Sök
Kärcher Indoor

Resultat

Kärcher Indoor

Dags att ta tag i städutrustningen hemma? Nu har 57 hemmafixare fått chansen att uppgradera städskåpet genom att köpa och recensera en dammsugare eller ångtvätt från Kärcher för ett unikt testpilotspris. Ta del av testpiloternas upplevelser framför kameran, recensioner och åsikter kring sugkraft och ångflöde.
  • Kärcher Indoor SC3 Ångtvätt 100% av 26 testpiloter rekommenderar Kärcher Indoor SC3 Ångtvätt
    SC3 Ångtvätt
  • Kärcher Indoor VC5 Dammsugare 77% av 31 testpiloter rekommenderar Kärcher Indoor VC5 Dammsugare
    VC5 Dammsugare

Hälsning från Kärcher

Vad roligt att du är nyfiken på Kärchers inomhusprodukter! I detta test erbjuder vi dammsugaren VC5 och ångtvätten SC3 EasyFix. Dammsugaren är ett litet kraftpaket med enastående prestanda och är perfekt för mindre hushåll med begränsat förvaringsutrymme. Dammsugaren går nämligen att fälla ner så att den blir hälften så stor när du dammsugit klart tack vara teleskopskaft.

Ångtvätten har många användningsområden, den gör att du får bort smuts som inte skulle försvinna med traditionella rengöringsmetoder. Förutom alla vanliga ställen som kök, badrum så är den fantastisk för alltifrån ugn och fälgar till att fräscha upp skjortor, mattor och gardiner. Den ger även en djup, hygienisk och mijövänlig rengöring och är effektiv mot bakterier. Vi hoppas att du ska hitta det rengöringsverktyg som passar dig och dina behov bäst - och önskar en fin vår! 
  • Dammsugare VC5: Effektivt golvmunstycke, påslöst filtersystem och justerbar sugeffekt
  • Ångtvätt SC3 EasyFix: Går att justera ångflödet direkt på handtaget, och har en barnsäker säkerhetsspärr
Anna-Lena Frisell, Produktchef, Kärcher
Anna-Lena Frisell

Produktchef, Kärcher