Sök
Kiviks Musteri Naturens Bästa

Resultat

Kiviks Musteri Naturens Bästa Test 2

Naturens Bästa från Kiviks Musteri är drickfärdiga frukt- och bärdrycker för dig som söker ett smakrikt och naturligt alternativ. 3 000 testpiloter fick chansen att testa Kiviks Musteri drycker med smak av blåbär och granatäpple. 

Hälsning från Kiviks Musteri

Kiviks Musteri Naturens Bästa Test 2
Fyll på med nyttigheter från naturens eget skafferi. Naturens Bästa är vår serie smakrika frukt- & bärdrycker där vi låter naturens egna nyttigheter vara i fokus. Dryckerna har ett högt fruktinnehåll med hela 40 % frukt och all sötma kommer från frukt och bär. Serien utgörs av fyra smaker samt ett tranbärskoncentrat i behändig 25 cl förpackning. Två av smakerna, Blåbär och Granatäpple, finns nu även i en ny liten 33 cl förpackning som gör att du lätt kan ta med dig den och dricka den på väg. Perfekt för dig med aktiv livsstil!
Hej! Vad roligt att du vill testa vår senaste nyhet Naturens Bästa bärdryck i on-the-go förpackning. Vi arbetar hela tiden med att utveckla våra produkter och därför är dina synpunkter värdefulla för oss. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!
Susanna Karlsson, Produktchef, Naturens Bästa, Kiviks Musteri
Susanna Karlsson

Produktchef, Naturens Bästa, Kiviks Musteri