Sök
Naturens Bästa Citron/Ingefära

Resultat

Kiviks Musteri Naturens Bästa Citron Ingefära

Naturens Bästa är en serie smakrika frukt- och bärdrycker med högt fruktinnehåll från Kiviks Musteri. Nu har 1 000 testpiloter smakat varianten Citron/Ingefära, en frisk nyhet fylld med naturens egna må-bra-nyttigheter. Ta del av resultat och uppfriskande dryckesbilder nedan .

  • Produkt Naturens Bästa Citron/Ingefära
  • Tillverkare Kiviks Musteri
  • Rekommenderat pris 18 SEK
  • Antal testpiloter 1 000
  • Antal som ansökt 8 468
  • Testperiod Okt - dec 2017

Testet genomförs av Smartson utan kostnad för testpiloterna. Uppdraget är att testa produkten och dela sina upplevelser med video i sociala kanaler. Efter testet utvärderas produkten via ett formulär och får en rekommendationsfaktor.

Så tycker testpiloterna om Naturens Bästa Citron/Ingefära

En friskt fläkt - så kan vi sammanfatta citron/ingefärsdrycken från Kiviks Musteri, testpiloterna beskriver den som fräsch, välbalanserad och smakrik. Den har en lagom touch av ingefära och citronsmaken ger en bra sötma. Extra plus ger testpiloterna för snygg förpackning och att den är utan tillsatt socker. Några tyckte drycken var för söt, för lite smak och smakade lite syntetiskt och valde därför inte att rekommendera. Friskheten väger dock tyngre och ger ett högt slutresultat.

Kiviks Musteri Naturens Bästa Citron Ingefära image 1 Kiviks Musteri Naturens Bästa Citron Ingefära image 2 Kiviks Musteri Naturens Bästa Citron Ingefära image 3

87 % rekommenderar (467 testpiloter)

avatar

Mycket god smak av citron och ingefära utan att vara varken sur, stark eller för söt. Perfekt till frukosten eller till eftermiddagsmackan. Rekommenderar varmt produkten.

Sophia Larsson
avatar

Drycken var jättegod! Frisk, fräsch och helt perfekt som måltidsdryck! Passade jättebra till en vegetarisk lunchsallad, där både citron- och ingefärssmaken kom väl tillrätta.

Mats Axelsson
avatar

Detta var en mycket smakrik dryck, och god! Den var söt, men såg att det ej var tillsatt socker i den (endast naturligt fruktsocker) - stort plus!

Amy Karlsson

13 % rekommenderar inte (72 testpiloter)

avatar

Den var alldeles för söt och skulle behöva kraftigare smak av ingefära samt syra från citronen! Kändes som söt saft när jag snarare förväntade mig en fräsch dryck.

Simon Tunsäter
avatar

Alldeles för svag smak av citron och Ingefära, smakar för mycket äpple. Är god helt klart, men hade förväntat mig mer citron/ingefära då det är det den skall smaka

Kenny Ståhl
avatar

Jag tycker den smakar syntetiskt citron och för koncentrerad - som om den skulle spädas ut ytterligare..

Maria Götesdotter Strömbäck

Hälsning från Kiviks Musteri

Vad härligt att ni hittade till vår smakrika frukt- och bärdryck! Vi har med passion och omtanke fokuserat på naturens egna nyttigheter för att kunna erbjuda er de godaste smakerna. I Naturens Bästa Citron/Ingefära har vi kombinerat syrlig citron med kryddig ingefära för att få till en frisk och fyllig smak som passar som måltidsdryck. Precis som citronen används ingefäran ofta i matlagning samt som naturens egen må bra-nyttighet. Vi är tacksamma över att ni tar er tiden att testa vår produkt och ser fram emot att få se och läsa vad just ni tycker.
  • Högt fruktinnehåll 
  • Inget tillsatt socker
  • Fokus på naturliga ingredienser 
Susanna Harde, Produktchef, Kiviks Musteri
Susanna Harde

Produktchef, Kiviks Musteri