Sök
Kungsörnen Pannkaksutmaning

Resultat

Kungsörnen Pannkaksutmaning

Dags att experimentera i köket! Kungsörnen bjöd in 164 personer till ett pannkaksuppdrag för att skapa nya spännande smaker på den klassiska rätten. Testpiloterna fick ett presentkort för valfria ingredienser att använda antingen direkt i pannkakssmeten eller som tillbehör till Kungsörnens frysta pannkakor för att skapa den optimala fyllningen till pannkaksrullar. Tillsammans med testpiloterna och Kungsörnen har vi tagit fram innovativa pannkaksrecept för att utveckla den hyllade vardagsräddaren!

  • Tillverkare Kungsörnen
  • Antal testpiloter 164
  • Antal som ansökt 2 954
  • Testperiod Mar 2021

Deltagarna delads in i två grupper där vissa personer provade Kungsörnen frysta pannkakor med uppdraget att generera idéer för fyllning till pannkaksrullar. Återstående testpiloter skapade recept på pannkakssmet som inspiration för produktutveckling. Samtliga deltagare i testet fick en kupong värde 75 kronor som gällde för valfria produkter i livsmedelsbutiker, relaterade till uppdraget.

Testet har genomförts av Smartson på uppdrag av Kungsörnen utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget var att bidra med idéer till produktutveckling, samt utvärdera och dela upplevelser via Smartson.

Hälsning från Kungsörnen

Kungsörnen

Den godaste pannkakan är den som får ätas upp! Och vår filosofi är enkel – med bra råvaror ska det inte behöva vara så krångligt att samlas kring god mat. Pannkakan är inget undantag, och nu vill vi tillsammans med dig förstå vilka smaker och ingredienser du vill tillföra för att skapa nya, spännande och goda pannkaksrätter.

 

Kungsörnen har funnits sedan 1929 som en inspirerande vän i köket. Vi har som mål med våra produkter inom pasta, bakning och pannkakor att hjälpa alla vardagshjältar att känna att det är okej att sänka axlarna lite när det gäller prestationskraven kring måltider. Så att du istället kan fokusera på det som är viktigast: mer tid tillsammans.

  • Utveckla idéer med Kungsörnen
  • Experimentera i köket
  • Bidra till nya recept och produkter
Frida Larsson, Brand & Portfolio Manager, Kungsörnen
Frida Larsson

Brand & Portfolio Manager, Kungsörnen