman

Från sociala medier

Hälsning från Kvibille

Kvibille Krämig Cheddar
Kvibille Krämig Cheddar

Kul att du är intresserad av vår nyhet Kvibille Krämig Cheddar, en härligt krämig och smakrik ost i två varianter; en mild och en lagrad. Den är liksom alla våra ostar tillverkad i Kvibille mejeri av halländsk mjölk utan vax och väv, vilket gör den enkel att hantera utan kladd. Den passar utmärkt på såväl ostbrickan och smörgåsen som i matlagningen.

 • Krämig cheddar i två smakvarianter
 • Utan vax och väv vilket gör den enklare att hantera
 • Gjorda i Kvibille av mjölk från Halland
Malin Hammarström, Varumärkesansvarig, Kvibille
Malin Hammarström

Varumärkesansvarig, Kvibille